Moss Copenhagen - Top image

Simpelt! Men Super Hot!

Kender du det med, at du nogen gange forsøger at gøre så meget ud af dit look, at det ikke sådan ender helt rigtigt og lækkert ud?

Det gør jeg… og jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg af og til står der om morgenen og forsøger at sammensætte et eller andet vildt spændende look… for nogle gange ender det altså ud med at være mere spændende end egentlig lækkert. Og jeg er altså klart mere til det “lækre” end det “spændende”. Samtidigt oplever jeg, at når jeg har simple lækre styles på – ja, så smider folk om sig med komplimenter, om forleden dag da jeg havde en Tee på i navy til en klassisk navy pencil skirt. Og det var total skønt med de mange komplimenter, jeg fik… så ja, der skal i realiteten ikke meget til, før du ender super lækkert ud – så længe du sammensætter styles med god pasform og i et lækkert materiale.

 

Jeg har fundet 2 styles, som du kan bruge til at skabe et simpelt men forsat super lækkert look. Der er alene tale om et par neon-gule stilletter i lak og en simpel sød stribet sommerkjole i casual style...

Ja, der skal ikke mere til 🙂

 

Hvis du ønsker at tilføje lidt flere detaljer til looket, er jeg sikker på, at følgende ting vil passe glimrende:

 • en stor “statement” halskæde
 • en masse små armbånd i perler eller læder – eller måske endda et mix af dem
 • en cool klasissk fedora-hat!

 

Både kjolen og de høje sandaler er fra Moss Copenhagen, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at blive ruineret, hvis du nu er endt med at blive fristet.

 

Moss Copenhagen

Moss Copenhagen

 

 

Har du også prøvet at stå til en fest, været på en bytur eller på arbejdet – i et outfit, hvor du bare ikke har følt dig godt tilpas i det look, du fik skabt inden du gik hjemmefra?

 

 

“Simplicity is key .”

 

🙂 Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Simpelt! Men Super Hot!”
 1. Katja siger:

  Du sætter skide godt ord på hvordan jeg tit har det før noget lidt festligere end bare universitetet og træning. For jeg har MANGE gange stået foran mit spejl og enten været godt tilfreds med looket derhjemme, men ude fungere det bare ikke. Eller jeg er slet ikke tilfreds, og de kjoler der plejer at fungere, fungere bare slet ikke den dag. Så bliver der prøvet en masse tøj, og smidt rundt med de prøvede dele. DEJLIGT jeg absolut ikke er den eneste :)!

 2. admin siger:

  Hej Katja

  Nej, du er bestemt ikke den eneste. Tror vi er mange kvinder i forskellige aldersgrupper, der nogle gange bare ender med at gøre mere ud af det, end hvad godt er… Og hvor jeg bare HADER det, når det sker, for man ved jo godt, det ikke fungerer – men ofte er det for sent og man står så der midt receptionen, festen, fødselsdagen og stråler slet ikke så meget som man kunne, fordi man ikke føler sig helt godt tilpas. Derfor vil jeg næsten hellere være lidt mere afdæmpet klædt (og dermed ikke sagt “sort”), og så tage en stor lækker halskæde eller andet på til at gøre det lidt ekstra festligt 🙂

  Og Velkommen til – hyggeligt at få besøg dig på visit.

  🙂 Anne

Leave A Comment