Gaveidé! Den unikke og personlige gave til barnedåb …

I søndags skulle jeg til barnedåb. Det var hos min eksmand og hans skønne kæreste, der sammen har en vidunderlig dreng på 4 og en lille pige på 1 år. Det var hende, der skulle døbes.

Og hvad giver man så i gave, når man gerne vil give noget personligt til en familie, man holder rigtig meget af og selv et eller andet sted er en del af.

Jeg lagde hovedet i blød og kom frem til en ret så personlig og unik gave.

Jeg bestilte et personligt børnehoroskob –  et horoskob, og dertilhørende tolkning, som beskriver barnets personlighed.

Det blev et KÆMPE hit! Så stort, at flere forældre i selskabet fluks ville bestille til deres egne børn.

 

Et børnehoroskob? Hvad er det?

Jeg fik et 5 siders personligt skriv om Lili, som astrologen havde lavet ud fra Lili’s fulde navn, fødselsdag, fødselstidspunkt og fødselsted. Vi er derfor ude i meget andet og meget mere end de 3 linjers ugebladspladder, vi normalt læser bagest i et ugeblad.

Anneminna (Astrologen) sendte materialet til mig på mail, og jeg printede det selv ud på lidt lækkert papir og lagde det i en fin mappe, jeg havde købt til formålet. Afslutningvis piftede jeg det hele op med et matchende kort og et flot bånd som pynt rundt om mappen.

That’s all! And this is how it looks …

Du kan læse mere om det her.

 

 

Tippet er hermed fluks givet videre 🙂

 

De bedste hilsner fra en Anne, der aldrig selv har fået lagt et horoskob, været til numerolog eller haft samtaler med en clairvoyant, men som ærlig talt må erkende, at det jeg lige nåede at læse var total ’spot on’!

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment