Anne Schmidt

Jeg tør godt skille mig lidt ud …

Tøj kan fortælle mange historier, hvis vi tør bruge det til at understrege vores personlighed. Det kan også gøre det modsatte og dermed være upersonligt og uden historie, når vi alle ifører os den ”samme uniform”.

Det tænkte jeg over i dag, da jeg tilbragte 8 timer på konference, hvor 95% af deltagerne var iført blazer, skjorte og buks eller nederdel i mørk farve. Selv så jeg sådan ud ….

Anne Schmidt - September 1 - Tiger of Sweden - jeans - Asos - hat - urban 400

Ingen tvivl om, at jeg med min mørkrøde hat og boheme-agtige jakke skilte mig en anelse ud, da vi tjekkede ind her til morgen på konferencen … men det er helt ok, for jeg tør godt.

Hvordan bruger du selv tøjet? Til at fremhæve din personlighed? Eller måske det modsatte? Eller tænker du slet ikke over det?

 

Konferencen handlede om, hvordan man digitalt skaber mere forretning, engagerer sine kunder og opnår højere loyalitet hos dem – alt det, som er en stor del mit arbejdsliv. Udtryk som Customer journey, Content marketing, Customer engagement, Thought Leadership, Social medier, etc. fylder meget i min dagligdag, og det gjorde de også på konferencen. Heldigvis sidder jeg nu tilbage efter mange oplæg fra dygtige mennesker og kan ånde lettet op: Jeg blev nemlig bekræftet i, at jeg er ret godt med på beatet.

Ud over at det var skønt at få mit videnniveau bekræftet, var det bestemt også dejligt at ”blive luftet lidt” – også selvom, jeg fik et øjebliks panikanfald i frokostpausen, over de mange ting jeg kunne have nået, hvis jeg var på kontoret.

Know the feeling?

 

Sidst og inden jeg må i gang som kogekone (aftensmaden skal jo laves), vil jeg lige vise jer, hvad jeg har fået hjem af lækre sager i dag.

En massage skrubbe-sæbe med tang fra Mythos, som ud over tang også indeholder sheabutter, mandelolie og vitamin E og en Body butter med olivenolie som dufter mildt men friskt af bomuld, også fra Mythos.

mythos seaweed massage scrub soap - sæbe - skrub

mythos seaweed massage scrub soap - sæbe - skrub

Mythos body butter - olive and cotton - oliven og bomuld

Perfekt til lidt lækker forkælelse på en almindelig og kedelig tirsdag aften. Jeg glæder mig allerede 🙂

 

 

God aften til jer alle.

Kram fra Anne

Anne Schmidt - September 1 - Tiger of Sweden - jeans - Asos - hat - urban 400 close

Look detaljer

Jeans fra Tiger of Sweden, Hat købt hos Melange de Luxe, Skjorte og taske fra ASOS og jakken er fra Esprit og helt konkret deres linje edc.

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment