Striptease … sådan lidt i hvert fald!

FANTASTISK VEJR! Jeg er i den grad vild med, at foråret har ramt landet.

Klokken 8.01  slog jeg i morges øjnene op og sprang ud af sengen med et stort smil på læben.

Jubiiiiii! Kalenderen sagde 1. April og dermed den første officielle forårsmåned.

Skuffelsen var derfor også at mærke, da jeg kiggede ud på himlen og så, hvor grå og diset den var. Øv! Men en time senere brændte solen heldigvis igennem, og resten af dagen (indtil nu) har den både strålet og lunet.

I LOVE IT! 🙂

Jeg fik Musse ud af fjerene, så vi både kunne nå at morgentulle herhjemme og samtidigt komme ud af døren i god tid. Ud i det flotte vejr!

Det blev til en hyggelig tøsetur til Frederiksberg med første stop hos Royal Copenhagen Outlet, hvor jeg købte lidt dessert-/frokosttallerkener. Derefter tog vi forbi kræmmermarkedet på Smallegade, hvor jeg for 30 kr. fik mig et par flotte plader i mørk skiffer. De står nu med dutter under, klar ved siden af komfuret som afsætning til potter og pander. Afslutningsvis blev det til en bagel, inden turen gik hjemad igen. Sulten kom pludseligt over os, hvilket ofte er tilfældet for os begge.

Men inden jeg tog ud af døren, var jeg pænt meget i tvivl om, hvor meget eller hvor lidt, jeg skulle tage på.

For kender du ikke selv til problematikken: Man sidder i solen, og pludseligt koger man totalt over! Så skal det være nemt at tage et lag af. Eller man går i skyggen og runder et et hjørne, hvor en kold vind rammer én som uventet polarfrost … ja, så skal der dæleme hurtigt et lag på!

Derfor blev dagens outfit til et af dem med en del lag:

  • Øverste lag er min skønne lysegrå uldponcho fra Masai (flere detaljer kan ses her),
  • Under  ponchoen havde jeg endnu et lag i form af min korte denim jakke fra Please Jeans, købt for 200 kr. hos Stahl Fashion på et af de årlige kollektionssalg, som de afholder.
  • Inderst har min nye yndlings t-shirt/top i ministrib, også fra Masai.
  • Under de mange lag har jeg et par af mine jeans i modellen Slight Jeans fra Tiger of Sweden, og et par sneakers fra Adidas. Mine er lysegrå, men jeg har en veninde, som har købt dem her i københavn i mørkegrå. De er også super flotte i den mørke udgave. Du kan se flere billeder (closeup) af skoene her, og også snuppe et direkte link til, hvor du kan få fingre i dem online.

Let’s begin the striptease …

1. lag …

 

2. lag …

3. lag …

 

 

God weekend til jer alle – lad os håbe, vejret holder! 🙂

 

/Anne

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde.  

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment