Une touche de femme fatale

Nej, jeg kan ikke fransk… faktisk mere eller mindre ikke et eneste ord på, så hurra for Google Translate!…

MEN inden, vi “går” videre med det “franske”, vil jeg lige “slå et slag” for støtte til brysterne. Husk det?

 

Så er opråbet overstået og vi kan nu gå videre…

Jeg ville rent faktisk gerne kunne sige lidt på fransk, for det er så sofistikeret et sprog. Derudover kan franske kvinder noget særligt… De oser ligesom altid af “klasse” og noget “spændende”, og det mest irriterende er, at det ligesom er noget, du bare gør helt naturligt!

Så da jeg i morges havnede i en mega irriterende tøjkrise (hvilket man åbenbart aldrig bliver for gammel til), slog det mig, at jeg måske kunne skabe et simpelt look a la “Femme Fatale”… så kunne jeg ligesom også blive “liiiiidt mere spændende”… eller i hvert fald forsøge af blive det, nu jeg ikke helt automatisk vågner op hver morgen og bare “er det”! 😉

Og det gik egentlig også meget godt med “looket”. Jeg ved ikke, hvor spændende jeg blev – men jeg blev uanset liiiiidt mere “spændende” end hvis jeg blot havde hoppet i en skjorte og et par jeans.

Jeg gjorde også noget, jeg ALDRIG gør!

Jeg ifører mig nemlig aldrig ankelstøvler til strømpebukser eller bare ben, for formen på mine ben gør, at en ankelstøvle ikke gør noget godt for mine ben. Det dur ligesom ikke godt, at de “skærer over” ved anklerne og dermed forkorter benene unødigt og tydeliggør, at de ikke er helt lige i formen. Derfor har jeg altid stilletter (uden rem) eller lange støvler på, når jeg har iført mig en kjole eller nederdel (så hvis du er en af dem, der kan prale af at have “lige ben”, så NYD det – for du hører så til de kvinder, der UDEN problemer kan iføre dig ankelstøvler til strømpebukser og bare ben og få super flotte ben af det… heldige dig).

Men ja, i dag brød jeg mit “jeg-går-aldrig-med-ankelstøvler-til-kjole-mønster” og sprang ud af døren netop iført et par ankelstøvler til en sort stram Won Hundred kjole i blød jersey… for ja, nu skulle de jo være “fransk Femme Fatale”, så måtte jeg jo overgive mig til “konceptet”…  😉

Jeg lever forsat dagligt i min trench coat fra NOTICE og vil gøre det lige indtil at temperaturen rammer under 10 grader, for så går den nok ikke længere… men lidt endnu forhåbentligt… vi krydser fingre.

Og sådan endte jeg ud… “Lidt mere spændende og med et strejf af Femme Fatale”.

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 2

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 3

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 5

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 6

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 7

 

 

Og ja, når man nu forsøger at lege “Femme Fatale”, så skal neglene jo gerne være røde… så det blev de også!

Notice Coat, Won Hundred Dress, Wolford tights, Fedora Hat and Italian Handmade boots - 8

 

Lakken er fra Fomula X og farven hedder Curiosity (har købt den i Sephora).

Curiosity by Formula X

Curiosity by Formula X

 

Kan I have en skøn weekend alle sammen 🙂

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment