Sommer-musthave: Oversized Taske

Foråret ser ud til for alvor at være kommet til landet for solen skinner højt på himlen her i København i dag – og vil vist også gøre det hele ugen. Det er jo bare fantastisk!

Jeg håber meget, at du får tid til at nyde solen i dine små pauser i løbet af arbejdsdagen – ellers må vi krydse fingre for, at den forsat er der, når vi rammer weekenden sidst på ugen.

“Og når nu vi taler om solen, kan det være, det pludseligt går op for dig, at du mangler en ny lækker “Casual Oversized taske” til forårets og sommerens mange arrangementer og aftaler udendørs?”

Jeg gør (altså mangler sådan en sag) og har af samme årsag spottet denne fine “oversized taske” i bomuld med læderhåndtag fra Aura QueOg da det er ren Fair trade og håndlavede sager fra Nepal, så kan vi endda investere i tasken med super god samvittighed og en nypudset glorie. Nice ikke? 😉

 

Tasken fås i et hav af faver… så det er bare om at klikke lidt rundt derinde i shoppen, så du finder frem til netop den, du godt kunne tænke dig.

Her et lille udpluk:

HAVA_STRIPES_TITLE

HAVA_MINTLTBROWNGREYSTRIPEBLUESTRIPE

 

 

“Hvis du synes, den er liiiiige “oversized” nok, så kast et blik på én af de andre modeller. De er også super fine og meget anvendelige til lidt af hvert.”

 

Aura Que

 

JOGISHOPPER_ALLSTRIPES

 

MEROTOTE_STRIPES_TITLE

 

 

Priserne er meget rimelige, så du skal på ingen måde være bange for at blive flået økonomisk, hvis du vil forkæle dig selv med en lækker ny bomuldstaske til dette års sommer. You don’t have to worry!

 

Tippet er hermed givet videre – og vil du allerede nu gerne se mere og nærmere på sagerne? Så klik her og besøg shoppen med hele udvalget.

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Sommer-musthave: Oversized Taske”
 1. Julia siger:

  Superfede – og ovenikøbet nogenlunde praktiske! Kh J

 2. admin siger:

  Hej Julia

  Super dejligt, at du lige kiggede forbi. Det er ikke hver dag, at jeg får besøg af eksperter her på bloggen. Cool og tak 🙂

  Nyd dagen.

  Bedste hilsner
  Anne

Leave A Comment