Burburry sunglasses - animal pattern 01-400

Tip: Designersolbriller til gode priser!

Sommeren kommer. Jubii!

Næste uge rammer en højfront fra syden landet og medfører (forhåbentligt), at vi når op på 25 grader.

Frem med solbrillerne. Can’t wait!

Min samling af designersolbriller er vokset stødt de sidste 5 år, for jeg er både kristisk og kræsen. For mig er det nemlig vigtigt, at hver brille kan noget særligt. Noget unikt.

Tidligere købte jeg udelukkende billige briller, da jeg ikke ville betale 3000 kr. for et par Gucci. Men med alderen vokser fokus på kvalitet og godt design, og med årene er det meget nemmere at finde designersolbriller til gode priser – nemlig online.

Jeg har været så heldig, at Smartbuyglasses har sponsoreret mig med et par nye solbriller. Udvalget hos dem er enormt, så valget var svært. Jeg endte dog med et par fra Burberry – style nummre BE4118Q. En klassisk, stor brille jeg kan bruge til det meste.

Og hold nu op, hvor er det en flot brille!

 

Den er tilmed en drøm af have på! Og se lige, hvor tjekket, jeg bliver med den på …

 

 

I’m in love!

Det er mit første par Burberry briller, men det bliver uden tvivl ikke mit sidste. Du kan se flere flotte Burberry modeller her, hvis du er nysgerrig.

 

Min Solbrillesamling …

Ud over det nye favoritpar fra Burberry består min samling af 2 par store stel fra Gucci, et par mere sporty fra Carrera og et helt klassisk par fra Ray ban.

Don’t go black, hvis …

Nu vi er ved det med solbriller, bliver jeg naturligvis nødt bræge at min (ret så stærke) holdning ud!

Er du lys i din hudtone, skal du holde dig langt væk fra helt sorte briller. De gør intet godt for dig, men bliver i stedet en alt for hård kontrast.

Prøv i stedet med andre farver. Brun, sand, dyreprint, rød, blå, lyserød, grøn … Ja, you name it. Bare ikke sort.

Du vil se forskellen med det samme. Trust me on this! 🙂

 

 

Mit næste par skal være …

Mit næste par til samlingen skal være grønne!

Noget i stil med dette par fra Bottega Veneta, eller måske dette par fra Burberry, og dette par fra Furla er nu også ret fine!

Nej, det er ikke altid lige nemt at vælge.

#FirstWorldProblems 😉

 

 

God søndag derude.

Bedste hilsner

Anne

 

———————————————————–

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at SmartBuyGlasses har givet mig lov til at vælge et par solbriller. Indlægget kategoriseres derfor som ’reklame’, jævnfør den nye markedsføringslov.

 

Som altid omtaler jeg kun produkter, jeg har haft en positiv oplevelse med og derfor selv kan stå inde for. Indlægget er hverken økonomisk sponsoreret og indeholder heller ingen affiliate links – men som altid blot mine ærlige oplevelser og erfaringer.

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment