TASCHEN Book - Fashion Rick Owens - from the book with quote - Copy

WANTED! Taschen Book – Rick Owens

“The coolest thing is when you don’t care about being cool anymore. Indifference is the greatest aphrodisiac – that’s what really sums up style for me.” – Rick Owens

 

Rick Owens er i perioder ofte en af de mest omtalte designere – for hans designs er så genkedelige, at når du først har set et par items fra hans kollektioner, så er du aldrig mere i tvivl om, hvornår du står med en Rick Owens style i hånden. Sådan har jeg det selv – jeg behøver ikke engang at kigge efter mærket – for jeg ved det helt automatisk med det blotte øje.

Rick Owens er om nogen både elsket og meget respekteret på den internationale modescene, og jeg er også uden omsvøb meget stor fan!

Derfor har jeg også denne skønne bog fra TASCHEN på toppen af min ønskeliste! Jeg fylder år i August (og hvor gammel jeg bliver taler vi IKKE om!) og vil blive SUPER-VILDT-MEGA-MEGET-USTYRLIG-GLAD, hvis jeg blev “overrasket” med denne bog som gave.

It’s a mushave! 🙂

 

 

TASCHEN Book - Fashion Rick Owens - from the book with quote

TASCHEN Book – Fashion Rick Owens – from the book with quote

TASCHEN Book - Fashion Rick Owens

TASCHEN Book – Fashion Rick Owens

TASCHEN Book - Fashion Rick Owens - from the book

TASCHEN Book – Fashion Rick Owens – from the book

 

 

Bedste hilsner

Anne

 

PS. @kæresten: Jeg ved godt, du ikke altid læser mine super-tøsede-ting-om-cremer-og-kjoler-og-alt-det-der-vi-kvinder-bare-elsker-at-forgude… MEN jeg håber nu altså, at du læser dette indlæg, for jeg ØNSKER mig SÅ meget denne bog! Som i MEGA-VILDT-MEGET!! Og by the way skat… så synes jeg altså, du holder dig mega godt og forsat er super sprød og lækker – også selvom, du har fået lidt ekstra på sidebenene det sidste års tid og nu begynder at lige Lomme lidt… ;-)))

My hot boyfriend

My hot boyfriend

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment