Miraklernes tid er åbenbart (og heldigvis) ikke forbi endnu!

Uh… det der med øjencremer, øjenserum og øjenmasker er noget, som ALTID har min interesse.

Det handler ikke om, at jeg ikke vil acceptere de små linier, som har sneget sig ind på mig de sidste par år, for dem har jeg det egentlig helt ok med. Det er mere det med, at jeg vil gøre nærmest alt i verden for ikke at se unødig træt ud i form af belastende poser eller mørke rander under øjnene.

Så på dette område – altså øjenområdet – er jeg altid på jagt efter nye vidundermidler.

Og ”miraklernes tid” er åbenbart (og heldigvis) ikke forbi endnu, for jeg har fundet et lille nyt vidunder. Nemlig E.Y.E Recovery fra pHformula.

15ml-eye-recovery - pH Formula

15ml-eye-recovery – pH Formula

 

Ud over, at produktet er fuld af alt det gode, det nu engang gerne skulle indeholde som blandet andet peptider, så slipper du endda for alt det dumme og unødvendige som farvestoffer, lanolin eller mineralske olier og ja, du slipper også for parabenerne. Selv er jeg på ingen måde er fanatisk, når de kommer til det med parabener, for det vigtigste for mig er, at produktet har en virkning – for ellers kunne jeg vel ligeså godt bruge den ”gamle blå niveau” creme… hvis den altså forsat sælges. Gør den egentlig det?

Nå, men nok om den blå-nivea-dåse og tilbage til “miraklet”.

E.Y.E Recovery er baseret på regenerativ medicin(det er alle pHformula produkterne). Teknologien bag ”regenerativ medicin” går ud på at beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Det lyder jo alt sammen ret godt, når man er midt i 30erne og opefter… og nu er jeg hverken hudspecialist eller kosmetolog, men jeg kan altså tydeligt se, at produktet har sin virkning, for med det samme, jeg påfører produktet, oplever jeg at mine øjen-omgivelser ser mere ensartede og mere tonede ud. De værste fejl og mangler, som har sneget sig ind i løbet af natten bliver straks mindre tydelige (og hvad sker der lige for, at det hele bare sniger sig ind på én, når man har rundet de 35?.. suk!). Ud over den “umiddelbare” virkning, kan jeg også se, at nu hvor jeg har brugt produktet i en lille måneds tid, så oplever jeg at huden generelt ser mere ensartet og dermed “ung” ud, så jeg har færre morgener i total krise! Jubiiii…..

Så er du på jagt efter en super lækker øjencreme, kan jeg varmt anbefale dig at afprøve E.Y.E Recovery – jeg er selv hooked!

 

Og er du bare klar og parat til at prøve vidunderet af… har jeg snuset en forhandlerliste op til dig.

 

Bonus info: Om pHformula, produkterne og behandlingerne

pHformula er specielt udviklet til, læger, sygeplejersker og avancerede kosmetologer. Alle behandlinger er baseret på mere end 30 års videnskabelig medicinsk erfaring, så det er ikke bare en fiks idé, som er kommet på dåse. Det er videnskabelige dråber, som måske ikke laver mirakler – men som uden tvivl gør en forskel.

pHformula er det første behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter. Behandlinger kan du få hos kosmetologer og produkterne sælges samme steder. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Måske jeg skulle prøve en professionel behandling ved lejlighed?… For efter min oplevelse med øjencremen, vil man ligesom bare have fler’ af de der mirakler!

 

 

/Anne

Jeg er blevet spurgt, om jeg ville teste produktet. Som altid omtaler jeg kun produkter, jeg kan stå inde for. 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
One Response to “Miraklernes tid er åbenbart (og heldigvis) ikke forbi endnu!”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] er ikke forbi, for E.Y.E Recovery fra pHformula er ”the shit”… på den gode måde altså. Se hér hvorfor. Sidst kan jeg nævne, at jeg er mere end bare lidt afhængig af tørshampoo/hårpudder på spray […]Leave A Comment