Ansigtsmaske: Når huden lige skal have et ekstra ”skud” energi for at vågne!…

Når huden lige skal have et ekstra ”skud” energi for at vågne, så giv den simple 5 minutter med “Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask”, nu hvor du alligevel står under bruseren og forsøger at vågne!

Dette “vidunder” har jeg nu afprøvet i en halvanden måneds tid, og jeg er total solgt. For jeg er ikke skønheden selv, når jeg vågner om morgenen… jeg er ofte både lidt træt at se på, huden er trist og med lidt poser under øjnene.

Så jeg er mega ”junkie”, når det kommer til produkter, der kan fjerne de 10 år, jeg af en eller anden årsag får på mig i løbet af natten – Suk… !

Det er ganske givet også derfor, at jeg altid bliver ikke bare sådan liiiidt begejstret men i stedet MEGA meget begejstret, når jeg falder over produkter, som tydeligt gør en forskel. Lidt som med mit Airbrush dig selv på 4 minutter indlægNår jeg er solgt – så er det uden tvivl helhjertet…

Nå, men tilbage til Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask… Lad mig i korte træk opsummere: Hvad har vi med at gøre? Hvordan bruges vidunderet og hvordan føles, duftes opleves det? Og sidst men ikke mindst… Hvad gør masken ved huden?

 

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask – Ansigtsmaske

 

 

Hvad har vi med at gøre?

En maske, der booster energi til din hud.
– på kun 5 minutter får du huden frisket og livet op igen.

 

Hvordan bruges vidunderet og hvordan føles, duftes og oplevelses det?

Du pumper 3-5 pump ud af den lidt geleagtige masse og masserer så straks masken på ren nyvasket fugtig hud. Du skal altså ikke bruge masken på helt tør hud, hvilket også er årsagen til, at jeg anbefaler dig at foretage «ritualet», når du alligevel står i badet. “Fugtig” er vigtigt i denne henseende.

Når du masserer masken på huden, vil du mærke, at dens konsistens ændrer sig fra ”en gele” til ”en skum”. Og så lader du blot masken sidde på ansigtet i 5 minutter og skyller den derefter af eller også fjerner den med lidt varme fugtige vatrondeller.

Meget er bare godt:

 1. Pumpen gør det nemt at dosere
 2. Masken dufter fantastisk
 3. Der er noget særligt ved, at konsistensen ændrer sig. Det gør, at man med det samme får den dér fornemmelsen af, at masken ikke alene er fuld af energi – men også lidt magi 😉
 4. Du ser en reel virkning på kun 5 minutter

 

 

Hvad gør masken helt konkret?

• Leverer ilt til huden med innovativ Fluid02 teknologi
• Lysner og strammer huden med den mest aktive magtfulde form for C-vitamin
• Beskytter cellerne mod frie radikaler med kraftige antioxidanter

What’s not to like?

 

Bonus info:

Bliss vandt “Årets nye brand” statuetten ved Danish Beauty Awards I 2013
Da Bliss ved vandt Danish Beauty Award som Årets Nye Brand 2013, var det ikke den første pris i rækken. Bliss er anerkendt og lovprist af mange. New Yorker-brandet forstår at pirke til pigers humor på en afslappet og frisk måde, så man får lyst til at prøve både produkter og behandlinger. Både Madonna, Julia Roberts og Oprah Winfrey er blevet tiltrukket til Bliss’ spa og produkter. Mange har hørt om FatGirlSlim, Fabulips – og måske også en Quickbliss?

Dommerne sagde om vinderen:
”Hvem siger skønhed skal være alvorlig? Ikke dette nye brand. Selvom deres kult-produkter indeholder seriøse og effektive ingredienser, er deres navne på flasker, tuber og dåser – frække, humoristiske og underholdende. Vi byder dem velkommen.Vinderen er Bliss”

 

Jeg er selv nu med i den gruppe, der lovpriser Bliss… skal klart prøve flere af produkterne. Tror godt, jeg kunne blive afhængig…

Me - Anne Schmidt

Me – Anne Schmidt

 

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Ansigtsmaske: Når huden lige skal have et ekstra ”skud” energi for at vågne!…”
 1. Lullumut siger:

  Jeg kom lige i tanke om, at jeg har en lille prøve på den. Så jeg vil da bruge den i baden næste gang 🙂

 2. admin siger:

  Hej skønne Louise

  Jeg købte den i Magasin og jeg tror aldrig jeg nu vil kunne leve uden. Hvis di kaster dig ud i det, så lad mig da lige høre, hvad din oplevelse er med den :-))

  Knus Anne

Leave A Comment