Smuk Skincare - Naturlig smuk - naturlig hudpleje - ansigtsbehandling - frederiksberg

Smuk med smuk på!

I sidste uge – rent faktisk på en helt almindelig mandag – var jeg for klinikken ’Naturlig Smuk’ på Frederiksberg. Det var mit første besøg, men bestemt ikke mit sidste.

Jeg blev nemlig TOP forkælet – både fysisk som mentalt.

Blev både nusset om med massage, akupressur og velduftende oplevelser, alt imens min hud blev renset igennem og boostet med plejende og nærende produkter.

Smuk Skincare - Naturlig smuk - naturlig hudpleje - ansigtsbehandling - frederiksberg

Heidi, som er indehaver af klinikken, brænder i den grad for sit fag. Og det kan mærkes! Jeg sugede herudover til mig af hendes gode viden og erfaringer.

Ved siden af klinikken har hun startet sin egen hudplejeserie ’Smuk Skincare’.Smuk Skincare produkter

Om Smuk Skincare produkterne: 1OO% rene og aktive naturlige produkter baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologiske natur på Bali. Alle produkterne er rene, naturlige og med aktive ingredienser. Ingredienserne er nøje udvalgt i samarbejde med nogle af Balis mest talentfulde specialister i aktiv hudpleje. Op til 95% af ingredienserne kommer fra lokale “landmænd”. Det betyder, at SMUK støtter de lokale på Bali.

 

Serien består på nuværende tidspunkt blot af en jaderulle og 5 produkter. Det er ganske enkelt fordi, hun værner om kvaliteten, inden hun lancerer noget. Som Heidi selv udtrykte det …

Jeg er utrolig detaljeorienteret og kritisk i hele udviklingsprocessen. Produkterne skal være i så høj en kvalitet, at jeg ønsker at bruge dem i mine behandlinger. De skal have den helt rette duft – og hverken for lidt eller for meget af den. Og så skal de virke!

Men der er mere på vej, fornemmer jeg – dejligt!

Den behandling jeg fik, bestod af en god blanding af egne produkter såvel som andre, hun fører på klinikken, og i posen hjem fik jeg en håndcreme og en lip balm, som jeg kunne få lov til at “eksperimentere” lidt med.

IMG_0583

Og kære kvinder derude … it’s awesome! Jeg må ærligt erkende at jeg er overrasket. Det at lave produkter, som både dufter vidunderligt, fugter og nærer uden at fedte og klistre for meget er lidt af en kunst, som mange mærker ikke har formået at skabe. Men Heidi har løst opgaven til fulde! Jeg er totalt afhængig af begge produkter, som nu står på mit natbord, klar til at forkæle hver aften, inden jeg lukker øjnene.

Næste gang, må jeg have fingre i hendes Body Butter, for er af samme kvalitet, er jeg sikker på ikke at blive skuffet.

Jeg påtænker desuden at lave en lille serie “Featuring Heidi” her på bloggen – i form af små videoer, hvor hun kan dele sin viden med jer også. Jeg håber, det vil lykkes.

Tak Heidi for en overordentlig skøn oplevelse. Jeg kommer snart igen!

 

Bedste hilsner til jer alle,

Anne

 

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment