Musthave Pumps… Måske jeg dør, hvis ikke de bliver mine?…

Mine Musthave heels dette forår må uden tvivl være disse fra Hugo Boss.

Jeg er jo en “sucker for pastel pink” men samtidigt ønsker jeg ikke, at mit look bliver alt for tøset og sødt. Derfor faldt jeg pladask for dette klassiske og rå pumps, som bare oser af coolness i både snit og farvesammensætning. Medina synger i øjeblikket noget med, om man kan dø af jalousi… jeg tror måske jeg dør, hvis ikke disse sko bliver mine! Det må altså være grund nok til at investere i dem… ikke?

 

Hugo Boss Pumps

Hugo Boss Pumps

 

 

De kan fint styles til både jeans, kjoler, shorts… “and much more” – så hér et forslag til et lækkert sofistikeret forårslook… naturligvis baseret på hælene…

 

Spring style

 

De hvide jeans er fra mit absolut yndlings-jeans-mærkeCitizens of Humanity“. Denne style er en slim bootcut, som passer til de fleste pasforme. Det som er godt ved en slim bootcut er, at de ikke er så brede for neden som en “almindelig bootcut” eller en “flared model”.

 

Tørklædet  er fra Beck Söndergaard.

 

Den super ekslusive T-shirt i læder er fra 2nd Day.

 

Jakken er fra Only – og den er ikke i naturlæder, men prisen er så også derefter og dermed passende til de fleste budgetter.

 

Sidst har vi de super lækre solbriller fra Ray-Ban. Generelt skal nordiske kvinder med lys hud og lyst hår passe på med at bruge alt for mørke solbriller – det er ofte for hårdt med “sort” i forhold til det “lyse look”. Derfor anbefaler jeg altid en farve eller mere brunlige toner. Er du mørkglødet eller sydenlandsk i udseendet er en sort brille en lækker sofisteret detalje at bruge… men ja, personligt ejer jeg ikke et eneste par selv, da det bare ikke ser sådan “rigtigt lækkert ud” til mig. But you cannot have it all right? 🙂

Så er du en kvinde med både lys hud og hår, så prøv lige et par i en farve eller i lysere toner næste gang, du skal ud og shoppe solbriller – jeg er sikker på, at du kan se forskellen!

 

 

Så ja, skal vi ikke se at få foråret frem både udenfor og i garderoben?

 

Hyggelig weekend til jer alle.

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment