Too Old for School – but Still Cool enough

Når man langsomt sniger sig op aldersmæssigt, sker der pludseligt et skift i fokus i forhold til styling. Kan I ikke alle huske, hvordan det var at være 17 år? Man ville bare SÅ gerne se mere moden og voksen ud? Det ønske vendes dog senere hen totalt på hovedet og pludseligt er det den anden vej rundt – at man gerne vil have et yngre udtryk end fødselsdagsattesten ligger op til. Det er hér, det ofte kan gå lidt galt, og vi har vel alle mødt kvinder på 40 med så små og korte toppe, at maveskindet vises frem, eller hvor brysterne vælter ud. Og det er for mig et totalt no-go! Det virker sådan lidt for ”jeg-er-desperat-og-har-brug-for-at-se-ung-ud-for-at-få-opmærksomhed”. Så jeg siger det lige igen: DET ER TOTALT NO-GO!

Det betyder ikke, at man ikke kan style sig frækt og lækkert – og med en ungt udtryk, når man har rundet de 35 år, som jeg selv. Det kan man bestemt godt. Min klare anbefaling er dog, at man skal gå efter en mere sofistikeret udgave af et ungt look – enten med en delikat netstrømpe, en smuk stram pencil skirt til at underbygge de smukke kvindelige former, en feminin bar ryg, stramtsiddende jeans/buks, høje stilletter, en fræk hat, et lækkert tørklæde… Ja, der er et væld af muligheder. Tænk mere på Victoria Beckham eller Helena Christensen end Amalie fra Paradise, når du skal skabe et lækkert, frækt look.

Kigger vi på, hvordan du kan skabe et almindeligt hverdags-/weekendlook med et touch af youth, er sneakers et item, der nemt tilbyder dig et look, der gør dig 5 år yngre. Ja, der skal ofte ikke mere til.

01 400

Når jeg selv kigger på billederne her, ser jeg da 5 år yngre ud… ikk’? 😉

Ud over et par klassiske mørkegrå Converse Sneakers har jeg iført mig min ABSOLUT nye yndlings Sweater fra Black Swan Fashion.  Den er mørke marineblå uden at være alt for blå i det men næsten sådan lidt med et touch af noget grå/brunt. Samtidigt er der struktur i stoffet, som gør den mere eksklusiv end var det blot som en almindelig Jogging-sweater. Der findes endda en meget fin stram nederdel til, som jeg overvejer at købe. Sweateren var jeg så heldig at få i gave – til en Black Swan Fashion blogevent, hvor jeg selv måtte vælge mit yndlings-item. Og ja, var på ingen måde i tvivl om hvad jeg skulle vælge. Sweateren naturligvis! Så meget lige mig. Sidst i indlægget har jeg lige lånt et billede fra Black Swan, så du kan se hele sættet – altså også med nederdelen.

08 07 06 04

 

Black Swan Fashion - Favourite Sweater

Black Swan Fashion – Sweateren og nederdelen som sæt

 

 

 

Kan I følge mig? At man skal tænke sig om, når man gerne vil style sig ungdommeligt?

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
8 Responses to “Too Old for School – but Still Cool enough”
 1. Diana siger:

  Super indlæg! Jeg er i sådan en limbo periode, den ene dag vil jeg se yngre ud, den anden vil jeg se (og være) ældre og mere moden ud, men tit når jeg så tager pencil skirt og en silketop med ærmer på føler jeg at jeg ser alt for gammel og konet ud til mine 26 år… især hvis mine stilletter ikke er helt høje nok 😉

 2. Marietta siger:

  Ha, ha fint indlæg, og så skal men huske på, andet klassiske look bliver man aldrig for gammel til.
  Hilsen en 57 årig

 3. Marietta siger:

  Hov, hov, hvad skete der der? Der skulle naturligvis stå “man” og “det”

 4. admin siger:

  Hej Marietta og Diana
  FEDT med jeres indput og særligt fordi, I jo spænder aldersmæssigt bredt.

  @Diana: Jeg kan godt følge dig, og tror den periode, du oplever lige nu vil følge dig de næste 5 års tid. Selv ønsker jeg på ingen måde et konet look, og tager derfor enten høje stilletter på (som du) men kan faktisk også finde på at skabe et mere sporty look til en pencil skirt med brug af et par cool sneakers. Synes nok mest af sneakers og pencilskirt hører til et par bare ben… men så er det altså bare mega cool!

  @Marietta. Jeg er enig – det klassiske holder altid! Du er jo en kvinde, som på ingen måde gider at vise maveskind mere og du er heller ikke bange for farver! Måske det også er et godt fif til at holde sig lidt “ungdommeligt” i sit look – og man dermed undgår at blive en total “Karen kedelig” selvom man er rundet de 50?

  🙂 Anne

 5. BRUUN by BRUUN siger:

  Kender det alt for godt – og sjovt nok bliver man mere “betænksom” med årene, når man klæder sig på. Det elsker jeg lidt 🙂

  Super indlæg, super skønne Anne 🙂

  /Linda

 6. admin siger:

  Jeg er SÅ enig med dig Linda.

  Jeg nyder nemlig også at være lidt mere betænksom med min påklædning og føler mig generelt MEGET mere fræk og lækker i en sofistikeret sag end en sag, der viser alt for meget hud. Med med årene bliver det nok mere vanskeligt… når først huden på brystet for alvor viser alderstegn og de kære mormor-arme kommer snigende.

  Og tak for roserne… får jo helt røde kinder 🙂

  Knus fra storbyen.

 7. Dejligt indlæg, søde du – for du har jo ret. Jeg tror nu mere, at det for mig handler om kropsbygning end egentlig alder, men de ting kan jo også “hænge” sammen (hø hø, hænge …..du ved …). Jeg forsøger i hvert fald at fremhæve det der er værd at fremhæve om det så lykkes til andres tilfredshed ved jeg ikke 🙂
  OG så er du toplækker i FLAVIA der … uha uha … du får lige en deler i min facebookgruppe 😉

 8. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Tak for deling Marlene… og så glæder jeg mig bare til at få fingre i den nederdel. Jeg må bare have den! 🙂

  Hvis I andre kunne være interesseret i et Black Swan Fashion party derhjemme, så er det bare om at hyre Marlene (http://www.malsen.dk/) – hun er nemlig konsulent for dem. Og skide god til det er hun også!

  Anne

Leave A Comment