Sørg for at købe gode klassiske items i høj kvalitet – det kan nemlig godt betale sig

Jeg ”gemmer” mig i disse dage i det jyske, hvor jeg fedes op af god mad og udsøgte vine, på heden i en lille oase hos min far og hans kone … og i så høj grad, at jeg triller i seng om aftenen.

Mæt på den gode måde, snaldret på den skønne og glad i låget over dejligt selskab og kærlige kram.

Musse er med, mens vi desværre må savne kæresten, der har en del praktiske gøremål, han må få fikset hjemme. Øv Bøv! Der er derfor dømt tøsetur med stort T, hvilket i sig selv jo (heldigvis) også har sin charme. Jeg nyder i hvert fald meget at putte med den lille lange under dynen om aftenen og nyder endnu mere, når jeg pludseligt i nattens løb mærker hendes hånd søge mod min. Det varmer vel et hvert moderhjerte? 🙂

Sand Copenhagen tørklæde 3

Måske I har bemærket, at jeg ikke får vist så mange outfit billeder i øjeblikket?

Det skyldes alene, at det er svært at få skudt billeder i hverdagen her i vintersæsonen. Billeder tages bedst udendørs, og det er altså ikke ligetil, når det er mørkt hele tiden: når jeg tager hjemmefra om morgenen, er det mørkt og ligeledes det samme, når jeg kommer hjem ved en 18 tiden. Det er derfor kun i weekenden, at det kan lade sig gøre … hvis altså ikke, jeg har dagene fuld af planer.

Men i dag fik jeg overtalt Musse til at skyde løs … omend hun bestemt ikke var meget for det og (meget) hellere ville hygge inde på sofaen end at bruge 5 minutter på at hjælpe mig (TEENAGER, råber jeg lige højt!!!). Vi halsede derfor lidt rigeligt med foto-seancen, men jeg fik alligevel et par ok skud ud af det.

Jeg vil nemlig gerne vis jer et ret så almindeligt, simpelt men alligevel lækkert look, alene skabt af gode sager, som har holdt år efter år.

Sand Copenhagen tørklæde

Det meste i dagens outfit er nemlig ”very old news”. Det er kun tørklædet fra Sand Copenhagen, som er af nyere tid – helt konkret fra den forrige sæson, altså AW15.

Du kan altså med fordel bruge dine gode klassiske items år efter år, for netop grundet “det klassiske”, går de ikke lige sådan af mode.

Det betyder også, at du ikke skal være bange for at give lidt ekstra for netop disse items, for de skal jo gerne holde til mere end bare én sæson.

Et konkret eksempel på en style, jeg har haft, som holder år efter år, er mine højt elskede cognacfarvede støvler. Der er tale om et par håndlavede italienske og vaskede støvler, købt hos Scarpa i København – klart et af mine bedste køb ”ever made”. Det var “love at first sight”, og jeg elsker dem forsat. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange kilometer, de har gået med sine fire år på bagen.

Den dag, de ikke længere går an, tager jeg på sekundet tilbage til Scarpa og smider de 3700 kr. et nyt år koster. Yes, I know, 3700 kr. er en høj pris … det synes jeg bestemt også. Men de holder både stil og form og er det bedste fodtøj, jeg nogensinde har haft. Jeg forventer dog (heldigvis), at de holder et par år yderligere, og så rammer vi en cirka pris på 600 kr. pr. år. Og ja, hvad koster et par støvler normalt ikke? Og ja, hvor længe er det lige, at de holder, når du skam-bruger dem? Ikke længe vel?

Sand Copenhagen tørklæde 2

Mine jeans er et par coatede jeans fra Tiger of Sweden, købt for et par sæsonener tilbage på udsalg, hvor jeg fik dem til halv pris. Jeg fortryder den dag i dag, at jeg ikke med det samme købte 2 par, for de bliver flittig brugt og den coatede finish er på retræte. Hm … næste gang, tager jeg uden tvivl 2 par med det samme.

Kan du også finde på at købe 2 af den samme style?

Min beigefarvede cardigan/kappe fra DAY BIRGER ET MIKKELSEN er i en i en yderst lækker uldkvalitet , som også hører til en kollektion en del sæsoner tilbage. Jeg kunne godt drømme om en lignende i sort, og håber meget på, at Day en dag overrasker med at have den med i en ny kollektion. (Man må jo godt drømme ikke?) 🙂

 

Summa summarum: Sørg for at købe gode klassiske items i høj kvalitet – det kan godt betale sig.

 

God weekend derude 🙂

Kram fra mig,

Anne

Sand Copenhagen tørklæde 4

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
3 Responses to “Sørg for at købe gode klassiske items i høj kvalitet – det kan nemlig godt betale sig”
  1. Ej det tørklæde! Kan det fåes længere?

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Hej Henriette. Måske … Det er jo fra den sæson, som netop er på udsalg (afsluttet udsalg). Det må da være et forsøg værd ???

  3. Jeg er SÅ enig… giv dine penge ud på god basis… jeg kan snildt have både bukser, bluser og støvler i 10 år… og så er prisen jo helt ok.
    Jeg synes også at jeg tit bliver lidt la la… med de ting, der er yderst moderne – alle har jo det samme på… og hvor kedeligt er det lige?
    – i øvrigt er jeg vild med dine støvler 😉

Leave A Comment