Ferie, ferie, ferie … FERIE!!!

I fornemmer det nok: “Hende Anne er vist klar til det der ferie.”

Det er helt korrekt fornemmet, for jeg er SÅ klar. Og det er nu det sker. Nu, jeg går på ferie.

Prøv bare at se mit jublende og nærmeste forløsende jubii-jeg-har-ferie-i-3-uger-brøl-af-de-helt-store…

Holiday 3

 

Eller hvad med dette brøl? Kan I høre det?

Holiday 2

 

He he he he he …

Jeg starter ferien med et par dage hjemme, inden Musse og jeg drager til Spanien og den spanke finca tæt på Sayalonga. Som I ved, er manden smuttet pænt meget i forvejen, så han samler os op, når vi torsdag eftermiddag står klar i Malaga lufthavn.

Jeg kan næsten ikke vente på …

 1. at ligge i skyggen under en parasol iført en oversized blød skjorte, kæmpe stråhat og med søde Musse slængende op af mig; alt imens jeg blinker frækt til kæresten, der går i hjemmebaren efter kolde øl og chips.
 2. at gå på indkøb og opdagelse i de store supermarkeder eller at finde små lokale butikker i smalle ukendte stræder for dér at købe velduftende friske lokale tomater, fisk, krydrede lufttørrede pølser og vin i alle farver – rød, hvid og rosé. Jeg glæder mig også til at tilberede de gode råvarer og nippe til vinen undervejs.
 3. at finde frem til endnu et fint læderarmbånd i min “yndlingsbutik” i byen Nerja…
 4. at stå i bruseren efter en lang dag på stranden og vaske solcreme, sand, sved og salt af kroppen. Jeg ELSKER den forfriskende følelse et brusebad giver mig inden “dinner-time”, når man har kogt i varmen og stegt i solen hele dagen.
 5. at sidde på terassen om aftenen og nyde sommerens og sydens mange lyde, mens jeg kigger ud på alt og intet. Naturligvis med lidt god vino i glasset.

 

Jeg vælger i år at tage min laptop med og regner derfor også med at lave et par “ferie-dagbogs-indlæg”. Det bliver dog ikke hver dag, for jeg har også brug for at koble fra. Det håber jeg, I forstår. 🙂

 

Brøler det lige igen: “Ferie, ferie, ferie …. FERIE! Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! “

 

Store smil, masser af ballade og knus her fra mig.

 

PS: Hermed for god ordens skyld de mere seriøse look-billeder 😉

Holiday 6

Holiday 5

 

Kjolen er fra Cos og er en ret feminin model med lyse læderlommer. Det er en flere år gammel sag, men COS laver ofte nye versioner af samme model. Eksempelvis har jeg en kollga, som har samme kjole men i flaskegrøn uld og med sorte læderlommer. Jeg ved ikke om den forsat er en del af kollektionerne, men den kan i hvert fald varmt anbefales, hvis den er.

Sneakers fra Adidas… jeg ELSKER Adidas sneakers og denne peach/laksefarvede udgave, som jeg købte to år i Istanbul er snart så slidt, at jeg ikke kan være bekendt at gå med dem. Men de må altså overleve lidt endnu, for jeg er langt fra klar til at skille mig af med dem.

Trench Coat fra Bon’a parte – en sag fra sidste sommersæson, som jeg forsat har som en af mine favoritter.

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
4 Responses to “Ferie, ferie, ferie … FERIE!!!”
 1. Først… Hold kæft nogle lækre stænger!!!! Derefter… Rigtig god ferie! Brøler med på fredag 🙂

 2. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Hahahahahaha!!! TAAAK for roserne om stængerne søde Henriette og derefter… TAAAAK for ønsket om en god ferie. Jeg vil glæde mig til at høre dit brøl på fredag 🙂

  Knus
  Anne

 3. Karina siger:

  Du må have en dejlig ferie 😉

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Tak Karina. Du må bestemt også have det samme 🙂

  Bedste hilsner
  Anne

Leave A Comment