Nyt tjekket brand – Lækre Styles i Skønne Kvaliteter og til Gode Priser. “I’ve been NOTICED – and you can be so too!”

Nogle gange er man bare for heldig! Sådan en følelse havde jeg i går, da jeg var til blogger-event for det nye brand NOTICE.

Nu tænker du sikkert, at det var fordi, at jeg var til event (blandt andet sammen med hende hér)… men det var ikke derfor – selvom jeg altid nyder at gå til en god blogevent – ikke mindst hos Lahme Kommunikation, som altid er super professionelle til det, de gør! Nej, det var fordi, at jeg blev introduceret til et nyt super lækkert og tjekket brand – et brand, som i realiteten slet ikke burde hedde NOTICE – for det faktisk hedde Anne Schmidt!! Hvorfor? Fordi, det var som skabt til mig!

I’m a fan – I’ve been noticed!

 

Notice - Spring Collection 14

Notice – Spring Collection 2014

 

Da jeg nærmest på sekundet var ”in love”, sprang jeg naturligvis fluks ud i at prøve løs af de lækre sager… og herunder lidt looks, jeg skabte af de lækre styles, som kommer ud med juli og august kollektionen!… Generelt er der SÅ mange fine styles med i disse 2 kollektioner, så jeg ender nok med at blive ruineret… men det er kun fordi, jeg nok ender med at købe for meget – for det er bestemt ikke fordi, at jeg synes priserne er for høje. 

Notice- Jacket and Set in cool pattern 1

Notice- Jacket and Set in cool pattern

Notice- Jacket and Set in cool pattern 2

Notice- Jacket and Set in cool pattern

Notice - Boyfriend Jeans and Oversized Knit

Notice – Boyfriend Jeans and Oversized Knit

 

Coolness! Både i designet, men bestemt også i materialerne

NOTICE har valgt en feeling af hipster coolness – men altid med fokus på femininitet – og det underbygger de med valg af deres ambassadør og kampagnemodel, Ida Daugaard, som har været med til at skabe universet omkring brandet. Det gør bestemt også at NOTICE skiller sig ud fra moderen BON’A PARTE og tydeligt viser, at der er tale om sit helt eget mærke og dermed sin helt egen verden.

Ud over, at det oser at feminin coolness, så har jeg også brug for at understrege, at sagernes kvalitet er i orden. Vi taler ikke om imiteret læder – vi taler om læder, hvis det er dét, som er brugt. Der leges også meget med forskellige strukturer – alt fra lidt grovere tekstur til fine lette materialer, hvilket jo er noget, jeg generelt er ”en sucker for” – at blande dit look med forskellige typer materiale.

Så igen rammer NOTICE bare plet hos mig!

Notice - Spring collection

Notice – Spring collection

Notice - Spring collection 1

Notice – Spring collection

 

Så hvor kan du få fingre i de lækre sager – og hvilket prisleje er vi ude i?

NOTICE er et nyt brand, som hører under BON’A PARTE (hvor blandt andet Pilgrim og House Doctor også hører under). Det betyder, at du handler i webshoppen og får det leveret lige til døren – og endda med fri fragt og fri retur.

Priserne er mere end rimelige, og det tror jeg godt kan gå hen blive en fordel, for der kommer nye styles hver måned… så det handler bare om at følge med, hvis man vil have fat i sine yndlingsstyles.

Og ih!!!… jeg tror nok, jeg skal shoppe AMOK, når den nye kollektion begynder at ramme webshoppen i starten af juli…

Og uh!!!… tror måske også nok, at det kan ende med, at jeg bliver nød til at give kæresten dankortet “til opbevaring”, for der er bestemt risiko for, at jeg kommer til at bruge hele rådighedsbeløbet på én gang!… men så tager vi jo bare en god omgang havregrød resten af måneden 😉

 

Cause I’ve been noticed… and you can be so too.

Welcome to NOTICE – I’m a fan – LOVE IT!

 

Ser det ikke TOP nice ud? Hvad synes du?

NOTICE - Denim shirt and Black skirt - Spring collection

NOTICE – Denim shirt and Black skirt – Spring collection

Notice - July_August collection

Notice – July_August collection

 

 

Bedste hilsner

Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
9 Responses to “Nyt tjekket brand – Lækre Styles i Skønne Kvaliteter og til Gode Priser. “I’ve been NOTICED – and you can be so too!””
 1. Louise D siger:

  Hjæææælp 🙂 Jeg kan ikke finde den grå lækre frakke på webshoppen??!!?

 2. admin siger:

  Hej Louise… Fornemmer, at du også er blevet “in love” og nu er en anelse utålmodig efter at få fingre i de fine styles. Men netop det, jeg er sprunget i på billederne er fra juli/august kollektionerne, så de kommer først i webshoppen i løbet af disse 2 måneder. Men så er der jo også noget at glæde sig til ikke? 🙂

  Stort knus
  Anne

 3. StyleStories siger:

  Det var bare så overdrevet lækker en kollektion, og jeg er også bange for et rygende dankort, når det kommer i shoppen!

 4. admin siger:

  Mette – det var bare SÅ lækre sager… og ja, vi kan mødes og spise havregrød, når nu vi snart er helt flade!! :-))))

 5. Louise D siger:

  Kære Anne,

  Ser først nu dit svar. Jeg er hooked! SÅ lækkert mærke 😉

 6. Louise D siger:

  Hej smukke Anne.

  Er det bare mig, eller er den lækre frakke stadig ikke på webshoppen? (Notice frakken du har på, sammen med det mønstrede sæt) ?!

  Knus LD

 7. admin siger:

  Hej smukke Louise.
  Hahahahahaha… sidder her og STOR-smiler, for jeg har gang på gang på gang skrevet, at den kommer i webshoppen i AUGUST måned… og du bliver ved med at spørge efter den. MEN, jeg kan godt forstå, at du er ivrig, for den er altså også bare fin 🙂
  Stort knus
  Anne

 8. Louise D siger:

  Hov, måske kan jeg se den alligevel 🙂 Er du enig? Koster 799 kr. Jeg er normalt str 36, den virker ’stor’ i det. Hvilken størrelse tror du jeg skal vælge?!

 9. admin siger:

  Jo, det er den – den er altså kommet i shoppen nu. Cool! 🙂
  http://dk.bonaparteshop.com/coat-45307
  Hm… ja, hvad størrelse skal du have for den er lidt oversized i det. Jeg kan ikke engang huske, hvad størrelse jeg prøvede den i, for de havde kun 1 størrelse med. Så ja – måske du skal vælge en 34?
  Knus
  Anne

Leave A Comment