& Tradition Lagersalg… Få de lækre designs liiiidt billigere

Jeg har længe været dybt forelsket i denne stol fra & Tradition, så da jeg her til eftermiddag sad i sofaen og hyggede mig på min Grundlovsfridag (efter at have afkalket = skrubbet hele mit lille Københavner-bak-ind-toilet-med-bad)… og hyggede lidt på Facebook, faldt jeg over at & Tradition holder lagersalg i næste uge (se billedet nederst i indlægget).

Og nu både kribler og krabler det i fingrene… for at løbe ned til nærmeste hæveautomat og hæve en masse cash, så jeg kan være klar til lagersalget og indkøbe drømmestolen

Mon det bliver svært at få overbevist Musse og kæresten om, at vi må leve af havregryn herhjemme resten af måneden? 😉

For mig er drømmen at få stolen i Eg eller Røget Eg…  Er de ikke bare smukke og tjekkede på én og samme gang?

In Between Chair

In Between Chair

 

& Tradition Lagersalg... jubiiiii

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment