Let’s crepe that hair girl! (Det hører ikke længere kun 80’erne til … )

Hold nu helt op, hvor har det bare været koldt de sidste mange dage! Hvad sker der lige? Om lidt er det maj, og forleden dag viste termometret sølle 3 grader. Jeg fatter ikke en bønne! Heldigvis har jeg lige set, at vi i næste uge kommer op på 15-17 grader og endnu højere ugen derefter. Så der er lys forude. Dejligt!

Men det skal slet ikke handle om vejret i dag. Det skal handle om mit irriterende, irriterende, MEGA-MEGET-LATTERLIGT-IRRITERENDE hårtab!  (#Krise #MåskeJegEnderSomSkaldet)

Jeg har altid perioder, hvor jeg taber mere hår end andre … who doesn’t? Men i det sidste halve år har mængden været kritisk!

Jeg har tabt ALT for meget. Som i skræmmende meget! Mit gæt vil være, at små 25-30% af hårpragten er røget i svinget. (#Suk!)

Herover: For 3 uger siden

Herover: For ca. 12 måneder siden

 

Sjovt er det ikke, og jeg må da også erkende, at jeg på et tidspunkt har været lidt bekymret.

Heldigvis fortalte min søde frisør Elsa mig for 2 uger siden, at der er mange nye hår på vej. Puh…

I kan tro, jeg åndede lettet op.

Jeg måtte dog alligevel klippe 10 centimeter af for på den måde at skabe lidt mere fylde, i det der nu var. Så langt, så godt!

 

1) Der er booket hos en specialist

For at sikre, jeg nu gør det rigtige, og at der ikke er noget galt, har jeg booket tid hos Hårklinikken, som er specialister indenfor hårtab.  Jeg glæder mig meget til at høre, hvad de analyserer sig frem til af ’diagnose’, og ikke mindst, hvad de kan gøre ved det. Og hvor hurtigt! (#JegHåberPåMirakler)

Jeg kender flere, som har brugt Hårklinikken og med gode resultater, så jeg er ganske fortrøstningsfuld, men ved også, at det kræver standhaftighed, hvis jeg vil have de bedste resultater ud af behandlingen – som vil bestå af en personlig blandet ekstrakt, der skal bruges dagligt.

 

2) Vitaminer og volumen produkter

I mellemtiden har jeg kastet min lid til vitaminer og volumen produkter – dem jeg for nyligt skrev en længere afhandling om her. Oven i det har jeg kastet min kærlighed på Sacha Juan’s Thickening serie, som min skønne teenagedatter er også helt oppe at ringe over den.

Den får derfor lige vores anbefaling med på vejen. We love it!

Sacha Juan Thickening Serie

 

Angående vitaminer, er vi ude i ‘vitaminer, der er gode for håret’ som B-vitaminer, biotin, selen, zink, Vitamin C, D og E etc. Dem sluger jeg dagligt i håb om hurtig fremgang … dog med en snert af frygt for at ende ud med en stor vamset måtte på brystkassen eller en uregerlig og voldsom vækst på benene. (#AbenAnne)

In case it happens, må vi vel ud i et større vokseventyr 😉 ( #ProjektFarvelTilAben)

 

3. Let’s crepe that hair!

Noget helt tredje, jeg er begyndt at eksperimentere lidt med, er et Kreppejern. Yes, du hørte HELT rigtigt! Kreppejernet er SÅ meget tilbage. De unge og smukke går måske ’all in’ på krep – det vi ’gamle’ har svoret, vi aldrig kommer tilbage til igen. For kan I huske det? Fuld-kreppet hår, ball trøje og et stribet svedbånd! Hahahahahaha! Det var sgu tider!

Ikke desto mindre kan kreppejernet noget særligt. Det kan skabe volumen! Og det er det, jeg bruger det til!

Har jeg totalt flat og latterlig-kedeligt hår, krepper jeg lige lidt rundt øverst oppe, tæt på hovedet. Dog aldrig det yderste lag, da jeg jo ikke ønsker, at det skal se kreppet ud! Smart ikke?

På disse billeder har jeg benyttet mig af kreppeeffekten, og tillige også lige dullet den en omgang med et krøllejern efterfølgende.

No doubt about it – Jernets kvalitet har betydning

Nu vi er ved det med jern (til håret!  😉 ), bliver jeg altså nødt til at nævne, at det bestemt godt kan betale sig, at købe et godt ét! Dels er de gode produkter mere skånsomme, og dels holder de mange år!

HH Simonsen Crepe Iron

Selv er jeg meget begejstret af danske HH Simonsen, som kan prale af hele 5 års garanti på deres produkter. I min samling af produkter fra mærket har jeg både Glattejern (4 år gammelt), Krøllejern (1 år gammelt) og nu også et Kreppejern.

Så kan man vel godt sige, man er en dedikeret fan? 😉

Mit næste HH Simonsen-køb må KLART være en af disse mega fine rejse-stylere med dyreprint. Uh … de er fine! (#MustHaveAnimal)

 

Slutteligt: Jeg skal nok holde jer opdateret på hårudfordringen – både om det går ned af bakke eller om jeg pludseligt møder et mirakel.

Kram fra mig

(#PeaceLoveAndHarmony)

 

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde.  Jeg har dog deltaget på et HH Simonsen event, hvor jeg personligt fik stylingtippet og et jern med hjem, så jeg kunne øve mig! Det er jeg så i fuld gang med. 🙂

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment