Forfriskende sommerfavoritter – 2015

Om end lidt ustabilitet i det danske vejr, er sommeren over os. Ser man bort fra de efterårsagtige dage, vi netop har haft, er dagene generelt både lange, lyse og lune sammenlignet med de resterende 9 måneder om året.

AND WE LOVE IT!

Jeg er sikker, vi alle nyder det – enten på altanen, på stranden, under det store smukke træ i haven, ved poolen på sydeligere himmelstrøg, i sommerhuset eller i den charmerende lille kolonihave.

For mig betyder sommeren og varmen en stråhat, lette materialer og velduftende dullegrej, som enten dufter frisk eller decideret frisker op – for når vi rammer eller forbipasserer de 25 grader og luften er varm og tung og kroppen ucharmerende klistret, så er “the side effect” desværre også, at jeg hurtigt kan føle mig lettere ucharmerende.

IMG_4552

 

DET bryder jeg mig bestemt ikke om – den ucharmerende klistrede følelse eller endnu værre bekymringen for, om jeg mon lugter for meget af “menneske”.

Oven i det forvandles kroppen til et “dvask stykke med kød”, hvor hele ens organisme går i slowmotion, energien forsvinder og man bliver tilnærmelsesvis doven.

Freshness is needed!

Derfor har jeg de sidste 3 ugers tid nydt godt af lækre tøsede sager som jeg alle kan smide ind under kategorien “forfriskende dullegrej”.

 

Lad os kigge lidt på, hvad jeg frisker både sind og legeme op med…

 

MAYA WATER – FACIAL MIST

Det der med en “mist” til ansigtet er ikke et nyt fænomen. Jeg har også op til flere gange indkøbt og forsøgt mig med konceptet, men jeg har aldrig brudt mig om det. Oftest har det været selve sprayfunktionen, som jeg lynhurtigt blev uvenner med. Det skyldes at de fleste har en sprayfunktion som gør føglende: et enkelt tryk og så et spray, et tryk mere og så et spray mere… Altså sådan i etaper. Jeg har ikke følt det behageligt på nogen måde – tværtimod stod jeg altid med anspændte lukkede øjne og ventede på “det lidt voldsomme” spray.

Så jeg var lidt skeptisk, da jeg fik MAYA WATER i hånden men er glad for, at jeg blev overtalt til at kaste mig ud og give konceptet endnu en chance.

For jeg er super begejstret for sagen. Ikke alene indeholder den Thermal Water og White tea, den dufter tilmed skønt og blidt og giver mig med det samme en forfriskende følelse.

Maya Water Facial Mist - White Tea

Maya Water Facial Mist – White Tea

Og hvis du nu tænker: “Hvad så med den der sprayfunktion?”… så er mit svar med det samme: Det er den bedste spray, jeg nogensiden har prøvet, for den fungerer således at produktet ikke kommer ikke ud i mærkelige stakato pump, men i stedet som et blidt langt sprøjt af millioner af små dråber.

Jeg kan hermed erklære mig som flittig “mist-bruger”, da jeg oprigtig talt nyder sagen flere gange dagligt: Når jeg om morgenen har renset ansigtet, når jeg kommer hjem fra en varm dag på kontoret eller om aftenen, sekunderne inden jeg drager til køjs.

 

 

LINE ERASER, AGE DEFY+ fra GREEN PEOPLE

Vi er her ude i et Anti-age produkt til øjenpartiet bestående af blandt andet stamceller fra planter og ekstrakt fra Argankerner, men derudover også beriget med 23 botaniske og aktive stoffer til genopretning af hudens struktur. Der er tale om et 100% certificeret produkt lavet med 95,9% økologiske ingredienser og duften er skøn, naturlig og består af en blanding af: Rosentræ, Palmarosa, Blå Kamille, Ylang Ylang, lavendel, Rosen Geranium og Ho Wood.

Ud over, at alt dette uden tvivl er ganske tiltalende, er det den umiddelbare effekt, jeg får, når jeg har påført produktet, som har taget mit varme sommerhjerte (nok mere korrekt hævede øjenparti) med storm.

Den frisker op MED DET SAMME!

Age Defy+, Line eraser Lip & Eye fra Green People

Age Defy+, Line eraser Lip & Eye fra Green People

 

SUPER FACIAL OIL fra VERSO SKINCARE

Hver aften, når dagens makeup, skidt og bilos er vasket væk, er det denne sag, der kommer frem og på. Jeg må med det samme sige, at det er en luksuriøs og ret dyr sag, vi har med at gøre, så det er naturligvis ikke alle, der lige kan prioritere den i sit budget.

Det er ikke første gang, at jeg giver den plads her på bloggen, men hvis ikke du lige erindrer det, så er der tale om den eneste ansigtsolie på markedet, der indeholder koncentreret A-vitamin (Retinol 8), som i længere tid har været den mest gennemtestede og effektive ingrediens i anti-aging produkter. Olien indeholder endvidere anti-inflammatorisk solsikke- og rapsolie, der fugter og nærer huden.

Verso Skincare - Super Facial Oil

Verso Skincare – Super Facial Oil

Olien er yderst velduftende, ikke fedtende og er generelt en udsøgt og luksuriøs oplevelse, som både hud og sind nyder godt af.

 

 

VIRGIN MOJITO fra THE BODY SHOP

Sidste weekend røg dette sæt med hjem efter en varm lørdag med frokost i byen. Det var duften, som fangede min opmærksom. Frisk lime og mynthe… En super skøn og frisk duft som er perfekt til en varm sommerdag.

Virgin Mojito - Scrub and Body Sorbet fra The Body Shop

Virgin Mojito – Scrub and Body Sorbet fra The Body Shop

Det er på ingen måde den bedste scrub eller bedste fugtprodukt, jeg har haft fingrene i, det vil jeg ærligt erkende… men den opfriskende følelse som duften giver, er alligevel det hele værd 🙂

 

 

SHOWER FRESH fra CLEAN

Jeg er stor fan af Shower Fresh fra Clean. Det er en all-time-favourite og den har ALTID en plads på min hylde. Tømmes en flaske, købes fluks en ny, for jeg er afhængig af den enkle, lette men feminine duft med noter af citrus, mandarin og jasmin.

Hvis ikke du kender til den, så gør dig selv den tjeneste næste gang du kommer forbi et CLEAN sortiment: stop lige op og giv den en chance. Jeg er ret sikker på, det også kunne være en favorit for dig.

Shower Fresh fra CLEAN

Shower Fresh fra CLEAN

 

“PEACH SIDE BABE” fra ESSIE

En sommerlig skøn og forfriskende farve fra Essie’s sommerkollektion 2015. Jeg er vild med den og er sikker på, det bliver sommerens lak-favorit.

Peach Side Babe

Peach Side Baby fra Essie’s sommerkollektion 2015

 

TRIPLE OXYGEN INSTANT ENERGIZYNG MASK fra BLISS

Når hele hovedet er opkogt og hævet (hahahahaha… hvor lyder det bare ikke charmerende) er den opfriskende maske fra Bliss en silker favorit. Jeg har brugt produktet de seneste 2-3 år og den kommer også forsat til at være en del af min dullegrejssamling.

For når huden har brug for et ekstra skud energi, så giver jeg den blot 5 minutter med Energizing-masken og vupti… så ser jeg frisk, ung og veloplagt ud igen.

Oxygen Mask from Bliss

Triple Oxygen instant energizing mask fra Bliss


EYEBRIGHT fra LIZ  EARLE
Det sidste produkt, jeg i denne omgang ønsker at fremhæve, er endnu et øjenprodukt. Det har konsistens som en skin-tonic og indeholder blandt andet troldhassel, aloe vera og kornblomst – alene med det formål at tone, køle og genopfriske huden omkring øjnene.

Jeg er mega fan af produktet og bruger, altid ved hjæp af vatrondel, det til at friske øjenomgivelserne op – både morgen og aften. Jeg kan også finde på at gennemvæde 2 vatrondeller med produktet og placere dem over lukkede øjne i 5-10 minutters tid – som en ekstra forfriskende treatment på en varm dag.

Det kan derfor anbefales at opbevare produktet et køligt sted eller i køleskabet… så køler den endnu mere.

Liz Earle Eye Bright Lotion

Eyebright soothing eye lotion fra Liz Earle

 

Hvad med jer? Hvad er jeres sommerfavoritter?

 

Bedste hilsner fra Anne, som I kan tro allerede er i fuld gang med at tælle ned til sin ferie… 5 more working days left!.. Jeg siger det bare: “JEG GLÆDER MIG VILDT MEGET”

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
One Response to “Forfriskende sommerfavoritter – 2015”
  1. Er kæmpe fan af ansigts mist! Bruger den fra Tromborg med lavendel. Super frisk og velduftende. Eneste minus er den smager af h til 😉

Leave A Comment