Mine Hverdagsgudinder…

“Gudinder” er måske en overdrivelse, men på den anden side, så gør de gudeting for mig hver dag – så hvorfor ikke give “dem” den oprejsning, de nu engang fortjener?

 

Mine Hverdagsgudinder - Clinique's Even Better Makeup, Essie's Sand Tropez neglelak, Eos Læbebalsam, Lily Lolo's Stardust Mineral Powder

Mine Hverdagsgudinder – Clinique’s Even Better Makeup, Essie’s Sand Tropez neglelak, Eos Læbebalsam, Lily Lolo’s Stardust Mineral Powder

 

Let’s go!

 

1. Clinique – Even Better Makeup Foundation

Jeg har endnu ikke prøvet en flydende foundation, som har vundet over min absolutte favorit fra Clinique – nemlig Even Better Makeup SPF 15. Lad mig skære det ud i pap “hvorfor?”:

  1. Den er nem at arbejde med – jeg ved godt, man helst skal bruge børster og alt muligt, men jeg bruger min fingre og hænder – og det fungerer altså super fint for mig.
  2. Den har en super god dækning – og den er nem at dosere. Dvs. ønsker jeg en mere kraftig dækning, bruger jeg den, som den er (altså alm. dosis) – og ønsker jeg en meget let dækning, blander jeg lidt af min dagcreme i. Alle metoder fungerer super godt. Leg med det og prøv dig frem i forhold til dine egne ønsker.
  3. Den holder! Dvs. den er holdbar og opfører sig ikke underligt eller irriterende i løbet af dagen.

Bonus: Ikke alene dækker den huden – den behandler den også; så du selv uden makeup vil sikre en mere ensartet og jævnere hudtone.

 

Even Better Foundation by Clinique

Even Better Foundation by Clinique

 

 

2. eos – Læbebalsam

Min datter og alle pigerne i hendes årgang har fået den dille at samle på eos læbepomader. De bruger deres små sparepenge på dem og de står altid øverst på ønskesedlen til jul og fødselsdage. Af samme årsag måtte jeg naturligvis også kaste mig ud i “eventyret” og afprøve sagerne. Som jeg også har nævnt før, er jeg ikke til for megen jordbær-duft og lignende, så jeg kastede mig ud i en mere rolig version: Vanilla Bean.

Vanilla Bean har form som en almindelig læbepomade. Den er 95% økologisk, 100% naturlig og uden alt muligt snask som parabener og lignende (selv er jeg ikke fanatisk på dette områder, men måske du ér 🙂 ). Men hvad er den så fuld af? Den er fuld af E-vitamin, shea butter og jojoba olie.

Jeg bruger den hovedsagligt om aftenen inden jeg går i seng, så vågner jeg op med gennemfugtede læber hver morgen. Dertil er jeg af den holdning, at det nok ikke er en god idé at bruge læbepomade flere gange dagligt, da læberne på den måde “glemmer” at skabe sin egen fugtbalance.

Bonus: Jeg har de sidste 3 aftener også påført den som øjencreme – og jeg må sige, at den fungerer overraskende godt. Jeg får flotte fugtede øjenomgivelser og med de simple men nyttige ingredienser, som er i produktet, kan jeg endda gøre det med god samvittighed for både miljø og den sarte hud netop dér.

 

Eos Vanilla Bean

Eos Vanilla Bean

 

 

3. Lily Lolo Stardust – Shimmer Mineral Powder

Da mine øjenomgivelser mere eller mindre er konstant dehydrede, har jeg problemer med at bruge en pudder-concealer – selv mange af de flydende concealers, der findes på markedet, dur heller ikke til mig. Jeg har prøvet meget og mange på dette område, men nu har jeg en løsning, jeg faktisk er super glad for. Jeg bruger nemlig Lily Lolo’s Stardust Powder 

Jeg bruger den efter, at jeg har påført min foundation (eller pudder) – og påfører den kun på øjenområdet. Det lysner super fint og bliver derfor ikke “underligt hvidlig” eller “kaget”.

Bonus: Priserne på Lily Lolo produkter er fantastisk rimelige –  og jeg har flere af produkterne. Så det er et mærke, jeg varmt kan anbefale. 

 

Lily Lolo - Stardust Shimmer Mineral Powder

Lily Lolo – Stardust Shimmer Mineral Powder

 

 

4. Essie – Sand Tropez Neglelak

Det med neglelak er jo en skiftende størrelse – dermed sagt at vi vel alle skifter mellem “hvilken farve, der er vores favorit”.

I øjeblikket er jeg klart til de mere simple og lyse farver, når det handler til lakker påmine fingernegle. Min STOR-favorit er uden tvivl Sand Tropez fra Essie.

 

Essie Sand Tropez Neglelak

Essie Sand Tropez Neglelak

 

Hvad er dine “hverdagsgudinder”? Som altid, er vi åbne for gode fif! 🙂

 

Bedste hilsner

Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment