Om YNDLINGSFRAKKEN fra & Other Stories, der i år skal erstattes af en ny …

Det er blevet tid til, at jeg skal have fat i en ny yndlings-uldfrakke, for den jeg har er blevet for slidt.

De sidste 2 år har jeg haft en skøn sort sag fra & Other Stories. Den blev hurtigt en ”yndlings”, fordi snittet er godt, længden perfekt og er i en skøn, kraftig og stærk uldkvalitet. Jeg har intet at udsætte den for – tværtimod. Selv min gode veninde og sågar min søster har købt den efterfølgende.

Herunder et galleri med looks, hvor jeg har iført mig yndlings-uldfrakken …

Anne Schmidt - Stories frakke sort 1

Anne Schmidt - Stories frakke sort 2

Anne Schmidt - Stories frakke sort 5

Anne Schmidt - Stories frakke sort 3

Anne Schmidt - Stories frakke sort 4

 

 

Jeg har levet i den 8 måneder om året, så det er nok meget naturligt, at den nu er blevet lidt træt i betrækket.

Heldigvis har frakken siden sin første lancering (for et par år tilbage) været så stor en succes, at den kom på bøjlerne igen året efter (sidste år). Nu har jeg med glæde spottet den i sortimentet igen.

Jubiiiii!!!  ELSKER, når de gode sager produceres år efter år …

 

Når det kommer til efterårs- og vintersæsonen, er uldfrakken en af de vigtigste styles i min garderobe. Af samme årsag har jeg også et par stykker at vælge imellem: en meget sart lyserød sag fra Zara og en brun-ternet sag fra Karen Millen.

Anne Schmidt - Lyserød frakke fra ZARA

Karen Millen uldfrakke

 

Men den lyserøde sag er så sart, at den, grundet de mange dage med regn og sjat, er alt for risikabel at bruge dagligt. Den ternede sag har jeg slet ikke lyst til at tage på hver dag, da den ikke kan styles med alt i min garderobe – grundet farven.

Jeg har brug for at have en klassisk, ensfarvet og mere praktisk uldfrakke som mit naturlige daglige valg.

 

I år har jeg drømt om en frakke i Navy, som må være årets personlige ”must”. Jeg drømmer også lidt om en lysegrå frakke, men der er vi klart mere ude i ”nice to have” frem for ”need to have”.

Så jeg blev naturligvis mere end almindelig begejstret, da jeg spottede at yndlingsfrakken fra & Other Stories i år fås i Navy?

Jubiiiiiiiiiii igen! 🙂

 

Wool Trench Coat by Stories 2

 

Der ingen tvivl om, at min nye yndlings-uldfrakke er fundet 🙂

 

Ellers har jeg fundet lidt navy og grå blandede bolsjer til dig og håber, jeg kan inspirere lidt.

COS: SINGLE-BREASTED WOOL COAT

COS: Single-breasted wool coat

 

ESPRIT Frakke med Uld & kapper

ESPRIT: Frakke med Uld & kapper

 

Reiss: Cavalier Cape Coat seen at ASOS 1

Reiss: Cavalier Cape Coat seen at ASOS

 

Tiger of Sweden HOPER COAT Grey

Tiger of Sweden: HOPER COAT Grey

 

SOAKED IN LUXURY: KIMMIE FRAKKE Lysegrå

SOAKED IN LUXURY: KIMMIE FRAKKE Lysegrå

 

Envii: GISELA JACKET, LIGHT GREY

Envii: GISELA JACKET, LIGHT GREY

 

ESPRIT: Frakke med asymmetrisk front i varm mellemgrå

ESPRIT: Frakke med asymmetrisk front i varm mellemgrå

 

ESPRIT: Frakke med asymmetrisk front i lysegrå

ESPRIT: Frakke med asymmetrisk front i lysegrå

 

ZARA: JACKET WITH LAPELS

ZARA: JACKET WITH LAPELS

Bedste hilsner og god weekend til jer alle

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
7 Responses to “Om YNDLINGSFRAKKEN fra & Other Stories, der i år skal erstattes af en ny …”
 1. Line Maria siger:

  Havde ikke troet, at jeg skulle have noget fra Esprit på denne side af 1990 – men den lyse med asymmetrisk front er virkelig lækker:-)
  God søndag – og tak for inspiration!

 2. Anne, WhatWhenWhere siger:

  @Line Maria: har det fuldstændigt på samme måde. Kigger normalt ikke Esprit sortimentet efter, men flere af deres frakker kom op i min søgning efter grå og navy, og jeg må også indrømme, at de så lækre ud. Måske er de på vej ud af den stagnation, de har været i ret længe. Jeg købte forresten selv en ret cool sommerjakke sidst på foråret fra deres ungdomsmærke EDC eller hvad det nu hedder og den er ret unik. Jeg må hellere se at få vist den frem i et look, for det har jeg slet ikke fået gjort. 🙂

  God søndag.

  Knus Anne

 3. Din vinterfrakke er seriøst noget af det flotteste og lækreste! Siden jeg så dig i den, har jeg haft den i tankerne, så mit hjerte gav lige et lille hop, da jeg læste de har lavet den igen, og så i navy! Skal helt sikkert ind og prøve den. Dog har jeg på fornemmelsen at den klæder din figur langt mere end min, men det vil vise sig, prøves skal den i hvert fald ?

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  @Mette – du skal da SÅ meget ind og prøve den. Jeg bruger en 34 i modellen, så prøv den evt. en størrelse mindre, end du umiddelbart tænker, og prøv at klappen kraven op også, så synes jeg den får et ekstra cool udtryk.

  Og husk at lad mig vide, hvordan det er gået 🙂

  Stort knus fra mig, som allerede i dag fik bestilt sagen i navy, så jeg var sikker på, at den blev min. 🙂

 5. Malene siger:

  Jeg måtte også købe mig en uldfrakke i navy – så flot! Er dog i tvivl om størrelsen. Normalt bruger jeg 38, men den sad for stramt ved halsen. Ekspedienten foreslog en str 40. Den sidder meget bedre i halsen, men er desværre ret bred i str. Mon jeg fortryder denne str??? Må jeg spørge om hvilken str du er og om du gik en str op eller ned for at få den til at sidde godt?

  Kh Malene

 6. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Hej Malene
  Ned og byt den, er hvad jeg umiddelbart tænker.
  Jeg er normalt en 36 men gik ned i størrelse og har den derfor i en 34.
  Jeg kan snildt have en tyk strik på alligevel.
  Jeg har sjældent lukket den øverste knap alligevel, da jeg ofte har et stort tørklæde på. 🙂

 7. Malene siger:

  Tusind tak for din tilbagemelding – jeg tror en str 38 skal jeg bytte den til. Gør også oftest ligesom dig og bruger et tørklæde i halsen. Ha’ en skøn dag! Kh Malene

Leave A Comment