Konkurrence på FACEBOOK! Én af jer skal TOP forkæles, for WhatWhenWhere fylder år!

Halli Hallo” og “Hold your horses” … WhatWhenWhere fylder 3 år, og det skal fejres med manér.

Hvordan gør man så det?

Man takker én af jer skønne læsere med en luksuriøs Give-Away.

Konkurrencen foregår på Facebook, men det er nederst i dette indlæg, du kan se, hvordan du korrekt deltager.

 

Konkurrence 3 years

For WhatWhenWhere var ikke noget uden jer, og jeg er taknemmelig for, at så mange af jer følger med – både når det handler om skønhedmode og looks, som når jeg smider et mere livsreflekterende indlæg op. For livet er en god blanding af det hele, og det ønsker jeg også, det skal være her på bloggen. Jeg er jo i bund og grund en helt almindelig kvinde, mor, medarbejder, kæreste og datter … ligesom dig.

Oprindeligt startede WhatWhenWhere som et engelsk univers med et internationalt fokus. Men der manglende noget – der manglede min humor, selvironi og mit personlige touch. Så efter 1½ år på engelsk skiftede jeg over til mit skønne modersmål – det danske. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Heller ikke selvom det betød, at mine følgere i Italien, Frankrig og Spanien hoppede fra. For jeg fik i stedet mig selv med i det hele og tilmed også jer.

Det er jo en ren win-win  🙂

Som I ved, er jeg vild med mode og til det simple klassiske look, gerne toppet med lidt kant eller noget, der skaber en mere unik karakter. Jeg oplever ikke, at jeg lyser op som et trafiklys, når jeg går på gaden, men jeg sørger for, at jeg ikke er usynlig. For hvem gider være det?

Som I nok også har fornemmet, er jeg en ”beauty junkie” og rent faktisk så meget, at min kæreste til tider kan opleve det som en ”addiction”. Men jeg elsker lækker hudpleje, og en mascara der gør, hvad den skal – uden at klumpe og drysse naturligvis.

Gennem årene har jeg haft mange forskellige og gode produkter mellem hænderne, for det kan være svært at finde sine favoritter. Derfor har jeg i anledningen af de 3 år udvalgt enkelte produkter, som jeg er super begejstrede for og samlet dem i en luksuriøs pakke – til én af jer.

Der er tale om en luksuspakke fuld af mange af mine personlige favoritter!

Inden vi kigger på, hvad det er, jeg har samlet i pakken til dig, vil jeg gerne starte med takke de forskellige brands, som har været så søde at støtte op om idéen. Der er tale om en pakke særligt udvalgte produkter som samlet set løber op i mange tusinde kroner. Så uden deres støtte, ville jeg ikke have haft muligheden for at forkæle jer så meget, som jeg rent faktisk kan nu.

Pakken er fuld af lækker makeup, hudpleje og smukke fine armbånd.

 

Nå… lad så få kigget på, hvad der er i den pakke, jeg har på højkant …

 

Dreamtone fra Lancome: Med Dreamtone har jeg fået en mere ensartet hudtone men også en smukkere og sundere hud. Er du nysgerrig efter at vide mere, så læs mit indlæg om produktet hér.

Lancome Dreamtone

 

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ fra Lancome: Dette produkt er uden omsvøb, det bedste hudplejeprodukt til øjenområdet, jeg til dags dato har prøvet. Du kan hér læse, hvorfor!

Lancome eye

 

Self Tanning Bronzing Mineral Powder fra Vita Liberata: Giver mig den fineste, sundeste, mest naturlige glød i ansigtet. Produktet er intet mindre end genialt, hvilket jeg også har omtalt hér.

Vita-Liberata-bronzer-selvbruner-pudder

Vita-Liberata-bronzer-selvbruner-pudder-børste

 

Granatæble Bodyoil fra Matas: Siden jeg i maj 2014 stiftede bekendtskab med dette produkt, har det været en af mine yndligsolier til kroppen. Olien dufter dejligt af sommer, trænger hurtigt ind i huden og efterlader den med glans. What’s not to love? 🙂

Matas-Granatæble-Bodyoil

 

Brow Drama fra Maybelline: Det nemmeste brow-produkt og samtidigt et produkt, som giver mine bryn det fine og naturlige look, jeg ønsker. Produktet vandt også en af mine beauty awards i starten af året.

Maybelline Brow Drama

 

Falsies Feather-look mascara fra Maybelline: Den første af mine favoritter, når det kommer til en god mascara. Den giver smukke lange og adskilte vipper og har fulgt mig troligt de sidste 3 år.

Maybelline-Falsies Feather

 

Hypnose Volume-à-porter mascara fra Lancome: Den anden af mine favoritter, når det handler om en god mascara: Her er der tale om en meget holdbar sag, du på ingen måde skal bekymre dig om i løbet af dagen. Den holder!

Lancome Hypnose Volume-a-porter

Lancome Hypnose Volume-a-porter Close Up på børsten

 

Konjac Sponge Facial Puff Bamboo Charcoal: Hver aften, når huden skal renses, gør jeg det med Konjac Sponge. Svampen hjælper med at rense huden i bund og efterlader den ekstra blød og klar til en god omgang pleje. Om morgenen bruger jeg svampen alene og uden renseprodukt. Svampen vandt også en af mine beauty awards, da jeg er super begejstret for den. Det er jeg forsat.

Konjac-Sponge-Facial-Puff-Bamboo-Charcoal

3 fine armbånd fra Friihof+Siig: Jeg har flere smykker fra Friihof+Siig, da jeg særligt er begejstret for enkeltheden. Jeg elsker at kombinere og have flere armbånd på samtidigt – og den mulighed skal vinderen, naturligvis også have. Er de ikke fine? De kan blive dine. 🙂

Friihof og Siig armbånd Friihof og Siig armbånd på

 

Og ja … ALT er med i pakken! 🙂

 

Hvordan kan du få fingre i alle de lækre sager?

Du smutter hen til WhatWhenWhere’s facebookside og deltager på konkurrenceindlægget dér.

Under facebook-indlægget skriver du en kommentar, som svar på mit spørgsmål til dig:

“Hvad er det bedste ved WhatWhenWhere?”.

Du er også meget velkommen til at skrive, hvad du måske kunne savne eller kunne tænke dig mere af.

 

Vinderen udvælges via Random.org mandag den 28. september. Jeg publicerer vinderen både her på bloggen og på facebook, så sørg for, at du følger med 🙂

 

 

Sidst vil jeg igen takke jer alle for at følge med. Det er intet mindre en fantastisk. Jeg er vild med det – jeg er vild med jer!

 

Kram fra Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
5 Responses to “Konkurrence på FACEBOOK! Én af jer skal TOP forkæles, for WhatWhenWhere fylder år!”
 1. Vibe Kjaedegaard siger:

  Wooow, sikke nogle luksus lækkerier. Man skulle da være et slemt skarn, hvis man ikke godt ville vinde . Men spørgsmålet sødeste …det er jo umuligt at svare på, …tænkte jeg…ved første øjekast…men pludselig slog det mig, det er det jo ikke. Det er jo så nemt som for en fisk at svømme og en fugl at flyve… Og her udelader vi lige de arter der ikke kan flyve, ikke … Hvad er det bedste ved WhatWhenWhere? Svaret er Anne! Og et stort tillykke, det er en fornøjelse at følge dig her og på insta. Det er dejligt, hverdags, festligt, inspirerende. Knuuus fra Vibe i Rom. ?

 2. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Skønneste sødeste Vibe. TAAAAK for dit svar og dejlige ord, du skriver. Men… du skal smide din dejlige kommentar ind på facebook indlægget, hvis du skal deltage. Det siger indlæggets regler, og det må vi hellere stå ved 🙂

  Knus Anne

 3. Annette deleuran siger:

  Holt cow for nogle lækre produkter, du har ret, det er en special lækkeri gevinst. Kunne du ikke gøre som visse supermarkedet ?? De holder fødselsdag konstant ? nå, har skrevet inde på Face og så krydser jeg mine skæve tæer, fingre og hvad man nu kan. Måske man skulle spørge manden og vi skulle tisse på kryds også??? Jeg er villig til st gå all in ?????✅?????????

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Du har da helt ret Annette… Hahahaha!… :-)))) hvordan er det gået med at tisse på kryds? ?

 5. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Vinderen er nu trukket via Random.org og jeg kan fortælle, at det blev Marianne Friborg, som maskinen valgte.

  Marianne, jeg sender dig en mail, så jeg kan få fat i dine kontaktinformationer.

  Bedste hilsner til jer alle og ikke mindst MILLIONER mange tak for de mange dejlige tilbagemeldinger, som I har givet på Facebook.

  Fedt, Fedt, Fedt … 🙂

  Jeg laver naturligvis også lige en post på Facebook, hvor vinderen annonceres dér også.

  Anne

Leave A Comment