Ud med dem!… dem, jeg alligevel ikke kan holde ud…

Det handler om høje hæle. Hæle, jeg har stående derhjemme på række under sengen og i skabet her på kontoret. De er alle noget så pæne og jeg kunne ikke lade være med at købe dem, fordi de var det. Pæne altså.  Men de står der bare. Næsten ubrugte – for de er mere eller mindre ulidelige at have på!

Så ud med dem. Og ud kom de!

Generelt er jeg ikke kvinden med en samling 100 vis af smukke høje hæle. Det skyldes dog helt ærligt alene pladsmangel i min 75m2 københavnerlejlighed… for når jeg tæller efter, er mit antal af højhælede sko (stilletter og pumps og ikke støvler eller støvletter) på et ret beskedent niveau. Nu tænker du måske ”Du har jo også lige skrevet, at du har smidt en masse ud” – og ja, jeg har for nyligt skilt mig af med alle de ulidelige af slagsen, men det er rent faktisk ikke end 5-6 par.

Tilbage har nu kun den sølle samling af 5 par hæle. 5!!!

Min kæreste nævnte sågar i aftes, at jeg da vist ikke er den kvindetype, som går amok i sko-shopping. Fra en kvindes perspektiv må det vel betyde, at jeg nu har fået grønt lys til at gå lidt shop-amok aka ”jeg-køber-lige-3-par-amok”. Er du ikke enig med mig? 🙂 Og 3 par kan jeg fint og helt problemfrit få plads til derhjemme – for det kan jo ses som blot en lille erstatning for dem, der lige er røget ud.

Så nu vil jeg have nye stilletter, og jagten går på feminine objekter med 7-9 centimer hæle på sig. De skal nemlig være til at holde ud at have på og men må for alt i verden ikke forvandle sig til store klodser på foden, nu jeg skal have dem i en størrelse 40. Derfor går jeg efter feminine og klassiske modeller.

Jeg online-osede lidt i aftes på Zalando, og tjek lige de hotte hæle ud, som jeg forelskede mig i – der afslappet på sofaen med vino i glasset og mokka i koppen.

Det svære bliver nu at vælge, men umiddelbart har jeg mest øje til… Hvilke af dem fanger netop din opmærksomhed?

Zign Pumps - antracite

Zign Pumps – antracite

Zign Pumps - antracite - Close up

Zign Pumps – antracite – Close up

Steven Madden GALLERYY - Højhælede pumps - red 01

Steven Madden GALLERYY – Højhælede pumps – red

Steven Madden GALLERYY - Højhælede pumps - Close up

Steven Madden GALLERYY – Højhælede pumps – Close up

Kennel + Schmenger SHEYLA - Plateaupumps - taupe_roccia 01

Kennel + Schmenger SHEYLA – Plateaupumps – taupe_roccia

Kennel + Schmenger SHEYLA - Plateaupumps - taupe_roccia - Close up

Kennel + Schmenger SHEYLA – Plateaupumps – taupe_roccia – Close up

Bruno Premi - Højhælede pumps - rosso

Bruno Premi – Højhælede pumps – rosso

Bruno Premi - Højhælede pumps - rosso - Back

Bruno Premi – Højhælede pumps – rosso – Back

Nine West - GUSHING - Pumps - black

Nine West – GUSHING – Pumps – black

Nine West - GUSHING - Pumps - black - Close up

Nine West – GUSHING – Pumps – black – Close up 1

Nine West - GUSHING - Pumps - black - Close up 2

Nine West – GUSHING – Pumps – black – Close up 2

Zign Pumps - mijeres

Zign Pumps – mijeres

Zign Pumps - mijeres - Close up back

Zign Pumps – mijeres – Close up back

Bruno Premi Højhælede pumps - nero

Bruno Premi Højhælede pumps – nero

Bruno Premi Højhælede pumps - nero - Close Up

Bruno Premi Højhælede pumps – nero – Close Up

Billi Bi Peep-toes Navy

Billi Bi Peep-toes Navy

Billi Bi Peep-toes Navy - Close up

Billi Bi Peep-toes Navy – Close up

Kennel + Schmenger SHEYLA - Plateaupumps - Stone

Kennel + Schmenger SHEYLA – Plateaupumps – Stone

Kennel + Schmenger SHEYLA - Plateaupumps - Stone - Close up

Kennel + Schmenger SHEYLA – Plateaupumps – Stone – Close up

Högl Peep-toes - rot

Högl Peep-toes – rot

Högl Peep-toes - rot

Högl Peep-toes – rot – Back

Zign Højhælede pumps - negro

Zign Højhælede pumps – negro

Zign Højhælede pumps - negro - Back

Zign Højhælede pumps – negro – Back

 

Jeg synes, det er umådeligt svært at vælge. Måske jeg ender ud i en klassisk tælleremse… “Ælle, bælle mig fortælle…”.

 

🙂 Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
4 Responses to “Ud med dem!… dem, jeg alligevel ikke kan holde ud…”
 1. Åh dem fra Nine West er super smukke!

 2. Nej, hvor jeg kender det. Jeg har også nogle sko i skabet jeg nok aldrig får på igen, fordi de er for høje. Drømmer nu lidt endnu, så jeg holder på dem lidt endnu 🙂

  Dem med plateu er gode, de synes høje uden nødvendigvis at være det.

  /annette

 3. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Ja, de er super fine og super lækre detaljer der pryder de fine sager 🙂
  Anne

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Annette: Jeg har gjort som du gør nu. Altså beholdt dem lidt endnu, men hver gang jeg prøvede skreg mine fødder af ulykke. Så ja, nu røg de ud, gjorde de! 🙂

  Men er SÅ meget i tvivl om, hvor høje jeg skal købe de nye… må nok ind og måle på de par, jeg går godt i. Men det er faktisk ikke altid alene højden, der gør det – det kan ligeså godt være modellen.

  /Anne

Leave A Comment