Sankt Hans på sofaen er nu heller ikke så ringe …

I aftes var det Sankt Hans, og jeg havde oprindeligt tænkt, jeg ville hoppe på cyklen og tage en tur ned på Amager Strand, som jo huser bål fra den ene ende til den anden. Men jeg endte i stedet på sofaen herhjemme med benene oppe til en belgisk/fransk krimi på skærmen, masser af god the i koppen, yndlingslakridserne, en nærende kur i håret, og så naturligvis også en ‘tur med rullen’.

Jeg kunne dog lugte bålene herhjemmefra. Vinden må have været i øst, for den var fæl – sodlugten. Jeg måtte derfor droppe den ’friske luft’ og lukke vinduerne.

Så sådan blev det for mit vedkommende i år. Dovent og indelukket … men heldigvis hyggeligt.

Sov sent, da Musse var til Sankt Hans arrangement med et par breezers i tasken.  Ja, det er dér, vi er kommet nu – og jeg skal ærlig talt lige vende mig til det. Hun overnattede hos en veninde, så jeg holdte mig oppe til jeg fik den obligatoriske ’Nu er vi blevet hentet mor, og alt har været godt’ melding.

Ja, sådan kan man så også fejre lyset! 😉

Lørdagen står på hygge herhjemme og huslige gøremål. Sengetøjet er sat over i vaskemaskinen, støvkluden og støvsugeren kalder på mig, og det samme gør køleskabet, da det står gabende tomt. Det må jeg vist også lige få kigget nærmere på.

‘Pink Peace’ – dejlig the fra Fredsted

 

‘Søde Smil’ lakridser

 

Nærende hårmaske fra Hårklinikken

 

Hvordan fejrede du din Sankt Hans i år?

 

God dag derude. .-)

Bedste hilsner

Anne

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Sankt Hans på sofaen er nu heller ikke så ringe …”
  1. Ole Henning Jørgensenh siger:

    Holdt Sct.hans aften på hotel Hesselet ved Nyborg sammen med Kirsten, Søren og Jinni. Dejlig aften med bål og god mad.

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Lyder som en vidunderlig Sankt Hans Ole. Og dejligt at I hyggede jer med Søren og Jinni. 🙂

Leave A Comment