Om Migræne, Yndlingsfrakken i navy og et 600m2 Landbrug på toppen et tag på Østerbro

Dagen i dag har ikke været noget at skrive hjem om. Vi er nærmere ude i noget, der egner sig til glemmebogen. Jeg vågnede i nat og vidste Med det samme, at den var gal. Kroppen sitrede af en mærkelig uro og mens jeg blundede hen i en urolig søvn, sneg migrænen sig hastigt ind på mig. Jeg har derfor brugt dagen på at ligge i koma under dynen.

Migrænens styrke overrasker mig hver gang, og jeg er taknemmelig over, at det ikke er særlig tit, jeg må kæmpe med lidelsen. 

Jeg får synsforstyrrelser inden et udbrud, og det man kalder migræne med aura. Denne gang har jeg tilmed haft så meget kvalme, at jeg kastede op flere gange. Den situation er ny for mig. Normalt kan jeg holde kvalmen i skak, så den ikke udvikler sig til mere. Det var derfor lidt overvældende, at jeg op til flere gange måtte ud og smide hovedet i kummen … ja, synderligt charmerende var jeg ikke. 

Nu er jeg heldigvis i hastig bedring og satser stærkt på, at være på frisk igen i morgen, hvor jeg er så heldig at skulle til sensommerfest med kontoret på Stedsans på ØsterGRO Det har jeg glædet mig super meget til.

Stedsans Oestergro Copenhagen Eco dining roof garden

Ser du, ØsterGRO er en 600 m2 stor økologisk taghave i femte-sals højde, på toppen af et gammelt bil-auktionshus, og det er netop dér, at restaurant Stedsans holder til: På toppen, midt i det lille landbrug i et drivhus.

Tjek det ud hér. Ser det ikke bare for skønt ud?

Jeg håber derfor, at jeg vågner frisk, veludhvilet og med ny energi i morgen, klar til en dag på kontoret og efterfølgende hyggelig aften, hvor der skal indtages end lækker 6 retters menu i selskab med de skønneste kolleger. Heldigivs kan jeg parkere en mulig tøjkrise allerede nu, for jeg skal slet ikke bekymre mig om festtøj og små stilletter. Vi er mere ude i en lækker grov strik i uld og et par flade boots, for vi befinder os jo i starten af efteråret, i et drivhus på toppen af et højere bygning. Så selvom der tændes op for varmelamperne, bliver det uden tvivl køligt op ad aftenen, og jeg gider jo ikke spilde resourcer på at sidde og fryse. Lykkeligvis er tanken om at putte sig lidt under et tæppe, iført en grov og stor striktrøje alt imens man nyder den gode rødvin i glasset jo rent faktisk tiltalende. Vi er jo nærmest ude i lidt lejrtursstemning – bare midt i storbyen. What’s not to like?

 

Og når nu vi alligevel runder lidt om efterår og kulde, er det vel ved at på tide at min nye uldfrakke vises frem: Yndlingsfrakken fra & Other Stories – nu i Navy.

Er den ikke bare fin?

1550 kr. måtte jeg smide for herligheden, hvilket på ingen måde er dyrt for en frakke af den kvalitet. Jeg har kun haft den på én enkelt gang endnu – nemlig i søndags, hvor billederne også er fra.

And Other Stories Navy wool coat 4

And Other Stories Navy wool coat 3

And Other Stories Navy wool coat 2

And Other Stories Navy wool coat

 

Hvad med dig? Har du også så småt taget uldfrakken/efterårsfrakken i brug?

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment