Mine 2 bedste massageanbefalinger og lidt gode tips …

Fulgte du med på Instagram sommeren over, så du måske min post, hvor jeg skrev, hvor dumt og uheldigt jeg desværre havde slået hovedet.

Var det sket i herhjemme, var jeg uden tvivl røget på skadestuen. Men det gjorde jeg ikke. Jeg befandt mig i et fremmed land, på et bjerg og et pænt stykke væk fra civilisationen. Så jeg røg på hovedet i seng og dagen efter lå jeg der også. I fosterstilling.

Jeg var bare så træt, så træt og så træt!

Bedste massage og massør i københavn

Så vi er (desværre) nok i en lille hjernerystelse. Og sådan en fætter, skal man jo have respekt for.

Det er nu 2½ uges tid siden, og jeg mærker den fortsat hver dag.

Det er mest en blanding af trykken i hovedet og et irriterende sløret syn. Jeg bliver også hurtigere træt og uoplagt end normalt. Men fair nok … sådan er det vel altid, når man har slået sig. Så brokker det ’skadede’ sig i en periode, og man må tage sine forholdsregler. Det handler om at hele godt op igen – uanset om det er knæet, skulderen eller hovedet, der er kommet til skade.

Af samme årsag smed jeg mig i søndags under et par kyndige massagehænder. 1½ time lå jeg på briksen, mens kroppen stille og roligt blev arbejdet igennem.

Det var intet mindre en fantastisk!

(Og det der med at vælge 1½ time, kommer jeg tilbage til under afsnittet: ‘Tips til en god massageoplevelse’.)

 

2 massageanbefalinger i København

Efter 13 år i København, har jeg været et pænt stykke af ’massage-sortimentet’ igennem.

Så hvad er egentlig en god massageoplevelse?

For mig handler det om at have en skøn oplevelse mens jeg ligger på briksen, men også om at kunne mærke en reel god effekt efterfølgende.

Jeg er aldeles færdig med de der ‘pine-og-smerte-massager’, hvor man havner under et par hænder, der med død og pine og nærmest mekanisk såvel som manisk på rekordtid vil mase alle myoser ud af kroppen.

Jeg får intet ud af. Tværtimod.

Jeg bliver i stedet mere anspændt end før jeg kastede mig op på briksen. For mens jeg ligger der, kæmper jeg jo en indændt kamp mod smerten (og lysten til egentlig bare at pande massøren en ordentlig én). Det gør meget naturligt, at min krop ikke slapper af og derfor heller ikke arbejder med – snarere imod.

Men det er der heldigvis råd for: Mine to råd hedder Rachel og Livia – de 2 absolut bedste massører i København, hvis du spørger mig.

De hører til hvert sit sted:

Rachel er fra Australien og en dygtig og meget kinæstetisk massør. Hendes hænder fornemmer kompetent din krops udfordringer og hun arbejder derud fra stille og roligt, omsorgsfuldt og dybt ned i muskulaturen.

Livia arbejder også dybt ned i muskulaturen, uden at det gør ondt. Hun har tillige fokus på ro og omsorg og tilpasser uden problemer sin behandling til den problematik, som jeg står med.

… Og så er der den bonus, at man hos Ezenza, faktisk nærmest bliver puttet under en stor dyne, mens man ligger der på briksen. Særligt om vinteren, er denne bonus en vidunderlighed!

 

Hver gang, jeg har ladet min krop blive masseret af enten Rachel eller Livia, mærker jeg en klar forbedring – både fysisk som mentalt.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem begge.

 

Tips til en vellykket massageoplevelse

  • Sørg for at vælge 1½ time eller min. 75 minutter. Det gør, at massøren har tid og ro til at fornemme, tilpasse og arbejde. Du får ganske enkelt enormt meget ud af de ekstra 15-30 minutter. Og når først du har prøvet det, går du aldrig ned på tid igen – så stor er forskellen i både oplevelsen som i resultatet!
  • Sørg for IKKE at skulle noget bagefter. Hverken mødes med nogen, købe ind og lave mad. Skal du have mest muligt ud af det, skal du bare kunne lege ’fladmast’ efterfølgende på sofaen eller sengen.
  • Har du haft større eller længerevarende fysiske skavanker op til massagen, anbefaler jeg dig at tage et par Ipren, når du er færdig med behandlingen. På den måde ’tvinger’ du musklerne til at dovne den yderligere igennem, og får på den måde givet kroppen ekstra ro.
  • Drik, drik og drik lidt mere … VAND! Det gælder om at få skyllet alle affaldsstofferne godt ud, som nu suser gennem kroppen.

 

 

/Anne

Look 4

……………………………….

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver heller ikke økonomisk begunstiget på nogen måde.  

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment