Runkne eller klamme hænder – what a dilemma! Jeg hader det, men har nu fundet en løsning på problemet.

Vinteren er hård ved hænderne. De bliver tørre og runkne i kulden og dermed umådeligt kedelige at se på. Det mentale overskud er grundet mørket og dermed det manglende lys mindre, så selvom det er den tid, hvor man skulle prioritere at give dem lidt ekstra pleje – så får man det ligesom ikke gjort.

Jeg er ikke storforbruger af håndcreme, for jeg er helt ærligt udfordret, når jeg føler mine hænder er fedtede – og mange håndcremer skal jo netop give fedt til den tørre og trætte hud, som ”pryder” hænderne særligt i vintermånderne. Men jeg synes den fedtede følelse er en belasting, når jeg 1 minut senere taster videre på tastaturet, eller når jeg kort efter pludseligt skal give hånd til en kunde eller anden person i løbet af min dag. For ja, hvem gider få en halv-fedtet hånd i sin? Nobody!

Så hvad gør man, når man som mig, ikke kan holde den fedtede fornemmelse ud, men samtidigt gerne vil, at hænderne ikke ser 20 år ældre ud end de rent faktisk er ud fra fødselsattesten?

Jo, man søger med lys og lygte efter en håndcreme, som ikke fedter, og som man derfor kan bruge når som helst på dagen, man har behov for det.

Jeg er derfor mega glad for at kunne fortælle jer om mit nye bekendtskab med en håndcreme fra Rønsbøl – som rammer plet i forhold til det, jeg har søgt efter.

Rønsbøl - Hand Cream

Rønsbøl – Hand Cream

Den tilfører fugt uden at fedte ved at trænge hurtigt ind men samtidigt gøre det, den skal – booste huden med god næring fra Shea Butter, Aloe Vera og E-vitamin.

Jeg er fan! 🙂

 

Nyt Gel-lak system fra Sally Hansen

Og når vi nu er ved det med hænder, så har jeg netop testet de helt nye Gel-lakker fra Sally Hansen – nemlig Miracle Gel systemet. Gellakker har en længere holdbarhed end normale lakker, så ja – hvis man er lidt ekstra doven her i vintermånerne, er det bestemt en løsning, jeg kan anbefale dig at kigge nærmere på.

Der er tale om en simpel 2-trins teknologi, som bygger på 1) en farvet lak(Miracle Gel neglelak) og så derefter 2) en særlig udviklet Top-coat(Miracle Gel Top Coat).

Sally Hansen - Miracle Gel

Sally Hansen – Miracle Gel

 

 

Du skal hverken bruge særligt UV lys eller bøvle med at skulle fjerne lakken igen som er normalen med gel-lakker. Det hele foregår, som ved alle andre lakker. Også når lakken skal fjernes igen.

Det nye Gel-lak system findes i 30 forskellige farver, og da de ”røde” farver er ret så store dette efterår, var det naturligvis en dyb vinrød farve, som jeg måtte prøve… selvom jeg jo allermest bruger nude og lyserødenuancer.

 

Har du også prøve de nye Gel-lakker? Eller hvilke lakker synes du, er de mest holdbare?

 

Bedste hilsner

Anne

Jeg har modtaget både håndcremen og neglelakkerne til test og som altid omtaler jeg kun produkter, jeg kan stå inde for.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
One Response to “Runkne eller klamme hænder – what a dilemma! Jeg hader det, men har nu fundet en løsning på problemet.”
  1. Tak for tippet om håndcremen, synes også det er så ubehageligt at sidde der med klamme hænder i lang tid efter cremen er påført.

    /Annette

Leave A Comment