Julhdal Bodyserum no 8 anmeldelse review

Opgrader dine ben med 10% på få sekunder!

Jeg har været piv-ringe til at nusse om mig selv denne vinter. Overskuddet har ikke været der, hvilket er både dumt og ærgerligt, nu jeg ved, at det i sig selv er med til at give ny energi og overskud.

Derfor forsøger jeg i øjeblikket at huske mig selv på det. Nus, nus og nus! Også når jeg er træt og et eller andet sted ’bare vil ha’ det overstået’. For når jeg står midt i det eller har gennemført et lille selvomsorgs-ritual, er det jo intet mindre end både skønt, rart og dejligt.

Samtidigt har min hud – særligt mine ben – i den grad brug for lidt ekstra kærlighed. For efter at være gemt væk fra sollys i mange måneder, er den jo nærmest blevet blålig. Oven i det er den knastør, hvilket tilfører de i forvejen blålige ben et ucharmerende gråligt look! Not what you want!

Nej, de kære ben skriger i den grad efter opmærksomhed! No doubt about it.

Derfor er jeg glad for, at jeg har en af mine kropspleje-favoritter stående – nemlig Juhldal BodySerum Cellulite-kur No 8. Jeg mener ikke, jeg tidligere har fortalt om denne skønne sag, hvilket undrer mig en anelse, nu den har stået fast i mit skab i 1½ års tid.

Nå, men frem skal den i hvert fald. Det fortjener den. Så kan du også få glæde af den!

 

Kort & godt om ‘Juhldal BodySerum Cellulite-kur No 8’

Julhdal Bodyserum no 8 anmeldelse review

Juhldal BodySerum Cellulite-kur No 8 er en relancering af en tidligere og meget populær udgave. Formlen skulle være blevet forbedret i den forstand, at de aktive ingredienser som grøn the, lægestokrose, og andre planteekstrakter arbejder mere effektivt sammen, så huden både aktiveres (blodcirkulationen) og strammes op.

Farven på serummet er mørk og gyldent (grundet de naturlige ingredienser), og konsistensen er let og nærmest vandig – hunden absorberer derfor nemt og hurtigt produktet, men ikke så hurtigt, at du ikke kan nå at arbejde det godt ned i huden. Efterfølgende føles du gennemfugtet, blød og lækker over det hele.

Bonuseffekten er, at produktets naturlige gyldne farve er med til at opgraderer hudens look med det samme. De før så blågrå-kedelige-og-opmærksomhedskrævende-ben bliver på få sekunder opgraderet til sunde, vitale stænger med lidt glød. What’s not to love?

Det er netop dér, magien for alvor viser sig!

 

Hvad med dig? Har du favorit-produkter stående, som du kan anbefale til opgradering af vinterkedelige stænger?

 

Bedste hilsner fra mig,

Anne

 

PS: Vil du læse mere om danske Juhldal? Så kan du klikke her.

PPS: Jeg bøvler ikke med cellulite som sådan og kan desværre ikke udtale mig om mulige positive effekter i den forstand. Men det er da et forsøg værd, nu du alligevel vil nyde at bruge produktet af andre årsager. Og viser det sig, at have en effekt på appelsinhud, må du meget gerne give en melding. Jeg er som altid meget nysgerrig.

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment