Hvorfor ikke pleje neglene en aften, hvor du alligevel sidder stille og nyder en god film?

Min søndagsrutine går igen søndag efter søndag:

  • Formiddagen foregår i slowmotion. På en fridag, som en søndag nu engang er, nyder jeg at være langsom og bare tulle rundt i en lang T-shirt, se lidt DR K eller som i dag VM i atletik – kun afbrudt af anretningen af en ostemad og lidt kaffebryggeri, som oftest består i en omgang Nescafe med sødmælk.
  • Første halvdel af eftermiddagen består af rengøring, støvsugning og indkøb. Musse har ansvaret for at få styr på sit Teen-værelse, og kæresten sørger for at vaske husholdningens mange bunker.
  • Anden halvdel af eftermiddagen består af madlavning – og på en søndag, hvor jeg har tiden til det, må det være være mad, som er lidt hyggeligere og mere tidskrævende at lave end det jeg nu formår på en hverdagsaften.
  • Aftenen består gerne af en god film på TVet, alt i mens jeg plejer mine negle.

Og det netop neglepleje, det skal handle om i dag.

Jeg har kørt en rutine ind, som indebærer, at jeg under den obligatoriske film søndag aften hygger mig med at pleje mine negle. Timingen er god, for efter søndagens rengøringsritual, skriger både hænder og negle efter lidt omsorg.

Måske kan du huske, at jeg i vinters havde forsømt mine negle på det groveste og derfor måtte i gang med den helt store pleje-omgang?

Nu forsøger jeg at forebygge frem for at behandle.

 

Til formålet bruger jeg i øjeblikket et ret fint og nyt neglepleje-sæt fra Weleda, som jeg har været så heldig at få lov til at teste.

Weleda nail care pen and softener pen

 

Weleda-sættet består af:

NAIL CARE PEN – en pen i sin form, men i realiteten en pensel. Man drejer lidt på bunden af pennen til der flyder produkt ud i penslen, hvorefter man pensler både negle og neglebånd og masserer produktet ind. Produktet indeholder blandt andet granatæblekerneolie, sheasmør, bivoks og kamille-ekstrakt og dufter super dejligt.

CUTICLE SOFTENER PEN – en blødgørende neglebåndspen, der skånsomt, sammenlignet med de mange lignende udgaver der findes i træ, skubber neglebåndene tilbage, så de får en smuk form og fremstår mere velplejede.

Weleda - CUTICLE SOFTeNER PEN - neglepleje

Denne pen virker lidt som en tusch-pen, men indeholder også plejende ingredienser som penselproduktet. Der er dog ikke noget, som flyder ud af pennen på nogen måde, og det geleaftige produkt, du ser på på billedet herover, kommer heller ikke fra neglebåndspennen – men fra penslen. Pennen bruger jeg nemlig til at arbejde olierne fra penselproduktet godt ind i neglebåndene.

Weleda sættet er super fint, og jeg er ret pjattet med det!

 

Ud over de to Weleda produkter, bruger jeg to Mavala produkter, som jeg er blevet ret afhængig af. Det drejer sig om Mavala Mava Flex Nail Serum: Et serum jeg påfører og masserer ind i neglens overflade. Serummet styrke neglen og fleksibiliteten i de ødelagte, tørre og hårde negle. Det andet produkt er Mavala Nailactan Neglecreme: En neglecreme, som nærer og genopretter neglens elasticitet men også hjælper med at modvirke at neglen tørrer ud.

Rutinen afsluttes enten med en neglelak i en smuk farve, eller også ryger der en omgang Essie Brightening service på, hvis ikke jeg lige jeg på dagen er til en farvet lak – den hjælper nemlig med at lysne neglene og gøre dem mere hvide og pæne at se på.

 

Når filmen er slut og jeg senere på aftenen ligger under dynen klar til at drage til drømmeland, har jeg som prikken over i’et skrubbet hænderne godt inden og smurt dem ind i en god og nærende håndcreme. Et sæt, jeg aldrig bliver træt af at bruge er dette fra Essie.

Essie-hand-scrub-and-lotion

 

Så ja, hvis du skal slappe af foran TVet i aften, er det bare om at give de kære negle, neglebånd og hænder lidt omsorg imens.

 

 

God søndag aften til jer alle.

 

Knus Anne

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment