Pas på med sorte sandaler og sorte solbriller – i hvert fald de første solskinsdage…

Jeg ved, at RIGTIGT mange af jer ELSKER den sorte farve. Selv har jeg fået mere sort ind i garderoben de senere år, så jeg er på ingen måde anti-sort, men der er ting, jeg ALDRIG vil vælge i sort. Lad mig fortælle ”hvad” og ”hvorfor”.

Jeg er lys som i tilnærmelsesvis bleg 8 måneder om året, og hvis jeg i maj eller juni måned hopper i et par sorte sandaler, ser det intet mindre end farligt ud! Jeg bliver 10 gange blegere end tilfældet, alene grundet farven. Kønt er det ikke.

Det samme sker med sorte solbriller. Den sorte farve med sort eller meget mørkt glas ser ofte alt for hårdt ud til en nordisk type som mig. Jeg får hurtigt sådan et “rocker-agtigt” look, og det synes jeg slet ikke er feminint – det er i hvert fald slet ikke min stil.

Derfor er min anbefaling klar og tydelig til dig med lys teint både i hud og hår: Gå uden om sort! Vælg en lys brille eller en brille i en farve. Ønsker du en mørkere farve, end jeg eksempelvis har på i dette indlæg, men forsat en neutral, anbefaler jeg dig at gå efter en smuk mørkebrun eller mørkegrå. Tænk også over farven i glasset – jo mørkere og mere sort det er, jo hårdere bliver hele brillen til dig.

Herunder er jeg i min yndlingssolbrille fra Gucci. Jeg købte den i udlandet og fik handlet prisen godt og grundigt ned. Rent faktisk så meget at indehaveren af brillebutikken næsten græd, da jeg gik ud af døren… men ja, man har jo jyske aner i blodet, og så handles der vel altid lidt? 😉

De er store, men det gør ikke så meget fordi de netop er lyse.

Kan du følge mig?

Gucci Glasses 004

Gucci Glasses 003

 

Gucci Glasses 002

 

Og hvis du nu tænker: “Hun ser da slet ikke så bleg ud, hende Anne”… så har du ret.

Årsagen er min gode og tidligere omtalte “bedste ven” James Read Sleep Mask, som giver nemlig huden et naturlig strejf af solskin – mens man sover. Ud over at masken  på nærmest mirakuløs vis bringer lidt naturlig solskin og glød tilbage i huden over en nat, er den fuld af gode godter som Aloe Vera, Agurke, Rød alge og Hyaluronic Acid –  ingredienser som plejer og nærer din hud.

James Read Sleep Mask

Jeg er fan!

 

 

Bedste hilsner fra Myggen-Anne (ligner jo en myg med de briller på… men altså en sød en af slagsen)

IMG_1519

 

PS. Er du mørkglødet eller bare generelt mørkere i hud og hår, kan du modsat os blege mennesker, altid iføre dig både sorte briller og sorte sandaler… Og tilmed også lyse og farvede udgaver. Ja, du kan bruge det hele kan du – lucky you! 🙂

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Pas på med sorte sandaler og sorte solbriller – i hvert fald de første solskinsdage…”
  1. Rikke siger:

    “Rock Chick”
    Ser ski’ godt ud 🙂
    Solbrillerne er super fede

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Taaaaaak Rikke 🙂

Leave A Comment