“Flash Back” to 80s/90s in Lovely Shirt & Favorite Flat Sandals

Jeg ved godt, at jeg med dette look er ude i en smule flash-back til et levn fra 80’erne/90’erne – med knuden på skjorten ved maven. MEN jeg synes altså forsat, det holder – i hvert fald om sommeren! Og hvis du synes, du er blevet for gammel til at vise bar mave på en almindelig hverdag , så er det bare om at smide en cool tank top inden under. Det synes jeg nemlig lidt, at jeg er blevet… for gammel til hverdags-bare-maver… men kommer nok til at praktisere det alligevel, når jeg i syden nok blot smider en skjorte ud over min nye fine bikini. Men det føler jeg nok også er lidt noget andet…

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

Den fine skjorte jeg har på, er ny i min garderobe og er fra det danske brand Pieszak. Kvaliteten er TOP lækker og jeg er sikker på, at det bliver en favorit i skabet fremover… Vil uden tvivl også ser SUPER lækker ud til et par jeans og stilletter. Den kommer ud med AW14 kollektionen og findes også i en flot klar blå farve.

De flade sandaler er favorit-sandalen over dem alle! Jeg har prøvet minimum 30 par i år, og det har ligesom bare slet ikke virket for mig (hvilket jeg vist også sukkede lidt over i dette indlæg…). Da jeg tilfældigt faldt over det fine par fra danske A Pair, så var der ikke så meget andet at gøre end skynde sig at købe dem. Og jeg er jo nærmest LYKKELIG nu! 🙂

A pair Sandals

A pair Sandals

 

Under skjorten har jeg min favorit tanktop på – tror måske min personlige samling indeholder 7 eller 8 af dem. Jeg har altid 3 hvide i skabet + lidt andre farver også. De hvide må jeg skifte ud lidt oftere end dem i farver, for de er lidt mere sarte som alt andet i hvidt… men jeg også nærmest bor i dem. De er fra By Malene Birger. Til info, så er tanktoppen fra By Malene Birger den eneste hvide tanktop, du kan gå med uden at føle dig totalt blottet – denne style (Dawn hedder den) er nemlig ikke gennemsigtig som mange andre. Jeg er “fan for ever”.

Sidst har jeg hoppet i en nederdel fra Moss Copenhagen. Lidt som med tankoppen har jeg flere af samme udgave – blot i forskellige farver. Nederdelen er nemlig en super god style at have i skabet, for hvis du ikke lige ved, hvad du skal tage på – så tag en Moss Copenhagen nederdel på… Den er nem at style og du går “aldrig forkert i byen” med den på.

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

A Pair Sandal + Pieszak Skjorte

 

Hvad synes du? Holder det med knude på skjorten forsat – eller det er bare mig, som er “stuck in the good old days?”  😉

 

Bedste hilsner Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
5 Responses to ““Flash Back” to 80s/90s in Lovely Shirt & Favorite Flat Sandals”
 1. Jaspar | Sailor siger:

  Det holder mega meget med knuden på maven! Du er pisse lækker, Anna 🙂

 2. Jaspar | Sailor siger:

  Og jeg er alt for vant til at skrive Anna, så undskyld stavefejlen, Anne :-/

 3. admin siger:

  Hahahahahahahaha!!! Men super cool Jasper – for så har jeg i hvert fald én, der synes at det holder og bakker mig op hér! 🙂

  Hilsner Anna… øh… Anne 😉
  (og helt rolig, det er sket ganske mange gange i mit liv tidligere – at det lille “e” blev til et “a”. )

 4. admin siger:

  TAK smukke Stefanie 🙂

Leave A Comment