Nye smykker og et ferielook – Sommerferien 2015

Jeg er retur i DK igen – “landede” i lejligheden ved 20tiden i aftes, og som altid var det skønt at træde ind i det, alle kroppens sanser kender så godt.

Køleskabet var efter 14 dage i syden gabende tomt, så jeg hoppede fluks på cyklen og ned i den nærmeste Netto for at få fyldt lidt op igen.

Det sidste jeg gjorde inden sengetid var at nyde en rugbrødsmad med rullepølse.

Sjovt, hvordan vi danskere forguder vores rugbrød, og vi er vel de eneste i verden med den fetish? Havde jeg haft mere overskud, havde jeg også købt rødløg og karse til maden, men det huskede feriehjernen mig desværre ikke på, da jeg stod med indkøbskurven over armen. Uanset hvad, var det “mums”. 🙂

Dagen i dag kommer til at gå med at vågne – hvilket åbenbart tager pænt lang tid, for jeg er forsat i gang med projektet. Efterfølgende skal jeg igennem en større tøjkrise for derefter at drage ud og snuse lidt ind af den igangværende modemesse. Men mens jeg sidder her igang med “projekt-forsøg-at-vågne” og derfor forsat nyder morgenkaffe i natskjorte, kan jeg lige blogge lidt?

Det er vel også på tide, at jeg viser lidt af feriens looks her på bloggen?

Følger du med på Instagram, har du allerede fået en sneak-peek og ved, at vi langt fra er ude i store pompøse rober. For når man opholder sig i 35 graders varme (i skyggen), ønsker man blot at iføre sig så lidt som muligt. Netop det er også konceptet i looket, jeg herunder viser som det første.

Vi var ude i en varm aften i den spanske finca, hvor jeg liiiiige ønskede at peppe bikinien en anelse op, men ellers ikke orkede noget, da vi selv kokkererede hjemme i det skønne udendørskøkken.

Mere simpelt bliver det ikke: En bikini (femilet), en hvid skjorte(H&M) i lidt længere længde, en cool stor halskæde og et armbånd.

Halskæden og armbåndet købte jeg på ferien i byen Nerja, og jeg er ovenud glad for begge køb. Generelt har jeg sat mig for at få flere smykker ind i mine looks. De har tidligere fyldt alt for lidt i min styling. Det vil jeg fremover forsøge at lave om på.

Hvilke type smykker er du mest til?

Shirt and bikini and jewelry 3

Shirt and bikini and jewelry 2

Shirt and bikini and jewelry

Necklace and bracelet

Bracelet close up

Bracelet

 

 

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment