Nu med rød hat – EN MEGA TJEKKET RØD HAT!

I går lørdag stod den på shopping til Musse… for ja, når man er 12½ of vokser og vokser og vokser og vokser… op ad, skal der ofte nyt til. Generelt har vi store problemer med at købe bukser til den unge dame, for med hendes 170 cm. i højden og no hips at all(endnu i hvert fald), er det ikke mange steder, som tilbyder det nødvendige mix af den ønskede størrelse – en størrelse 24 i taljen og 34 i længden. Hun har uden tvivl de smukkeste lange stænger, men rundt i livet er der godt nok ikke megeg at hende.

Men tro det eller ej – det lykkedes. Vi fandt et par jeans i den ønskede størrelse og spredte med det samme euforisk stemning ud i hele prøveafdelingen. Musse var lykkelig, og jeg var lykkelig på hendes vegne… We made it!

Selv fik jeg også liiiiiiiiige presset en halv times shopping ind.

Det foregik hos Melange de Luxe på Nørrebro. Når jeg vælger netop at tage et smut forbi denne butik på Nørrebro, er det enten fordi, jeg specifikt går efter lidt lækkert fra franske Magali Pascal, eller også er det fordi, jeg ønsker at blive ‘overrasket’ – for det er aldrig det samme, du ser på bøjlerne nu, som sidst du var der.

Og jeg endte med det forventede… nemlig et par lækre sager fra Magali Pascal (skal nok vise dem frem ved lejlighed) og den fineste røde hat – som ja, var ‘overraskelsen’, jeg bare måtte eje.

Fra butikken - Melange de Luxe - i ført en fin Magali Pascal sag

Billedet herover er taget i butikken. Jeg er iført en fin sag fra omtalte Magali Pascal og har naturligvis også den fine røde hat på. Efter den først var kommet på, kunne jeg slet ikke tage af igen – den var mere eller mindre limet fat på hovedet resten af dagen. Se det kan man kalde kærlighed ved første blik.

 

03 - Hat on close up

Hatten på – sammen med mit lørdagslook.

03 - Hat on 4

03 - Hat on 3

03 - Hat on 2

Er den ikke bare for tjekket?

Og hvad med dig? Går du selv med hat?

Hvis ja – hvilke? Hvis ikke – hvorfor ikke?

 

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment