scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-01

Scarpa sko, når kun det bedste er godt nok!

Efter flere år som “forhenværende jyde i København”, gik jeg en dag ind i en lille baggård til Strøget. Her mødte jeg for første gang Scarpa: min absolutte yndlings-skobutik.

Det er nu ved at være en del år siden, men mit kærlighedsforhold til butikken er ikke blevet mindre – heller ikke selvom nyforelskelsen har fortaget sig til nu i stedet at være et trygt og sikkert bekendtskab.

scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-01

Hos Scarpa finder man  et kvalitetsmæssigt højt niveau. Alle skoene på hylderne er håndproduceret i italien i en yderst høj læderkvalitet, og en komfort du ikke vidste fandtes.

Når først du har haft et par Scarpa sko på, er der ingen vej tilbage!

frontpage_image_00

frontpage_image_04

 

Skal jeg på weekendtur til en storby og trave løs i flere dage, er det altid mine flade støvler fra Scarpa, jeg har på. Som herunder, da jeg var i Berlin. Du kan ganske enkelt ikke finde et bedre stykke med fodtøj – i hvert fald, hvis du spørger mig!

IMG_2611

Priserne er (naturligvis) derefter, og de fire par, jeg indtil nu har købt hos Scarpa ligger mellem 2800 kr. – 3700 kr. pr. par. Min kæreste har købt 2 par, som begge ligger på ca. 3800-4000 kr. pr. par. Ergo er det vigtigt at nævne, at det ikke er alle, der lige har mønt til at impulskøbe et par sko i butikken … men man kan i så fald spare op, for et par Scarpa-sko er bestemt ikke en dum investering.

De holder år efter år efter år, og så bliver de ofte bare flottere jo mere patina, de får.

 

Betal mere for en holdbar sko og mindre for én, du ved hurtigt bliver slidt ned

Jeg hører til den type kvinder, som ikke har 60 par sko og støvler stående. Jeg køber sko for at bruge dem – ikke for at stille dem i skabet. Det medfører, at jeg eksempelvis ikke vil give alt for meget for et par stiletter, da jeg ved at de ikke holder længe grundet de mange brosten i København. Lynhurtigt er stilethælen totalsmadret, og de må ryge ud igen – nogle gange alt for hurtigt. Derfor giver det ikke mening at betale for meget for dem. Omvendt har jeg det med sko og støvler, som er flade eller har en grovere og mere praktisk hæl. Her vil jeg gerne betale for kvalitet, da jeg ved at ‘levetiden’ er lang. Og det er den. Lang altså!

 

Mit nyeste Scarpa køb

Mit nyeste køb, mit par nr. 4, blev disse ankelstøvler med robust hæl.

 

scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-05

Jeg spottede dem i sommers, da de stod i butikken og bejlede til mig. Jeg var ikke et sekund i tvivl. De måtte bare blive mine!

Dog var de kun hjemme i en sort og mørkebrun udgave, så de ville ringe til mig, så snart de var hjemme i cognac. Det gjorde de så, og samme dag var jeg forbi for at hente dem.

Og se dem lige … er de ikke lækre?

scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-10 scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-09 scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-04 scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-08 scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-07 scarpa-shopping-koebenhavn-skobutik-copenhagen-shoe-shop-06

 

Jeg er meget, meget, MEGET glad for dem! Så meget, at jeg ærlig talt synes, det er lidt tarveligt, at vejret er så godt, at de er for varme at have på. 😉

 

Bedste hilsner fra Anne (naturligvis iført et par Scarpa sko).

 

Anne Schmidt - September 1 - Tiger of Sweden - jeans - Asos - hat - urban 400

 

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Scarpa sko, når kun det bedste er godt nok!”
  1. carina siger:

    HELT ENIG – en butik for kræsne sko-elskere. Jeg er fan og har også udset mig et efterårs must-have… Glæder mig til de er købt, prisen gør at jeg altid liiiige skal tage tilløb.

    Dyre sko holder bare i mange år, dels fordi de er lavet af et godt skind men også i høj grad fordi de er tidsløse i designet…

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    @Carina. Du må lige sige, hvad du har købt. Bliver da helt nysgerrig og muligvis også misundelig ?.

Leave A Comment