JULE GIVE AWAY: 24 lækkerier til dig fra Yves Rocher

Ih … jeg er vild med den. Denne Give Away …

Der er tale om den fineste julekalender fra Yves Rocher bestående af 24 fine poser med det lækreste indhold: Nemlig naturligt dullegrej i form af sæsonens musthaves og kunders udvalgte favoritter.

Hele 21 poser indeholder full-size produkter, så du bliver bestemt ikke snydt! Og ja, der følger naturligvis også både snor og klemmer med. 🙂

 

Bonus info 1: Julekalenderen koster 599kr. men har en reel værdi på 1949 kr.

 

Se her, hvor fint det ser ud, når kalenderen kommer på væggen …

Yves Rocher julekalender 2

Billederne i indlægget har jeg lånt af skønneste Passion For Fashion, som havde julekalenderen hængende sidste år. Ser det ikke bare fint ud?

What’s not to love?

 

Jeg overvejer også selv at købe en kalender. Og give den til enten min søster, mor eller veninde. Det er alle 3 kvinder, som godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse. Og hvor ofte er det lige, man har mulighed for at forkæle hele 24 dage i træk?

 

Bonus info 2: Det var troen på planterigets livskraft og evnen til fornyelse der førte til, at Yves Rocher skabte et skønhedsbrand tilbage i 1959. Troen på skønheden fra planteriget har både den gang og er forsat den bærende filosofi i virksomheden. Og det er med den filosofi at Yves Rocher selv dyrker, producerer og distribuerer alle sine produkter.

 

 

Sådan kan du blive den heldige vinder!

Smid en kommentar herunder indlægget eller under indlægget på WhatWhenWhere’s Facebook side og fortæl deri, hvad du glæder dig mest til i juletiden.

Jeg udtrækker, som altid via random.org og dermed helt tilfældigt, en vinder.

Dagen for trækningen er sat til lørdag den 21. november.

(Så kan jeg nemlig nå at sende den til modtageren inden 1. december.)

 

Held og lykke til jer alle.

 

Kram fra Juleféen-Anne

 

Bonus info 3: Selv drømmer jeg om en dag at have mulighed for at besøge det eksklusive økologiske spahotel, som Yves Rocher også har.

 

 

—————————————————–

PR bureauet som står for Yves Rocher i Danmark har (HELDIGVIS) ønsket at forkæle en af mine læsere her på WhatWhenWhere med denne mega fine kalender. Det er derfor også i samarbejde med dem, at jeg har lavet indlægget.

Indlægget indeholder ingen affiliate links og jeg bliver ikke økonomisk begunstiget på nogen måde. Jeg er blot så heldig at kunne forkæle én af jer.

Og igen lige for god ordens skyld (selvom det også står oppe under billedet): Billederne i indlægget har jeg lånt af skønneste Passion For Fashion, som havde julekalenderen hængende sidste år.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
114 Responses to “JULE GIVE AWAY: 24 lækkerier til dig fra Yves Rocher”
 1. Sara Fredsted Heick siger:

  Det er lige det jeg ønsker mig!!

 2. Rikke siger:

  Jeg glæder mig allermest til og skal i gang med at pynte op, lave kalenderlys og advendskrans, hvor vi finder tingene ude i naturen, duften af gran, julebag og hygge med familien, køber mine julegaver på nettet, og nyder en tur nede i byen for at se juleudsmykning, folk er så stresset og sure, så jeg vil heller hygge mig istedet for at stresse, så derfor har jeg droppet julegave shopping i byen.
  Også tar vi gerne på julemarkede, for at mærke stemningen af den gode gamle jul ?

 3. Maria Sloth siger:

  Det jeg glæder mig aller mest til ved julen er, at bruge tid sammen med manden i mit liv. ❤️ Vi har begge to et travlt og godt pakket program, så julen er tiden, hvor vi kan nyde hinanden. Derudover glæder jeg mig til familie- og vennetid, rolige morgener, dejlig mad, god tid til træning og generelt bare julehygge. ?

 4. Trine siger:

  Jeg glæder mig til de hyggelige stunder man har sammen med familien, vennerne og ens studiekammerater gennem december måned, de hyggelige julestemningsfyldte øjeblikke: søndags gløg og æbleskiver med familien, julefilm sammen med vennerne og småkage spisning på studiet. <3

 5. Jóna Astrid siger:

  Det jeg glæder mig mest ved julen er al julepynten og så familiehyggen juleaften. 🙂

 6. pia sroka siger:

  Jeg glæder mig allemest til hygge med familien i julen, småkage bagning, lave konfekt, pynte op,give og få julegaver, og alt den gode julemad, og så gør det ikke noget hvis vi får en hvid jul, det er så dejligt. 🙂

 7. Vibe Kjaedegaard siger:

  Søde Anne. Manner for en lækker kalender…elsker overraskelser…igså at give dem, og dt er netip det jeg glæder mig til i julen. Jeg har siden de store var så lavet et lille julelandskab hvor der hver dag dukker en ny nisse op… ungerne elskede og elsker at vågne og se hvad der er sket i nattens løb. 🙂 for jule, godt nok, kram til dig.

 8. Miatilda Andersen siger:

  Jeg glæder mig til god tid, lange hygge dage på sofaen, nisseri på arbejdet, jule-giveaways på bloggene..
  Miatilda A

 9. Maria Ørum siger:

  Hyggen,duftene,ungernes glæde og lidt ekstra tid med dem man holder allermest af 🙂

 10. Helle siger:

  Jeg glæder mig til at tage hjem til mine forældre og have god tid til familiehygge, at købe gaver til alle dem jeg holder af og alle de fine julelys og julepynt rundt omkring i byen 🙂

 11. Johanne siger:

  Jeg glæder mig mest af alt til alle stearinlysene der bliver tændt i den mørke juletid og at synge “der bor en lille nissemand” sammen med mine to små piger

 12. Karina Holse Schrøder siger:

  Glæder mig allerede fra lørdagen før 1 søndag i advent…der mødes familien og der laves adventskranse og kalender deco…så skal der pyntes op i vores lille hjem…alt den hygge og sammenkomst gennem december mdr med venner og familie er så hyggelig <3 og så alle de skønne dufte der er igennem december måned, er så lækkert <3 December er bare en dejlig måned <3 <3

 13. Lone siger:

  Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til julepynt og hygge med familien. Men allermest glæder jeg mig dog til alle de julegodter og lækkerier, jeg skal sætte tænderne i – helt uden at få dårlig samvittighed. For alle ved jo, at alt det man spiser i julen, ikke sætter sig nogen steder 😉

 14. Kfg siger:

  Jeg glæder mig heeeeelt vildt til juleaften – og opleve ungernes glæde

 15. Line Es siger:

  Oh julefe!

  Jeg glæder mig til lys. Lys på kæder ude og inde. Lys i dekorationer og lys i haver. Og så glæder jeg mig til virkelig at hygge den 24. December med familien

 16. Helle siger:

  Jeg glæder mig til at smide al stress og jag væk og bare VÆRE sammen med min dejlige familie. Det er jul for mig

 17. Signe L siger:

  Jeg glæder mig til familie, gaver, mad og fri:-)

 18. Rikke Engbirk siger:

  Det hele! Jeg er en rigtig juletosse og jeg glæder mig helt vildt. Både til at bage og lave konfekt, holde julefrokost, pynte op, se julekalendere og film, og til at finde på fantastiske gaver. Jeg elsker jul!

 19. Lis Vinter siger:

  Meg synths det delighted er Hygge med familien

 20. Charlotte Louise siger:

  Jeg har ikke købt dullegrej i et helt år. Kunne viiiiiirkelig godt bruge noget 😉

 21. Nanna Lykke Kristensen siger:

  Jeg elsker alt ved julen.. Det har & vil altid være min svaghed! Det er simpelthen så hyggeligt! Jeg er en rigtig jule-freak og sådan en her julekalender ville da godt nok være lækker:) — jeg elsker overraskelser, så det ville være perfekt! Jeg glæder mig til at sætte lyskæder op udenfor, bage julegodter, se en god julefilm og bare NYDE det!

  Held og lykke til alle!

 22. Ida siger:

  Det er så hyggeligt med kalendergaver 🙂
  Jeg glæder mig aller mest til al familiehyggen 🙂

 23. Line Maria siger:

  Jeg glæder mig allermest til at jul, julekalender, julebagning og hygge virkelig ‘går op’ for min dreng, så giver det også (endnu) mere mening for mig.
  Fantastisk give away!:-)

 24. Anne siger:

  LYS I MØRKET

 25. Mai O. siger:

  Orj. Det ville være en RAR gave til sig selv!

  JEG glæder mig til, at frosten bider på. Kolde kinder og varme kys. Og til at lave de første pebernødder og rulle de første ruller brunkagedej. Jeg vil spise clementiner HVER dag i december og tænde alt for mange stearinlys. Og så glæder jeg mig til at ligge under en grangren og spejle mit ansigt i en julekugle. Dét bliver godt, DET HELE!

  God onsdag 🙂
  kh Mai

 26. Lou siger:

  Jeg glæder mig allerede meget til jul og er desuden allerede begyndt at tænke på at bage julesmåkager (efter jeg har spist en del købte). Det jeg specielt glæder mig til ved julen er roen når julens indkøb er overstået og man helt afslappet kan være sammen med familien.

 27. Hvor er den svær .. Og så alligevel ikke.
  Siden jeg var lille, har vi i min familie haft en tradition med at sove i stuen fra d. 23. til d. 24. december. Madrasser, dyner, puder og tæpper fylder hele rummet, og aftenen består af julefim og masser af julegodter. Selvom traditionen startede da jeg var omkring 7, gør vi det stadig den dag i dag. Vi er nu tre søskende på 15, 18 og 21 (mig), og jeg har de sidste par år også hevet min kæreste med. Mine forældre er også stadig med på idéen, og det er højdepunktet hver jul, som alle glæder sig til. Vi sover hulter til bulter, alle seks + en hund, og lige så snart vi vågner, står den på endnu mere juletv, inden vi (som altid) skal ud til mine bedsteforældre og holde juleaften.

 28. Dorthe Bille siger:

  Jeg glæder mig til at bage julesmåkager. Det er så hyggeligt

 29. Pia Eriksen siger:

  Jeg glæder mig mest til hyggen

 30. Hold da op, hygge der varer hele julemåneden med lækkerier…….

 31. Marianne P siger:

  Jeg glæder mig mest til ferien sydpå;)

 32. Ih jeg ønsker mig sådan en! Har aldrig haft en pakkekalender!
  Jeg glæder mig til mine børns forventning. Synes december er rigtigt hyggelig.
  Det allerbedste er skolens julefest, hvor 50-60 børn går Lucia, og der bagefter danses om træ, 400 mennesker der synger “war is over” Vildt rørende!

 33. Anonym07 siger:

  Wauv hvor er det en fin præmie. Jeg glæder mig allerede til julen som et lille barn! God mad og hyggeligt samvær med familien, der findes da intet bedre? Dog kunne det være skønt at vinde en julekalender så jeg har noget at forsøde ventetiden med… Giver gerne julekalendere til andre, men har svært ved at forkæle mig selv.

 34. Pia M Hansen siger:

  Hygge med masser af stearinly her,ige julemiddage med venner og familie og se børnenes glæde nær de åbner pakkekalender. God dag

 35. jane z siger:

  jeg glæder mig til julebagning og hygge. At se børnene åbne deres pakkekalender og bare være sammen.

  kh
  jane z

 36. Bettina Jensen siger:

  Jeg glæder mig aller mest til al hyggen og de fine julelys rundt omkring.
  Derudover glæder jeg mig til min mors og min årlige julebagedag 😉

 37. Anne siger:

  Jeg glæder mig allermest til at hygge! Se gamle julekalendere i fjernsynet, spise juleslik og lytte til julemusik.

 38. Camilla A siger:

  Hold op, en lækker præmie!
  Jeg glæder mig enormt meget til at komme hjem til mine forældre og være en masse sammen med min familie. Jeg skal desværre skrive eksamensopgaver hen over julen, hvilket selvfølgelig kommer til at lægge en lille dæmper på hyggen, men jeg elsker julen for meget til at sidde foran computerskærmen dagen lang. 🙂

 39. Christine siger:

  Jeg glæder mig til at slappe af med familien, pynte op og lave konfekt! Jeg elsker jul!!!

  Christine

 40. Jytte Larsen siger:

  Jeg glæder mig til at være sammen med min familie og give børnebørnene en masse gaver! 🙂

 41. Caroline Dahl siger:

  Jeg glæder mig til en masse hygge med familie, med småkager, gløgg og ikke mindst julekalender. Og ikke mindst maden juleaften! Alt juleriet kan forsøde en tid med eksaminer og en masse skolearbejde, så bliver det altså lidt mere hyggeligt <3

 42. Maja Fuglsang siger:

  Jeg glæder mig til at hygge med familie og venner 🙂 Og maden 😀 hehe

 43. Helene siger:

  Glæder mig til at hygge sammen med venner og familie. En del venner er her kun over julen, så det glæder jeg mig ekstra til!
  Det er en smuk og spændende kalender man kan vinde, krydser fingre!

 44. Lene siger:

  Jeg glæder mig til at bage småkager, se på de smukke lys, pakke fine gaver ind og selvfølgelig hygge med familie og venner 🙂

 45. Michelle Jensen siger:

  Den her jul bliver noget stresset for mig, da den vil bestå af bachelorskrivning og jobsøgning! Men jeg glæder mig meget til de kolde dage med frost og masser af sne, hvor jeg kan sidde inde i varmen med min dejlige kæreste og drikke varm kakao og spise æbleskiver <3

 46. Astrid Poulsen siger:

  Jeg tror ikke, at der er noget helt specifikt jeg glæder mig til. Bare stemningen omkring jul, at pynte op, bage kager, bruge ekstra tid sammen med familien, have stearinlys tændt over det hele, lækker mad; æbleskiver, julete, brunkager og selvfølgelig and. Det hele føles så meget lettere, for alle er glade, og jeg føler ofte, at alt dårligt bare kan tages med et gran salt – for det er jo JUL !!

 47. Sam Madeleine Athena siger:

  Sidste år var min kæreste og mig stadig ret nye og egentligt ikke officielt kærester, så vi holdt jul hver for sig. Nu hvor vi er kærester, sådan helt officielt og det hele, så glæder jeg mig til at holde jul sammen med ham og generelt at gå og hygge om ham i juledagene, samt forene vores traditioner. Jeg er selv i hemmelighed ved at lave ham en film pakkekalender, men ville da bestemt blive glad for en selv, da det aldrig har været noget jeg har fået som barn og jeg desværre heller ikke kan lide chokolade, så den slags julekalender, var der heller ikke meget ved! <3

 48. Mark siger:

  Jeg glæder mig til december måned uden afleveringer og opgaver, da jeg skrev min SRP sidste år, så der var ikke specielt meget julestemning – og så glæder jeg mig til at samles med familie og venner og nyde den magiske atmosfære der er i december!

 49. Anne-Marie siger:

  Hold nu op hvor vild pakkekalender. Jeg glæder mig allermest til at gå og glæde mig og skabe hyggestunder og glæder i familien. Har planer om nogle små pakkekalendere, som jeg vil dimse sammen i november.

 50. Maria siger:

  Glæder mig mest til at kåbe julegaver med min mor!! Så hyggeligt 🙂

 51. Maria siger:

  Købe*

 52. Eva Jørgensen siger:

  Til at se juleglæden i min lille drengs øjne

 53. Rikke siger:

  Jeg glæder mig aller mest til hygge med min lille bitte nære familie, god mad, smil og varme i en kold og mørk tid og ikke mindst at få og give gaver – sådan en dejlig måde at huske hinanden på hvor vigtige vi er for hinanden. Især ser jeg frem til at glæde min mor og bror med fantastiske gaver og kærlighed

 54. Maria Møller siger:

  Glæder mig til at sneen vil lyse jorden op, så det er muligt at lege med sin hund efter kl 17, hvor der ellers er ret mørkt 😀

 55. Maria Elmelund siger:

  Det bedste er helt klart anden juleaften! og alt det andet mad, hehe

 56. Stine Juliane Johansen siger:

  Jeg glæder mig allermest til den første sne falder, samt hyggen som opstår omkring juletid. For mig er der noget helt magisk over dette ?

 57. Eigil Kjærulff siger:

  (skal lige siges jeg vil vinde den her til min kæreste, som hele dagen har sagt jeg skulle deltager så hun havde en chance for at få nogle gode kalendergaver)….
  Jeg glæder mig mest til at se julekalender og spise risengrød 🙂

 58. Anette Aarup Frandsen siger:

  Glæder mig til at hygge med mine piger og juleklippe ❤

 59. maibritt j siger:

  hyggen. Helt sikkert hyggen 🙂

 60. Frida siger:

  Jeg glæder mig til den der helt særlige hyggelige stemning, der opstår. Og så glæder jeg mig også til at tilbringe en masse tid med både venner og familie 🙂

 61. Joan siger:

  Sikke en fin pakkekalender, Jeg glæder mig til alle de fine lys, den dejlige stemning man kan mærke over det hele, og en masse hygge og selvfølgelig en masse julefilm 🙂

 62. Jane S siger:

  Jeg glæder mig til, at familien er samlet og der kan hygges med hjemmebag, stearinlys og god mad hele december måned 🙂

 63. Pia Rotbøl siger:

  Jeg glæder mig allermest til at julehygge sammen med min familie, og se juleglæden hos mine børn. Jeg synes, at det er sådan en hyggelig tid, hvor jeg hygger mig ekstra meget sammen med min dejlige familie

 64. Leslie B.S. siger:

  Jeg glæder mig til at se julelys i folks haver, hængende over vejene osv. 🙂

 65. Hele stemningen omkring julen glæder jeg mig til og så at se mine to ungers begejstring hele måneden igennem, det er simpelthen noget at det største!

 66. kjerstine larsen siger:

  Uhh ville være alt for lækkert

 67. marianne lykke nielsen siger:

  jeg glæder mig allermest til at se “juleglæden” i vores alma på 2 øjne, og hygge med hende og min mand

 68. Lene a siger:

  Glæder mig til hele december måneds hygge med mine fire skønne børn 🙂

 69. Mareike siger:

  Jeg glæder mig til at bage småkager med ungerne, drikke litervis te og nyde hyggen derhjemme…

 70. Line Jakobsen siger:

  Jeg glæder mig mest til at juleshoppe, hjemmebag og duften af jul. Lys og hygge!

 71. Rikke H siger:

  Jeg elsker elsker elsker julen og har den sidste måned været i gang med at lave julepynt og pynte juletræ (resten af pyntet står på loftet og grundet knæskade kan jeg ikke selv komme derop og min mand synes det er for tidligt endnu). Juletræet er af plastik i hvert fald indtil jul så det holder heldigvis sig grønt længe 🙂
  Normalt ville jeg nok sige at det bedste ved julen er stemningen, maden og gaverne. Jeg har dog fået konstateret e. Del forskellige fødevareallergier herunder mælk, soya, kaffe, gluten mv så julemaden bliver noget anderledes i år så i år glæder jeg mig nok mest til gaverne og stemningen. Det er ikke det at få gaverne men jeg elsker at give gaver! Jeg bruger laaaang tid på at finde det rette og gerne noget meget personligt så at se folks reaktion når de åbner dem er noget af det bedste… Jeg har sågar givet en del gaver hvor folk har fældet en tåre af glæde – uff så er min lykke gjort. Jeg kan dog så godt lide at give gaver at jeg ikke altid kan vente til jul/fødselsdag/årsdag/advent mv så det sker nogle fange at jeg er lidt panisk til sidst fordi jeg egentlig har givet de 3 første julegaver inden jul. Og nogle få gange er jeg blevet så frustreret fordi min gaveplan ikke har lykkedes at det er mig der har grædt (dog ikke af lykke)…

  Krydser fingre

 72. Tommy siger:

  Hyggen, lysene, kærligheden!

 73. nina siger:

  Wuu, den er fin, og sikke en lykke hver dag i december! Krydser fingre.

  Jeg glæder mig allermest til at hygge på sofaen i godt selskab med noget varmt drikkelse!

 74. Sidsel siger:

  Glæder mig til at have en god undskyldning for at tage mig en lur på sofaen, viklet ind i varme tæpper!
  Men glæder mig mest til at hygge med familien, maden og gaverne (både at få og give) 🙂

 75. Rikke Helbo siger:

  Jeg elsker julen, og ved derfor ikke, om der er en bestemt ting jeg glæder mig mest til, men tror overordnet det er hyggen og hele stemningen der er omkring de forskellige juleaktiviteter.. 🙂

 76. Alberte siger:

  Det bedste ved julen er at komme hjem og samles med hele familien. Jeg bor ret langt væk fra min familie, så glæder mig altid allermest til at se dem allesammen samlet 🙂

 77. Line Maja siger:

  Av den ville pynte i stuen! ??

 78. Pernille siger:

  Fri og masser af tid med mine kære.
  Hygge og dejlige traditioner.
  Se børnenes glæde – fantastisk at opleve Julen igennem deres øjne.
  Dejlig mad & vin og god tid til at kræse om tingene.
  Juleferie er også tid tid selvforkælelse med gode bøger, film, lange bade, lækre cremer og dejlige gå og løbeture!

 79. Stephanie siger:

  Glæder mig enormt meget til hyggelige stunder med min familie. Efter at være flyttet hjemmefra for et par år siden værdsætter jeg fællesskabet endnu mere end før.
  Og så er der også bare så hyggeligt alle steder, og det er ren fornøjelse at få lov til at købe alle de julegaver (så længe man er i relativt god tid. Jeg kan ikke lide travlheden i byen de sidste par dage inden jul).

 80. Malene R siger:

  Jeg glæder mig mest til at julehygge med min familie 🙂

 81. Nanna siger:

  Øøøøh.. Gaver!!!

 82. Daniella Lind siger:

  Jeg glæder mig til noget så simpelt, men alligevel det største, at se smilet på min datter som oplever julen for første gang <3

 83. Lana siger:

  Jeg glæder mig til at holde juleaften hjemme med børn, mand og svigerfamilie. Det er første gang vi står for juleaften og dermed også maden. Håber det bliver en succes ?

 84. Simone siger:

  Super lækker konkurrence! Det kunne da være så dejligt med lidt ekstra forkælelse i december. Jeg glæder mig mest til at bruge ekstra tid med dem jeg holder af og mærke alt den hygge og gode stemning som juletiden bringer med sig! Jeg krydser fingre:-)

 85. matilde siger:

  jeg glæder mig bare til at være sammen med min familie

 86. caroline siger:

  Glæder mig mest til alle de fine julemarkeder der kommer

 87. Anna Hansen siger:

  Uh, hvad glæder jeg mig ikke til i julemåneden? Jeg glæder mig i hvert fald til julekalender i tv’et, risengrød og gode småkager, julemarkeder og generelt den hygge der altid indfinder sig 🙂

 88. Anya siger:

  Jeg elsker alt ved julen, men at pynte op og lave juledekorationer er nok i toppen. Krydser fingre – tror ikke jeg har haft pakkekalender siden barnsben 😉
  Ax

 89. Lea Maria Nielsen Bernberg siger:

  Glæder mig faktisk mest til ugerne op til juleferien, hvor jeg min kæreste kommer hjem og “bor” hos mig i et par uger hvor vi begge har fri for at skrive opgaver, han en eksamensopgave og jeg en SRP, så det er helt perfekt at kunne julehygge lidt imens 😀

 90. Charlotte Lang Hansen siger:

  Julefrokoster 😛

 91. Frederikke S siger:

  Jeg glæder mig til den dejlige og hyggelige stemning der er igennem hele december! Og så er julefrokoster heller ikke en dårlig ting 😉

 92. Rikke Ladefoged siger:

  Jeg glæder mig utrolig meget til min families årlige julefrokost, hvor hele familien samles! Det er bare super hyggeligt – og i år skal min kæreste for første gang deltage, og dermed møde hele familien på en gang. Så det bliver spændende.
  Jeg glæder mig også til at strøget bliver pyntet med diverse juledekorationer, da det simpelthed så hyggeligt at gå rundt i.

 93. Jeanne Dideriksen siger:

  Jeg glæder mig til julestemning… Men jeg tror først jeg mærker det rigtigt er jul, når Disneys juleshow ruller over skærmen <3

 94. Pernille siger:

  Jeg glæder meget til at tage i Tivoli med kæresten da jeg aldrig har været i Tivoli og han siger at det er så fantastiskt om julen

 95. Julie H siger:

  Hvor er den fin! Jeg glæder mig allermest til at se mine små niecers glæde ved julen – måske mest gaverne 😉

 96. Mille Millea Andersen siger:

  Jeg glæder mig mest til at opleve julen sammen med mine børn. Jeg elskede selv julen som barn (og gør det stadig) og elsker at skabe den samme jule magi for mine børn. Mit stærkeste juleminde er fra en hvid juleaften, hvor vi gik tur i aftenstilheden i den nyfaldne sne, inden vi skulle danse om juletræet. Helt magisk!

 97. Gitte Irene Seloy siger:

  Jeg glæder mig mest til at købe gaver til mine teenage-guddøtre. Og til at se dem pakke op. <3

  Og så til havregrynskugler, cornflakestoppe, æbleskiver & glögg. 🙂

 98. Laura B siger:

  Jeg glæder mig allermest til vi sidder omkring julebordet juleaften og nyder den gode mad og det hyggelige selskab. Da jeg var barn var det ironisk nok den allerværste del ved juleaften (har det ikke været det for næsten alle børn?), de voksne var så langsomme til at spise og det eneste jeg kunne tænke på var gaverne som vi skulle åbne når det var ryddet op efter maden og vi havde danset omkring juletræet. Jeg kunne næsten ikke rumme spændingen. 😉

 99. daisy olsen siger:

  i år glæder jeg mig til at skulle holde jul alene med alle mine 6 skønne unger.
  vi skal spille pakkeleg til frokost så de 3 mindste har lidt at lege med i løbet af eftermiddagen mens jeg skal stå og lave mad.
  blev alene med dem tidligere på året, og nu er vi begyndt at nyde tilværelsen som en stor og lykkelig familie. og på trods af en lav indtægt har jeg i år valgt at alle ungerne skal ha det de ønsker for en gangs skyld 🙂 så må jeg bare knokle det mere de næste par måneder.

 100. Line B siger:

  Jeg glæder mig til alle lysene og duften af pebbernødder og æbleskiver. Men mest af alt til at bruge en masse tid sammen med min famillie .

 101. Nadia siger:

  Jeg glæder mig allermest til familie-hyggen 🙂

 102. Jeg glæder mig til julekalender, hygge med familien, og om der mon kommer sne 🙂 December er i det hele taget bare en hyggemåned 🙂

 103. eva fürst siger:

  Jeg glæder mig til hele december måned for at være ærlig. Det startede allerede forleden, da julelysene blev tændt over nørrebrogade. Hele måneden er bare en stor spændingsfaktor der kulminerer juleaften med min yndlingsmad og eksplosion af kærlighed. Klart min favorittradition.

 104. Sofie siger:

  Jeg glæder mig til at koble af med familien i juledagene og til at nyde synet af mine kære, der får alle de julegaver, de har ønsket sig.

 105. :Line M. siger:

  Jeg glæder mig allermest til at kunne koble godt og grundigt af sammen med min familie. Juletiden er der hvor jeg får fornyet energi efter et år der arbejdsmæssigt har været stressende. Derfor sætter jeg ekstra meget pris på julen og den hyggelige atmosfære der altid er der.

 106. Åse Lejbølle siger:

  Jeg glæder mig til at fejre julen sammen med mine tre børn, min søster og mand og deres børn, min mor og hendes mand :-D!. Ja, det bliver en stor juleaften, men det er kun dejligt. Særligt glæder det mig, at mine børn og min søsters skal opleve julen sammen :-)!

 107. Maria Høyer siger:

  jeg glæder mig allermest til hyggen! Specielt til en tur i Tivoli med min søde kæreste, for at kigge på alle de fine julelys og dekorationer, med hans hånd i min ene, og en kop mokka i den anden 😀 og en omgang churros – ægte julehygge!

 108. Rose Talbo siger:

  Jeg glæder mig aller mest til al den lækre julemad! Mhhhh og glögg!

 109. Caroline Rødsgaard siger:

  Åh jeg vil så gerne vinde. Har aldrig haft en pakkekalender og denne virker bare så lækker!

  Mvh. Caroline / Unwritten@live.dk

 110. Martin Madsen siger:

  At se juleglæden i børnene

 111. Maria siger:

  Jeg glæder mig ALTID sygt meget til det hele; stemningen, duftene, slentreturene ned af Strøget under juleindkøbene osv – og POUF! Så er det hele overstået….derfor glæder jeg mig meget til i år at øve mig i at tage den mere med ro – og nyde det hele <3

  Jeg ELSKER jul 🙂

 112. Maja Holmgren siger:

  Glæder mig altid til det hele! Den årlige tradition med julegave shopping med min roommate og bedste veninde, de gode film i fjernsynet og at se folk åbne de gaver jeg giver dem. ELSKER at give gaver!

 113. Laura siger:

  Nøj det kunne være en dejlig decembergave 🙂 Jeg er lidt jule-tosset og glæder mig allermest til at gå all in på julestemning (julebag, nissedril, pakkekalender og julekalender) med vores store dreng på 4 år som virkelig er begyndt at overgive sig til julens hygge og magi 🙂 Kh’er og krydsede fingre, Laura

 114. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Vinderen er fundet og konkurrencen er slut: http://whatwhenwhere.dk/vinderen-af-den-super-fine-yves-rocher-julekalender-er-fundet/

  Bedste hilsner
  Anne

  http://www.whatwhenwhere.dk

Leave A Comment