Parfume Citrus Ester af Æther anmeldelse

Sprød. Ja, nærmest crispy! Og så er den unisex.

Jeg har fået en ny parfume ind af døren til test.

Der er tale om unisex-duften Citrus Ester fra det franske parfumehus ÆTHER.

Vi er ude i noget, som er ganske eksklusivt. Ja, alt lige fra emballagen, selve flakonen til duften oser af eksklusivitet!

Duften i sig selv er sofistikeret: Citrus og grape i et miks med syrlig rabarber giver en sprød og frisk duft. Ja, nærmest crispy! Den er dog slet ikke at sammenligne med ’almindelige’ citrusdufte. Jeg oplever den både gådefuld og avanceret.

 

Alle dufte udvikler sig forskelligt, når de kommer på. Det gør Citrus Ester også. På mig bliver den dybere i duften, men holder fortsat sin sprødhed og skarpe kant.

Sidst men ikke mindst: Den holder EKSTREMT godt. Jeg er meget imponeret over, at jeg kan tage duften på om morgenen og fortsat dufte den samme aften – uden at have påført en ny omgang undervejs.

 

Kort om ÆTHER

 

  • ÆTHER har udviklet en duftserie som pirrer nysgerrigheden med 5 forskellige sofistikerede parfumer. De senere år sket er der sket et boom af molekyledufte, og her kan vi så også tilknytte parfumerne fra ÆTHER. Alle parfumerne er baseret på molekyler, hvilket vil sige, at de ikke er lavet på naturlige ingredienser, men derimod er kemisk fremstillet. Det giver parfumerne en lidt anden dimension end de traditionelle dufte, som mange af os kender.
  • Manden bag er Nicolas Chabot.
  • ÆTHER vandt Beauty Award 2017 for årets nicheduft. 
  • Jeg studsede umiddelbart lidt over navnet ’ÆTHER’. Hvorfor bruger et fransk hus Æ i deres navn? Svaret er, at ordet ‘æther’ har oprindelse i det græske. Rent faktisk skriver Wikipedia følgende om ‘æther’: (Mythology) The personification of the “upper sky”, space and heaven.

 

Jeg indfører et velkomst-duftritual!

Jeg ku’ rigtig godt tænke mig teste den på flere … på både mænd og kvinder, nu duften er unisex.

Det er altid interessant at se, hvordan en duft ændrer og tilpasser sig kroppens egen odør.

Ergo, må det blive et lille velkomst-ritual for besøgende hjemme hos mig. 😉

 

/Anne

———————————————————–

Jeg har modtaget duften til test, hvormed produktet er ’sponsoreret’ og indlægget kategoriseres som ’reklame’, jævnfør den nye markedsføringslov.

Som altid omtaler jeg kun produkter, jeg har haft en positiv oplevelse med og derfor selv kan stå inde for. Indlægget er hverken økonomisk sponsoreret og indeholder heller ingen affiliate links – men som altid blot mine ærlige oplevelser og erfaringer.

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment