It’s time for ”a Give Away”! Og vi er ude i en prisvinder + en ekstra overraskelse…

I april måned, blev der afholdt Danish Beauty Awards og blandt vinderne var Maybellines ”Brow Drama”, som vandt prisen til i kategorien ”Årets Makeupprodukt – Populær”.

 

Dommernes ord om produktet:

”Med dette produkt lander vi midt i en af tidens største makeup trends. Designet er virkelig gennemtænkt, og det er udformningen af produktet, der gør den helt store forskel. Det er nemt at anvende, og resultatet er misundelsesværdigt. Det er et must-have produkt, der gør det for forbrugeren at opnå et up-to-date fashion-forward-look helt uden drama!”

 

Så jeg måtte naturligvis prøve vidunderet, og jeg er mindst lige så begejstret som dommerne!

”Det er det nemmeste brow-produkt, jeg har prøvet til dags dato og samtidigt det produkt, som giver mig det mest naturlige look.”

 

Mine øjenbryn er desværre ikke super fyldige, så det gør det endnu sværere at finde et produkt, der dels giver farve men samtidigt ser naturligt ud. På billedet herunder, kan du se, hvordan mit højre øjenbryn (som er det øjenbryn, der er til venstre når du kigger på billedet) har lidt mere farve og lidt mere fylde end det andet… Dette bryn er blevet påført ”Brow Drama” – og den lyse udgave ”Medium Brown”.

Jeg bliver helt grøn af misundelse, når jeg tænker på, hvor flot et resultat man får, hvis man har et fyldigere øjenbryn end …

 

Me and my Brow Drama

Me and my Brow Drama

 

 

 

Og sådan ser vidunderet ud….

Brow Drama findes i 2 farveudgaver:

 • Brow Drama Medium Brown (som er den, jeg har på herover)
 • Brow Drama Dark Brown

Brow Drama - Maybelline Brow Drama - Maybelline - Close up Brow Drama - Maybelline - Close up 1

 

 

 

AND to the GIVE AWAY

I samarbejde med Maybelline udlover jeg 3 stk. Maybelline sæt bestående af:

 • 1 Brow Drama + 1 Colossal Go Extreme Mascara

– så 3 af jer bliver heldige vindere. 🙂

 

Colossal Go Extreme Mascara

Colossal Go Extreme Mascara

Colossal Go Extreme Mascara

 

 

Hvordan deltager du? Og hvordan udtrækker jeg vinderen?

Besøg whatwhenwhere.dk på Facebook – klik hér – og læs om, hvordan du deltager og deltag dér.

Vinderne udvælges via ”Random.org” og dermed helt tilfældigt udvalgt, så længe du har opfyldt ”opgaven” på Facebook. Og husk, at hvis du bliver én af de heldige vindere, at du så også lige husker at sende mig din adresse, men jeg skal nok minde jer om det, når jeg udlover vinderne senere på ugen.

 

Deadline for deltagelse er fredag den 16. maj klokken 9.00.

 

 

Bedste hilsner

Anne Schmidt

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “It’s time for ”a Give Away”! Og vi er ude i en prisvinder + en ekstra overraskelse…”
 1. Sabine siger:

  WOW – jeg var så heldig at vinde konkurrencen og ELSKER min Brow drama fra Maybelline – alt andet, jeg har brugt indtil nu er skrottet.. Det virker, det giver farve hele dagen og det er super nemt at anvende.. Det er en “keeper”…
  TAK Anne & Maybelline…
  Kh Sabine

 2. admin siger:

  Det er SÅ cool at høre Sabine!! 🙂

  Bedste hilsner og God weekend
  Anne

Leave A Comment