Designer Zoo spisebord rundt med plader

Overvejer det runde spisebord med frit farvevalg og ben i mange varianter fra Designer Zoo

Som nævnt i mit indlæg forleden, er jeg i fuld gang med at sælge al indbo i vores stue.

Det går forrygende, og jeg forventer at sidste “element” ryger torsdag aften. Jeg må være en haj til det der med at sælge på den blå avis, for jeg har solgt tingene så hurtigt, at jeg næsten ikke kan følge med. Det betyder så også, at vi om få dage har hverken sofa, sofabord eller et spisebord for den sags skyld.

Hm … det må blive en periode med “japansk tema” herhjemme, hvor vi spiser på et tæppe på gulvet. 😉

Jeg afventer forsat stofprøver fra Sofakompagniet, så den sag ligger stille lige nu. Derimod er jeg forsat igang med at kigge på fleksible bordløsninger.

Vi leder ihærdigt efter en bordløsning, som ikke fylder for meget til hverdag, men som vi nemt kan “forstørre”, når vi får gæster til middag. Samtidigt må bordet i sig selv ikke syne tungt, da det vil have en negativ effekt uanset hvad. For ja, rummet er ikke stort og pompøst.

I min søgning er jeg nu faldet over Designer Zoo og deres spisebordsløsninger. De er mest kendt for bønnebordet, så det var lidt af en tilfældighed, at jeg faldt over deres spiseborde.

Designer Zoo spisebord rundt med plader

Det mest geniale ved løsningen fra Designer Zoo er de mange muligheder: Vi vil kunne skabe netop det bord, som vil passe perfekt ind til resten af rummet, for der er 100 forskellige farver at vælge imellem, forskellige kanter og tillige et bredt udvalg af bordben.

Da vi klart hælder mest til et rundt bord (da dette vil syne “let og elegant” i rummet), er muligheden fra Designer Zoo bestemt en af de bedre.

Umiddelbart tænker jeg: “Cremefarvet bordplade, Kant i lys mdf og så ben i egetræ eller valnød.”

Lyder det ikke både eksklusivt, elegant og lækkert?

Jeg overvejer også at designe en “indskuds-spisebordsløsning” og dermed få en unik og kreativ fleksibel løsning, som nemt kan gøres større eller mindre, alt efter hvor mange der kommer til spisning. En sådan løsning kunne eventuelt bestå af 3 bønneformede plader i størrelsen 80*120 med ben i lidt forskellige højder.

Hm … også en interessant ide, da vi på den måde vil kunne undgå at skulle finde plads til tillægsplader.

Herunder har jeg fundet en sofabordsløsning i stil med det, jeg leger med i mine tanker.

xbanner_3xboenne_gra_.jpg,qitok=1PB6xIGE.pagespeed.ic.JI5IbyY_Gy

 

Du kan se alle farver og valgmuligheder på denne side (scroll lidt ned, så dukker den fulde palette frem) og se mere om deres spisebordsløsninger her.

 

Nu må jeg gå i tænkeboks, så jeg får valgt rigtigt.

 

Bedste hilsner

Anne, som netop er kommet i tanke om, at vi har inviteret gæster til frokost næste lørdag … og det går jo ikke, når jeg ikke engang har et spisebord. Krise! 😉

 

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment