Om mine nye hvide 711 jeans fra Levis og min afhængighed af dem alle – bare de er hvide …

Kender du det, at dagene bare flyver afsted, og pludseligt vågner du op, og så er det blevet søndag?  Sådan havde jeg det, da jeg vågnede her til morgen.

Jeg har fløjet gennem ugen, som en fugl med turbo på … og blandt andet mødt skønne mennesker, drukket bobler på den franske ambassade og været til festlig bureaufest, alt i mens jeg naturligvis også har givet den gas på job. Heldigvis husker jeg at prioritere “det at passe min sengetid”, for ellers kan jeg slet ikke holde til et sådan program. Jeg fik dog alligevel lov til at betale en lille pris for turbo-tempoet i går, hvor jeg vågnede, nu som en lidt forpjusket fugl, med dum hovedpine som bare ikke ville skride igen. Men det var det hele værd, så det er ok 🙂

Men nu er det blevet søndag og hovedpinen er væk. Så NU er det tid til at jeg får vist jer mine nye hvide  711 jeans fra Levis og mit smukke og lækre tørklæde fra Beck Sondergaard – de fine sager, jeg fik af kæresten i fødselsdagsgave.

Levis 711 jeans, tørklæde fra Beck søndergaard blog 5

Jeg er stor fan af hvide jeans og har den holdning at alle kan bære dem – uanset størrelse.

Hvis du er en af de mange kvinder, der synes, at et par hvide jeans syner lidt for meget om numsen, hoften eller lårerne i forhold til andre og mørk-farvede bukser, så sammensæt dit “hvide-jeans-look” med en slim/skinny model og en lidt længere skjorte, tunika, cardigan eller lignende. På den måde vil du uden betænkeligheder og forfængelighedskvaler kunne nyde godt af det eksklusive udtryk et par hvide jeans tilbyder

Ud over den nye hvide jeans-drøm fra Levis, har jeg også dette par fra Bessie Jeans og tilmed også en flare model fra Pepe Jeans London liggende i skabet. Hver uge lufter jeg en eller flere af mine “hvide drømme” minimum én gang, og skulle jeg presses op mod en væg med spørgsmålet “hvilken farve jeans vil du aldrig kunne undværre”,  vil svaret, helt uden betænkningstid, lyde: “De hvide”.

Jeg vil til hver en tid have hvide jeans i min garderobe … I’m addicted.

Levis 711 jeans, tørklæde fra Beck søndergaard 1

Levis 711 jeans, tørklæde fra Beck søndergaard blog 2

Levis 711 jeans, tørklæde fra Beck søndergaard blog 3

Levis 711 jeans, tørklæde fra Beck søndergaard blog 4

 

 

Hvordan har du det med hvide jeans? Er du “fan” som jeg? Eller har du endnu ikke formået at komme overens med dem?

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
6 Responses to “Om mine nye hvide 711 jeans fra Levis og min afhængighed af dem alle – bare de er hvide …”
 1. Lullumut siger:

  Mit problem med hvide jeans er nu mere, at de er grissede og nussede efter blot et par timer på 🙂 Haha..

 2. Therese siger:

  Jeg har ikke gået i jeans siden 90’erne….bildte mig selv ind at jeg var for tyk til jeans, og har aldrig taget springet igen. Måske skulle man bare være lidt mere modig, trods stor bagdel og tykke lår 😉

  Hvide jeans er SÅ flotte synes jeg, men jeg tror ikke jeg ville turde.

 3. Annette deleuran siger:

  Elsker hvide jeans og en tynd ovetsize strik til.. Ang det missede, jeg syntes ikke de bliver hurtigere snavsede end andre jeans

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Hvor er det dejligt at høre Annette. Vi har en fælles “addiction” i hvide jeans ???. Jeg har heller ikke problemer med den “sarte” farve … men tager dem heller ikke på, når der er 20 centimeters sjap udenfor ?

 5. Anne, WhatWhenWhere siger:

  @Therese – prøv det, prøv det, prøv det! Og tag en lækker lang strik på eller lang skjorte – er sikker på, du bliver positivt overrasket. Og så start med et par slim og med masser af stretch ?

 6. Anne, WhatWhenWhere siger:

  @lullumut/Louise – jeg har haft hvide jeans, som har holdt i 4 år … Uden at jeg har måtte blege dem. Men går heller ikke ud i dem, når det er dumt og beskidt sjap-vejr ?

Leave A Comment