Om at drukne sine sorger i champagne, en ønskeliste og en status på det med vandet … 

Kære skønne dig.

Er du kommet godt i gang med året? Eller kæmper du dig gennem den mørke januar med snuden lige i sporet, alene med det mål at komme så hurtigt og uforstyrret (som det nu er muligt) frem mod lysere og lunere tider?

Pyt, pyt og mer’ pyt

For WhatWhenWhere

I forrige uge skrev jeg følgende på Instagram.

“Sometimes you just need to “let it go”. Mit liv har den seneste 1,5 måned været fuld af bøvl og udfordringer på latterligt mange fronter i privat-regi. Jeg har været stærk, opgivende, ked af det og frustreret. I dag bølgede endnu en omgang lort ind over mit liv … men det rørte mig ikke længere. “Pyt” sagde jeg, kyssede kæresten, som gav mig et kærligt klap bag i. “Pyt, pyt og mer’ pyt”. Livet er til tider en udfordring og bøvlet kommer oftest i bølger. Lige nu svømmer jeg rundt i det, men jeg drukner ikke, for jeg har en stærk redningsvest på og en evig tro på livets reelle værdi: evig læring, rummelighed, kærlighed og nærvær. Så nu har vi drukket os snaldrede i en mega god flaske hvidvin og spist en udsøgt middag i privaten. For hvorfor ikke fejre livets besværligheder? Hvorfor kun fejre, når det går godt? Fremover vil jeg drikke bobler, når livet er surt. For “pyt” med det – vi er her jo og har hinanden.”

Det giver dig et hint om, hvordan 2016 er startet for mig.

De sidste dage har jeg tilmed ligget syg … som om jeg ikke allerede havde rigeligt på “agendaen”. Og Gud, hvor er det bare kedeligt! Tiden snegler sig afsted, for jeg har ingen at lave ballade med eller sige upassende eller mærkelige ting til. Jeg glæder mig derfor meget til at komme på job igen.

 Så må vi se, om min afdeling synes, det er rart at få mig tilbage … nu hvor jeg kommer retur som et “socialt understimuleret menneske”. Jeg kommer (ganske givet) til at drive dem til vanvid.

Jeg har dog brugt tiden i sygesengen konstruktivt (i hvert fald hvis jeg selv skal sige det). Jeg har skabt mig en ønskeliste i form at lækkerier, jeg godt kunne tænke mig at få fingre i.

 

Et udpluk fra ønskelisten …

By Malene Birger Frakke

Poncho-frakke fra By Malene Birger. Må være det perfekte match til en hvid skjorte sat ned i et par stramme mørke denim jeans og dertil, som prikken over i’et” et par smukke stilletter.

African Botanics Pure Marula Oil

Den skønne olie fra African Botanics, som jeg kun har haft en lille prøve på men med det samme måtte erkende, at jeg nok ikke vil kunne leve foruden. “Call me beautyholic …” 😉

Yvonne Koné stilletter

Et par Yvonne Koné stilletter må også meget gerne komme hjem til mig og bo … som i MEGET GERNE.

Tørklæde fra Lot One Studio

Dette smukke tørklæde fra Lot One Studio er også på min ønskeliste. Jeg har dog endnu ikke kunne låse mig fast på en farvekombination. Jeg synes nemlig, de alle er ret så fine. Måske vil “koral” være et godt og friskt pust til forået og sommeren men på den anden side er den “chokoladebrune” også ret så fin. Hm… life is full of choices.

Lyse briller

Et par dusede / lyserøde store briller. Jeg fandt dem jo ikke sidste år, så jeg prøver igen i år. Råb endelig op, hvis du falder over nogen i den dur. 🙂

Jielde stander lampe

En Jielde standerlampe (helst i cremefarvet) ville passe enormt godt ind i min nye lejlighed, som jeg flytter over i nu på søndag … som i om 4 dage!!! Vildt!

Hat fra Hornskov København

Hatte, kan jeg ikke få nok af … og denne herrehat fra Hornskov København, er da bare SÅ mega tjekket. Enig?

Poncho Top i uld fra Johanne Rubinstein

Poncho toppen i uld fra Johanne Rubinstein ville være skøn at have hængende i skabt. Det er nemlig sådan en sag, man bare kan tage over hovedet til et par stramme jeans, og ja … ligne en million.

mood tromborg anmeldelse

Jeg forelskede mig voldsomt i efteråret i Mood-duften fra Tromborg … så den skal jeg have igen. Og jeg køber nok også Status-duften med, når jeg alligevel er igang 😉

badeanstalten-saltskrub-agurk-og-mynte

Jeg har den forsat til gode, men har ofte tænkt at jeg vil købe den … men kom så fra det igen. Men nu kommer den “officielt” på listen … denne friske saltscrub med agurk og mynte fra badeanstalten.

 

Hvad har du på din ønskeliste i øjeblikket?

 

Status på “vand-eksperimentet”

Status er, at jeg får drukket masser af vand. Meget mere end normalt. Jeg har endnu de ”3 liter pr. dag” til gode, men jeg er oppet mig og er på et klart bedre niveau, end det jeg længe har befundet mig på.

Og jeg kan allerede mærke, at det er godt for mig.

Min hud har længe været træt, trist og i ubalance, men pludseligt ser det ud til, at der er ved at komme ro på igen. Om det er vandet alene, som er årsagen til forbedringerne, ved jeg ikke, for jeg er også startet på en ny simpel hudpleje fra pHformula, som også virker til at give hurtige resultater. Tidligere har jeg brugt en øjencreme fra mærket – med stor begejstring. Nu har jeg kastet mig ud i ”et sæt” bestående af en vidunderlig rens, en god serum og meget nærende og beskyttende creme.

Jeg skal naturligvis nok fortælle mere om produkterne, når jeg har brugt dem i lidt længere tid.

 

Knus og kram,

Anne

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Om at drukne sine sorger i champagne, en ønskeliste og en status på det med vandet … ”
  1. Arpita siger:

    KRAM SMUKKE!! Jeg synes du sej ❤️❤️

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Du er selv mega sej sødste Arpita 🙂

Leave A Comment