Renserutine - Académié Scientifique de beauté

Mit nye renseritual giver tilsyneladende pote!

”Din hud ser så flot ud Anne. Jeg har siddet og iagttaget den i løbet af aftenen!”

Når man får sådan en kommentar – sådan helt ud i det blå, må man hellere og så hurtigt som muligt give tippet videre.  Det gør jeg nu. I dette indlæg. På en sommersøndag i regnvejr.

Ser du, som blogger – og også som hobbyblogger – er man af og til så heldig, at man får lov til at prøve produkter, man slet ikke tidligere har hørt om.

Det skete for nyligt igen: Jeg fik lov til at prøve lidt produkter fra franske Académié Scientifique de beauté.

Jeg må ærligt erkende, at jeg aldrig har hørt om mærket før, hvilket jeg står en anelse uforstående overfor, nu det har eksisteret siden 1890 og findes på klinikker i 67 lande.

Men af ukendte årsager, er det gået mit hoved forbi. Men ikke mere …

For særligt et renseprodukt fra mærket, har overrasket mig. Meget faktisk! Jeg troede ikke, jeg ville finde en rens, som kunne overgå min pHformula begejstring (E.X.F.O Cleanse).  Men det er sket – med denne sag: Nettoyant Exfoliant Quotidien, der har et indhold af 6% glykolsyre.

Glykolsyre hører under kategorien AHA-syre – de mest udbredte syrepeelinger til huden, som består af blandt andet frugtsyre (for eksempel glykolsyre – glycolic acid) og mælkesyre (lactic acid).

AHA-syrerne er dem, der trænger dybest ned i huden, og glykolsyre er en af dem, der gør det bedst – også bedre end mælkesyren.

Og hvorfor er det godt med de der syrer?

Når du med en mild syre peeler din hud, undgår du, at dumme slibekorn kradser i din hudoverflade (det gør de ofte, også selvom du ikke kan se det med det blotte øje). I stedet fjerner en syre dine døde hudceller effektivt, alt imens den trænger ned i hudlaget og stimulerer dannelsen af nye hudceller. Det er ren win-win.

Som bonus gør glykolsyren det, at den binder fugten i huden, hvorfor det særligt er en syre, som også fungerer godt til tør, moden og ældet hud.

 

 

Sådan får jeg (og måske også du) flot og sund hud

Mine renserutiner gør forskellen …

Morenrutinen

Min morgenrutine starter med min ’Sensifluid Micellar Water’ fra A-Derma. Også et (for mig) nyt bekendtskab.

A-Derma Sensifluid Micellar Water

 

Det er en meget skånsom men yderst effektiv makeupfjerner og ansigtsrens i ét og samme produkt. Jeg påfører produktet på en enkelt vantrondel og renser ansigtet nemt og hurtigt af.

Resultatet er en ren og opfrisket hud, der på rekord tid er klar til en ny dags strabadser.

Produktet fra Aderma indeholder blandt andet Rhealba® Havre, der skulle berolige og beskytte huden, men også troldnød der virker stimulerende og karsammentrækkende. Produktet er vandigt i konsistensens, helt transparent, fedter ikke og indeholder desuden ingen parabener eller alkohol. Jeg er fan!

 

Aftenrutinen

Min aftenrutine starter igen med min ’Sensifluid Micellar Water’– en fantastisk nem og blid måde at fjerne al makeup i hele ansigtet.

Derefter påfører jeg rensen med Glykolsyre fra ’Académié Scientifique de beauté (Godt jeg kan skrive og ikke skal udtale det, for det er altså et meget lagt navn, og jeg er piv-ringe til franske 😉 ).

Nettoyant Exfoliant Quotidien 6% fra Adademie de beaute

Jeg påfører produktet i hele ansigtet, men passer naturligvis på ved øjenområdet, så jeg ikke får det i øjet. Jeg lader det sidde et par minutter – enten helt som det er og uden at gøre yderligere, eller også benytter mig af ventetiden til at masserer produktet endnu bedre ind i huden ved hjælp af min FOREO LUNA Mini (ansigtsvibratoren 😉 ).

FOREO LUNA mini 2

 

Huden efterfølgende er babyblød, lækker, ren og stråler af sundhed!

 

Som afslutning både morgen og aften, nærer jeg huden med en god øjencreme, serum, creme eller olie og et par gange om ugen (i mit aftenritual) forkæler jeg den med en lækker maske.

Det bliver aldrig en dum og irriterende pligt for mig – det er ren selvforkælelse. Jeg ELSKER det!

 

God søndag derude,

Kram fra mig

 

PS. Jeg har skaffet en liste over klinikker i Danmark, der bruger og forhandler produkter fra ‘Académié Scientifique de beauté’. Den er lang, så jeg vil ikke smide den op her op indlægget. Smid i stedet en kommentar herunder med ‘din by’, hvis du gerne vil vide om der er en klinik tæt på dig. Så skal jeg nok svare dig hurtigt.

 

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
4 Responses to “Mit nye renseritual giver tilsyneladende pote!”
 1. Helle Bach siger:

  2791 Dragør

 2. Janne Riise siger:

  Tusind tak og skøn sommer

 3. Anne, WhatWhenWhere siger:

  God sommer også til dig Janne 🙂

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Hej Helle
  Jeg har kigget listen igennem og fundet et par stykker i og omkring København.
  Beauty Clinique – Amagerbrogade 131. Telefon: 32 84 01 00
  S-Lounge – Holmbladsgade 84.
  Clinique de Prairie – Danasvej 5-6. Frederiksberg. Telefon: 23414114
  Klinik Lille Spejl – Frederiksberg – http://www.lille-spejl.com/
  E Wellness – København K. -http://www.e-wellness.dk/

  Ring og spørg om de har renseproduktet stående … så du ikke kører forgæves 🙂

  Bedste hilsner
  Anne

Leave A Comment