Rugged Gear - Vinterstøvler

New in “Herre-Boots” fra Rugged Gear

Har du styr på det med vinterstøvler? 

Det har jeg… altså fået styr på det, selvom det ikke er fordi, jeg føler det særligt aktuelt med den fantastiske Indian Summer-bølge, vi forsat rider på.

Ikke desto mindre skal du ikke helt “glemme” eller “ignorere” det med vinterstøvlerne her midt i “varmen”, for det er rent faktisk nu, de er i butikkerne og nu de er til at få fat på – fuldstændigt som med jakker og frakker.

Venter du for længe med at få indkøbt sagerne – ja så er de gode items væk, når kulden rammer. Jeg taler af bitter erfaring, så det har jeg lavet om på og er nu “up front” med tingene, for når man 1 gang har prøvet at vandre rundt time efter time i slutningen af november måned, mere eller mindre panisk, da det eneste der er tilbage på hylderne, er de sager som alle andre pænt er gået udenom de sidste 2 måneder… So no, I’m not gonna go there again!

Og nu skal I naturligvis se mine nye vinterstøvler, som jeg satser på kan holde et par sæsoner, for kvaliteten virker super høj. Der er tale om et par forede klassiske læderstøvler fra Rugged Gear (som by the way laver super lækre støvler til alle familiens medlemmer.). Jeg har været så heldig, at jeg grundet bloggen måtte udvælge mig et par fra kollektionen – det var faktisk ikke helt nemt, da der var mange skønne modeller af vælge imellem.

Jeg var så alternativ at forelske mig i en herre-model… Nemlig modellen Cup Lace Pad Fur. Så liiiiiiige netop nu, gør det ikke så meget, at jeg har en stor plade af en størrelse 40 – for det betød jo, at jeg faktisk kunne springe i et par af denne herreudgave.

Rugged Gear - Winterboots - Tan

Rugged Gear – Winterboots – Tan

Rugged Gear - Vinterstøvler - full body

Rugged Gear – Boots – Ready for winter 🙂

Rugged Gear - Vinterstøvler - opsætning

Rugged Gear – Vinterstøvler

 

Er de ikke bare TOP-fede?

 

Bedste hilsner

Anne

 Skoene har jeg fået foræret af Rugged Gear – men jeg har selv valgt modellen.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “New in “Herre-Boots” fra Rugged Gear”
  1. Dem bliver du sikkert rigtig glad for, de er bare så fine 🙂

  2. Lullumut siger:

    Jo, de er virkelig lækre 🙂 Vil også have sådan nogle til mine kolde fødder 🙂

Leave A Comment