Sommerdrink på rigtig fransk manér … og skål!

I sidste uge var jeg til en intet mindre end fantastisk event med Target PR og franske Cointreau og et hav af skønne kvinder (blandt andet skønne Trine, søde Dorte og dejlige Pernille) … toppet op med en habil bartender, lækker mad og en overdådig mængde af Cointreau.

What’s not to love? 😉

Jeg havde i hvert fald en fest, som du også kan se på billedet 😉

Du kender sikkert Cointreau, som den der både lidt bitre og søde mormor-likør vores forældre havde stående i barskabet. Men den ‘titel’ kan du med det samme godt lægge på hylden for i stedet at give den titlen ‘Et must til en let og lækker sommerdrink’.

But why?

Jo, ser du … med 5 cl. cointreau i et glas, en halv  presset lime, isterninger og så toppet op med danskvand er du allerede kørende med en lækker ‘Cointreau Fizz’. Ønsker du at spize det hele lidt op, kan du smide jordbær, brombær, rød grape eller hvad du måtte drømme om ned i herligheden. Nemmere bliver det vel ikke?

Jeg er fan!

Tippet er hermed givet videre, hvis du står og mangler en skøn og sommerlig drink, du kan servere på terrassen, altanen, i sommerhuset eller blot på en skøn fredag efter fyraften derhjemme i køkkenet,

 

Bedste hilsner

Anne

 

Og så skal I naturligvis ikke snydes for lidt skønne billeder, som uden tvivl også vil inspirere …

(photo credits: Peter Bondo Gravesen)

 

Skål! 😉

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. Dog blev jeg naturligvis inviteret til eventen med ønske og håb om omtale og dermed ‘reklame’. Holdningerne er som altid mine egne.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment