Når jeg holder fri, er det oftest i et par jeans…

Juleferien lakker mod ende. Jeg har nydt de mange dage med at sove længe, se film til efter midnat, drukket mange kopper kaffe under dynen i sofaen og nydt samvær med mennesker, jeg holder af.

Og netop på sådanne dage, de kære fridag, foregår det for undertegnede oftest i et par jeans. Jeg ELSKER jeans og synes uden tvivl, at det er den mest geniale item, som modeverdenen er kommet frem med. Samtidigt er det et af de items, som du nemmest kan dresse op eller nej – et par stilletter og en blazer og du er klar til job eller sneakers og en loose strik, og du er klar til en tulledag. Forleden er et godt eksempel på, hvordan jeg dresser ned på en fridag.

IMG_9227

IMG_9199

IMG_9229

 

 

Sneakers: Adidas – Jeans: 2nd Day

Frakke: Karen Millen – Cardigan i strik: Day Birger et Mikkelsen

Hvad hopper du selv helst i på en fridag?

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Når jeg holder fri, er det oftest i et par jeans…”
  1. Det lyder som en skøn juleferie. Jeg er også helt vild med jeans, de kan bruges til alt og klæder de fleste. 🙂

  2. admin siger:

    Hej Nicoline og skønt at høre, at jeg ikke er den eneste som er jeans-fan. Vi er nok millioner, når det kommer til stykket.
    Men når nu jeg har dig – hvilke mærker kan du anbefale?
    Bedste hilsner
    Anne

Leave A Comment