En varm sommerdag på kontoret – i Neon!

Hold nu helt op, hvor er det bare varmt i vores lille land her i Norden! Og nej, jeg vil ikke begynde en større klagesang, for vi danskere er jo eksperter i at klage over vejret. Enten er det for koldt eller også er det for varmt!… Vi bliver i realiteten nok aldrig helt tilfredse…

Varmen i øjeblikket gør det dog ganske vanskeligt at finde tøj til 8 timer på job. Tøj som dels er behageligt at have på samtidigt med, at man er “præsentabel” – for det skal man være dér, hvor jeg arbejder. Tillige er kontoret, jeg sidder på, uden aircondition = man forvandler sig fra om morgenen at være en ren og frisk lækker kvinde til en opkogt og ucharmerende én af slagsen hen på eftermiddagen.

Alle på kontoret bryder det “præsentable” krav lidt i løbet af en varm sommer, og der sniger sig derfor lidt mere afslappet tøj og fodtøj ind af døren i forhold til “normalen”. Men ja, vi skal også kunne holde det ud, når vi sidder 8 timer i 30 graders varme, som vi gør i øjeblikket.

For mit vedkommende betyder det, at mine ellers elskede 8 cm. høje hæle må komme i 2. række, og de flade åbne sandaler kommer på i stedet. Jeg tror faktisk ikke, jeg har haft høje hæle på i 6 uger nu! Dertil hopper jeg i så løstsiddende styles og lette materialer, som min garderobe nu tilbyder mig at gøre, for jeg har ikke købt ind til 1½ måneds konstant hedebølge. Jeg må derfor også være lidt “kreativ”, når jeg står i situationen at de lette og løse kjoler alle er til vask. Så ender jeg ofte i en klassisk tube nederdel, som jeg har en hel del af, da de snildt kan bruges hele året – og så kan jeg style mit look med en løs skjorte, som på billedet herunder – eller en oversized top i let materiale.

Hvad hopper du i, når du skal på job en varm sommerdag hvor termometret nærmer sig de 30 grader?

 

Me - in Neon Shirt and with Hat

Me – in Neon Shirt and with Hat

 

Skjorten er fra Gustav.

Nederdelsen fra Moss Copenhagen.

Sandalerne er fra A Pair.

Hatten er købt i Sydspanien og den har jeg på til og fra job – som med alle de hatter, jeg nu ynder at have på 🙂

/Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
6 Responses to “En varm sommerdag på kontoret – i Neon!”
 1. Chau siger:

  Du er bare for lækker!!

  Jeg tager let tøj på job når termometer er ved at sprænges på kontoret. Det bedste til dato er en let tunika jeg fik på udsalget, den er let i bomuld og let transperant. Den er super dejlig at have på. Sidst jeg viste det på bloggen fik jeg en kommentar fra en læser som blev forarget over jeg kunne tage sådan en på på arbejdet :-DD

  /Chau

 2. Sikke et fint outfit og er vild med den neon farve 🙂 SÅ fint!

 3. admin siger:

  @High On Fashion: Ja, Neon kan bare et eller andet 🙂

 4. admin siger:

  @Chau. Tak for din super søde kommentar. Var fluks lige ind og lure lidt på den omtalte Tunica. Jeg synes du ser TOP fin ud i den og er HELT vild med længden på den. Det må være en total favorit! 🙂

 5. Jeg er så enig med at neon bare kan et eller andet 🙂 Jeg bruger ofte neon bånd i håret, det frisker et sort, hvidt og gråt look op 😉

 6. admin siger:

  God idé med at få noget neon i håret. Det må jeg da klart prøve en dag 🙂

Leave A Comment