Suk!… Slut Prut Finale til ferie + mine 3 ferie-favorit-looks

Ferien slutter for mig  i dag… Suk! 3 uger flyver alt for hurtigt afsted, og allerede i morgen tidlig sidder jeg igen i metroen på vej mod kontoret og skal dermed byde velkommen til hverdagen.

Heldigvis er det altid sådan, at når først jeg har fået brygget en god kop kaffe, dannet mig et overblik over de mange hundrende mails og fået skønne “velkommen-fra-ferie-smil” fra mine søde kolleger – ja, så er det alligevel ok at være tilbage. Har du samme oplevelse?

Og inden hverdagens trummerum igen overtager, vil jeg lige dele mine 3 ferie-favorit-looks med dig.

Vi taler udelukkende om kjoler i lette materialer og i enkle designs. Det gør, at de er behagelige at have på i varmen men også at det er nemt at dresse et look op og ned – alt efter hvad man har lyst til. Personligt har jeg ikke på noget tidspunkt i ferien givet den gas i forhold til styling – heller ikke når det kommer til makeup. Rent faktisk har jeg kun haft flade sandaler på, lidt mascara og eyeliner i ny og næ og så lidt beach spray i håret. Man har vel ferie ikke? 😉

Hvilket af mine 3 ferie-favorit-looks kan du bedst lide?

 

Anne 2b

Anne 6a - Pink Dress from COS

Anne - i sommerens favoritkjole fra Notice

Kjolen jeg har på i øverste billede, købte jeg sidste forår i Istanbul.

Kjolen dernæst i pink er fra & Other Stories og Zebra-sagen nederst er fra Notice – begge disse er fra årets sommerkollektioner.

 

Nu vil jeg bruge resten af søndagen = det sidste af min “ferie” på at lave så lidt som muligt, så jeg igen i morgen er klar til at hoppe i de høje hæle og dermed være klar til “the life of business”.

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
6 Responses to “Suk!… Slut Prut Finale til ferie + mine 3 ferie-favorit-looks”
 1. Louise D siger:

  Hatten er cool. Billederne er seje. Kjolerne er skæppe-skønne. Stængerne er er lækre. TOP NOCH!

 2. Lullumut siger:

  Velkommen tilbage og god fornøjelse tilbage på pinden i morgen 🙂 Jeg har selv endnu en uge på job, og så står den på 3 ugers ferie. Trænger så meget. Hvis det ikke var fordi, jeg havde masser at lave de næste 5 dage, så ville jeg få slæbt mig igennem ugen.
  Jeg synes, alle 3 look er vildt gode til dig 🙂 Men min favorit er nok det sidste. Så afslappet – som en ferie skal være 🙂

 3. Hvor ser du fin ud 🙂 Lækre outfits 🙂

 4. admin siger:

  Tak kære High on Fashion 🙂

 5. admin siger:

  Tak Louise – nu dag 2 på job og jeg er trods alt forsat i live 😉
  Glæd dig til ferien – kan godt forstå du trænger og så må du også være helt oppe at køre over, at den står på New York i år. Heldige dig 🙂

  Knus Anne

 6. admin siger:

  Du er jo bare for søde Louise D! 🙂
  Glæder mig til vi pludseligt ses igen.
  Knus Anne

Leave A Comment