Lidt om Musse som er rejst… suk! Og lidt om små ritualer og nye forelskelser …

Den står forsat på hverdag her hos mig, så jeg har været på job i dag og kogt godt op i varmen. Jeg sidder nemlig bag store ruder, hvor temperaturen stiger en del op over det, den reelt set er udenfor og har ingen air condition til at køle kroppen og de hævede fødder ned. Men det må man jo ikke klage over, nu hvor solen og varmen endeligt har ramt landet. Så ingen brok her fra mig på den front! Heller ikke selvom det betyder, at jeg forvandler mig til stykke ucharmerende kvinde, når klokken rammer fjorten nul dut og heller ikke selvom det betyder, at jeg er forvandlet til et stykke klistret bolsje, når jeg forlader kontoret senere på dagen. Nope, ingen brok!

Hurra for hævede fødder og klistret hud. Solen og varmen er kommet. Sommeren er her sgu! Jubii 🙂

Min dejlige Musse sagde allerde i weekenden adieu til hverdagslivet og er smuttet på 3 ugers ferie med farmand, papmor og lillebror. Og ja, jeg savner hende allerede, så ikke mere om det lige nu!

Netop nu sidder hun 1500 km væk og dingler med hendes mega lange stænger ved Gardasøen. Jeg får billeder og hyggelige beskeder dernede fra – ikke blot sendt fra Musse selv – også fra eksmand og papmor. Jeg føler mig ærlig talt priviligeret, rørt og stolt over, at vi alle sammen har været med til at skabe en relation, som jeg uden betænkning vil kalde et venskab. Vi er en stor moderne familie, som holder så meget af hinanden, at jeg kan finde på at afslutte en besked med “Elsker jer alle 4. Kys og kram fra Anne og Co.” Så ja, husk det derude, hvis du bøvler med skilsmisse og lignende… Hvis man vil det, kan rumme det og give plads, så kan man godt nå dertil.

Hvis man vil at det lykkes, så lykkes det!

 

Men ja, hos mig er det en helt almindelig onsdag aften, hvor jeg som ofte ifører mig et par løse jeans og en t-shirt, fluks jeg er kommet hjem… og ja, altså ikke kun på onsdage men alle andre hverdage. Jeg er og bliver en “jeans and a tee girl”.

Anne hjemme

Det med at skifte tøj, når jeg er kommet hjem, er noget kæresten har lært mig. Tidligere var det ikke noget, jeg gjorde mig i, men nu kan jeg næsten ikke slappe af, hvis ikke jeg gør det. Sjovt hvordan ens vaner kan ændre sig – også selvom man har haft en anden gennem mange år og ikke er 17 år længere. Den gang skiftede man ofte vaner eller i hvert fald tøjstil – alt efter den kæreste man havde…

Hahahahahaha! Får flashback til teenageårenes grunge-kæreste, derefter hippie-kæreste og ja… der var dælmene også en skater-kæreste… og mig selv iført alle looks… Hahahahahaha! 🙂

Gjorde du også det? Altså skiftede stil efter kæresten? Eller var det bare mig, som var sådan lidt naiv-teenage-agtig-forelsket?

 

Lidt nye forelskelser!

Jeg prioriterer at pleje mig selv flere gange om ugen. Nogle gange tager det 5 minutter og andre gange er jeg ude i de længere seancer med ansigtsmasker, hår- eller fodkur. Men netop i dag har jeg et par enkle og hurtige pleje-ritualer, jeg har lyst til at dele med dig.

Jeg har for det første forelsket mig i en lille duo fra Essie. Den består af en håndscrub og derfter en håndcreme.

Jeg havde ærlig talt ikke forventet at blive så glad for at peele mine hænder, som jeg er blevet, men det gør en tydelig forskel for mine hænder. Cremen jeg påfører efterfølgende kan meget bedre optages af huden, når jeg på forhånd har fjernet den døde og tørre bariere.

Jeg får meget pænere og sundere hænder.

Håndcremen kan jeg ikke engang holde for mig selv herhjemme. Jeg har taget kæresten i at stjæle fra tuben. Flere gange endda!

Essie hand scrub and lotion

 

 

Et andet lille fif er at smøre dine fødder ind i en god nærende creme ved sengetid.

Det er højsæson for at vise fødder og tæer frem, og jeg HADER det, for jeg er noget så forfængelig på den front. Så jeg gør, hvad jeg kan for, at jeg kan overskue at vise dem frem. Fødderne altså 😉

Jeg har skabt mig det ritual, at jeg hver aften smører mine godt fødder ind i en nærende creme. Til formålet bruger jeg i øjeblikket den lækre nye og nærende sag fra Weleda. Det er et nyt produkt, som hører til deres Almond serie, som indeholder mandelolie. Mandelolie er kendt for at beskytte huden mod fugttab, styrke den med antioxidanter i form af E-vitamin. Det takker mine tørre fødder Og fod-forfængelighed mig for. 

Weleda Almond Body Lotion

Det er i bund og grund lidt magisk at tænke over, hvad naturen i sig selv indeholder af små mirakler. 

 

Har du selv små ritualer derhjemme, som du kan anbefale? En kop god the? Meditation? en løbetur? Musik? Eller måske noget helt andet, som bare lige er det rigtige for dig?

 

Men ja, alt vel her hos mig på en helt almindelig onsdag aften. Håber det samme er tilfældet hos dig. 🙂
Bedste hilsner og god onsdag aften til jer alle, 

Anne

Anne med rød hat

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
One Response to “Lidt om Musse som er rejst… suk! Og lidt om små ritualer og nye forelskelser …”
  1. Så hyggelig læsning – knus til dig…
    – og hvor sejt, at I alle kan have det så skønt sammen… ville ønske at alle kunne det.

Leave A Comment