Lidt af det sjove… :-)

2015 er startet og i netop den anledning har jeg samlet lidt af de hyggeligere og sjove indlæg, jeg har haft på bloggen i løbet af 2014. Så nu gælder det for dig om at slentre ud i køkkenet og få tanket godt op med lidt god mokka, inden du sætter dig behageligt og tilbagelænet i sofaen eller yndlingsstolen og læser løs!

Håber, de giver dig lidt smil på læben 😉

 

Kan man tude til ”Where have all the flowers gone”?

 

Appelsinhud? Bløde inderlår? Topmave? Hængebryster? Ingen bryster?… Suk!…

 

Har du en “Office Lover”? Det har jeg… eller faktisk ikke længere… snøft!

 

Jeg må hellere ringe til nærmeste fitnesscenter med det samme!… hvis de i det hele taget tør lukke mig ind!

 

Cry cry cry - body

 

God søndag derude.

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment