Hjemvendt fra de døde …

Sikke en uge …

De første par dage befandt jeg mig et vakuum af hverdagsblues, som heldigvis allerede slap sit tag i mig onsdag, hvor jeg vågnede op med fornyet energi.

Det holdt dog ikke længere end til natten til torsdag … for pludseligt 01.25 vågner jeg og har det ganske forfærdeligt. Min krop er urolig, og kvalmen indtager mit legeme som var den en tsunami. Ikke længe efter hænger jeg over kummen. Suk! Og desværre ikke bare en enkelt gang, men flere gange i løbet af natten. Torsdag ligger jeg i fosterstilling og bevæger mig kun ud af sengen, når jeg har behov for at smide hovedet i kummen. I løbet af eftermiddagen stopper det heldigvis – kvalmen og de kedelige toiletbesøg med hovedet nedad.

Jeg var sølle, ja jeg var. Heeeelt færdig! Nærmest gået i et med puden.

Lion anne

Jeg magtede ingenting … ikke engang at se TV. Hovedet brokkede over en salt- og sukker- og væskebalance, som naturligvis endte med at være helt fucked up! Også selvom at jeg forsøgte at drikke vand hele dagen og få et par skefulde havregryn i maven … men det var en kamp, jeg ikke kunne vinde. Jeg var slået hjem!

Det eneste jeg ønskede var at sove og have ro, men kroppen gjorde så ondt alle steder, at jeg ikke fik det. Man er på panikkens rand i sådanne situationer. Jeg var i hvert fald. Dybt frustreret og opgivende, som en meget lille pige, der ikke tror på, at det bliver godt igen.

Da klokken ramte 19.30 tiden, slugte jeg et par Ipren (tænkte, at det nu var tid, opkast-seancen virkede til at være slut), og en times tid senere fik jeg endda et halvt stykke rugbrød med spegepølse ned i den gabende tomme mave. Det var godt! For ikke længe efter, fik jeg ro. Og så sov jeg! Jeg sov også hele fredag formiddag (kun afbrudt af lidt jobsager fra morgenstunden, jeg lige måtte forholde mig til), og i løbet af fredag eftermiddag kom energien tilbage. Godt hjulpet på vej af et langt varmt bad, som bestemt også var tiltrængt 😉

I dag har jeg det igen meget bedre. Fortsat lidt brugt i muskler og krop, men jeg er oppe og tuller rundt og hygger mig. Glæder mig til mandag og job igen, for jeg har mange spændende ting på papiret i øjeblikket, og også lidt vigtige deadlines, så jeg havde ærlig talt på ingen måde tid til de 2 dage under dynen. Tværtimod! Men jeg indhenter det forsømte igen i næste uge, så det skal nok gå. Men hvor er det da bare typisk, at man fældes, når man bare SLET IKKE HAR tid!

 

 

Kram fra mig 🙂

Anne

 

PS. Jeg har alt muligt spændende ‘upcoming’ på bloggen … meget og en masse om lækre dullesager, lidt om et (for mig) typisk lørdagsoutfit og om mit yndlings frokoststed i København og også en sneak peek af mit nye spisebord og stole.

PPS. Følger du mig på Instagram, så hold øjnene åbne efter med den skønne Give-Away, jeg smider op derinde i morgen. Stay tuned på http://instagram.com/whatwhenwhere.

 

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Hjemvendt fra de døde …”
  1. Annette Deleuran siger:

    Hjemvendt?? Det hedder vel genopstanden, som en anden jesus(inde) var årsagen til alt det her….. Men hvad
    var årsagen til det hele? – Hader perioder hvor kroppen siger fra og energien er drænet fuldstændig, det medfører hurtigt følelse af nedtrykthed. Nå She has arisen, og nu er det bare at fylde krop og sjæl med gode sager, så energi og virkelyst kommer tilbage.. God bedring 😉 / virtuelt kram.. tænk om du smitter ;)))

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Hahahahahaha! Du har da bare så ret Annette. Jeg er da totalt genopstanden. Ligner vel også lidt Jesus på billedet … eller i hvert fald en bleg helgen.
    Og nu jeg hedder Schmidt, er der vel gode ods på, at jeg smitter. Min mor var i hvert fald meget kort forbi forleden dag … kort fordi, hun ikke ville smittes. Hun holdte sig 2 meter fra mig og gik nærmest igen lige så hurtigt, som hun kom. Hahahahahahahaha 🙂

Leave A Comment