Lene Bjerre AW15 kollektion - Showroom 3

“Girl Power” fra Lene Bjerre, der i år fejrer 40 års jubilæum, med ny designer, der giver det hele lidt mere kant!

Hvis jeg siger “Lene Bjerre“, hvad tænker du så?

Måske “dækkeservietter, lys og lampeskærme“?

Det er vi mange, der tænker, men der er meget mere at komme efter! Det fandt jeg ud af i aftes, da jeg var til det skønneste blogarrangement i Lene Bjerre’s nye showroom her i København.

Lene Bjerre tilbyder uden tvivl et feminint univers af de helt store, og som kvinde blev jeg også tændt af det – nærmest draget af det. Jeg ved, at jeg nu kunne lyde lidt som Misse i Matador, som jo på forunderlig vis dragede alle mændene til sig… men ja, vi nærmer os også lidt den dur, for det hele var enormt fint og meget gennemført. Det var så bare mig, der blev draget.

DeR er noget meget feminint og fint over det hele – ikke mindst sammenlignet med min 60er retrostil herhjemme… men jeg er alligevel på! På Lene Bjerre altså!

Der er flere lækre sager fra kollektionen, som nu står på min ønskeliste. Højt endda!

Det var den nye kollektion, jeg fik lov til at snuse til – og mærke på naturligvis også. Den lander i butikkerne i august, og bag den nye kollektion står designer Rikke Blæsild, som oprindeligt har sine rødder i tekstildesign men som i den senere periode har arbejdet med interiør, blandt andet for Day Home.

Nu har Lene Bjerre fået fingre i hende og tillykke til begge parter, for det virker til at være et godt match. Rikke har tilført lidt mere industriel kant til designet, uden at det på nogen måde af gået over gevind – det er forsat Lene Bjerre, det man ikke i tvivl om.

Min egen beskrivelse er: “Lene Bjerre, nu med lidt kant!”

Jeg har taget et hav af billedet… ku’ jo slet ikke holde mig tilbage, så jeg løb rundt som en paparazzi og klikkede løs med min iPhone – blandt alle de fine spejlreflekskameraer, som også var til stede.

Og lad mig høre, kan vi li’ det derude?

 

Lene Bjerre 1

Lene Bjerre 2

Lene Bjerre 3

Lene Bjerre 4

Lene Bjerre 5

Lene Bjerre 6

Lene Bjerre 7

Lene Bjerre 8

Lene Bjerre 9

Lene Bjerre 10

Lene Bjerre 11

Lene Bjerre 12

Lene Bjerre 13

Lene Bjerre 14

Lene Bjerre 15

Lene Bjerre 16

Lene Bjerre 17

Lene Bjerre 156

 

Det er super fine sager ikk’?

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment